• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Hej på er!

    Hakar på i er tråd om det är ok? Vi gifter oss i vänersborg 16 maj (lokal bokad), men bor i göteborg sedan 10 år tillbaka, så jag känner mig som göteborgare .

  • Myrmor

    inte långt från kompassen om du vet vart det är? Om du kommer från brunnsparken går du genom kompassen och svänger vänster efter condecco, går vidare tills du går av kullerstenarna, då är det rakt fram på höger sida (50-100 m från condecco kanske).


    SweetSun skrev 2008-08-21 10:10:22 följande:
    vart logger det??
  • Myrmor

    aha , kör du så ligger det ett p-hus precis bredvid, p-hus centrum tror jag det heter, är skyltat dit från typ ullevi. Sen tar du utgången från p-huset på fredsgatan, så är du i kompassen (shoppinggränd). Gå vänster så ligger condecco (fik) på din vänstra sida.


    SweetSun skrev 2008-08-21 10:17:00 följande:
    Artist; jag är inte från göteborg så jag har ingen aning om vad du just sa!! Men jag tittade på hitta.se och tror jag ska kunna lotsa mig dit med karta.
  • Myrmor

    Hej tjejer!

    Tack för igår, riktigt kul att träffa er! Jag är gärna på om två veckor igen, och hinner då förvarna anders så han hänger med tyra medan jag bröllopsbabblar.

    Har lagt in klänningen i mitt bildgalleri om nån är nyfiken..

  • Myrmor

    jag har sett musikalen, tyckte den var supermysig (hade inte alls höga förväntningar)..eller menade du filmen?, den har jag inte sett

  • Myrmor

    hallå tjejer! Nu är jag hemma igen. Gigade i lidköping igår, så jag fick dra mig upp 6 på morgonen efter bröllopet i lördags, är helt slut!! Blir en lugn dag för mig och tyra idag..

    VIlken mardröm, stackars skille, vill också slippa wildcards i den mån det går!

    Jag plockade också med mig en massa bra tips och idéer från bröllopet i lördags, och jag tycker precis tvärtom skille; buffé kan vara räddningen om man hamnar bredvid någon som inte är så kul! Att sitta på trerätters i flera timmar och ha en ansträngd konversation med någon man inte funkar med kan vara dödstråkigt... Och så har man ingenstans att "fly" förutom till toaletten . Men smaken är som baken, för mig blir stämnningen alldeles för stel men trerätters, och förätten blir mest till för att dra ut på tiden för redan hungriga gäster. Inte förrän folk är mätta brukar konversationen börja flyta.

  • Myrmor

    När vi var på bröllop för två veckor sedan bad toastmastern folk att inte promenera till buffén under talen, det fungerade jättebra. Kanske kan vara ett tips för dem som vill ha buffé?

  • Myrmor

    Gärna hemma hos-fika!! Det låter jättemysigt!!! Ska se mamma mia på torsdag (barnvagnsbio), så jag hoppar över den...

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2