• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    vi siktar på en vecka i europa (grekland eller kroatien troligtvis) med tyra direkt efter bröllopet för att vila upp oss lite. Sen åker vi på en längre resa (hoppas på att det går att åka över första bröllopsdagen) utan tyra - mexico är vad vi i dagsläget är sugna på för den resan.

  • Myrmor

    Guuud va gott det lät... är en bubbel- och chokoholic


    skille skrev 2008-08-26 14:41:24 följande:
    En dag får dere komme hjem til meg så skal dere får sjokolade fondant og verdens beste Cava:)(Sjokoladefondant er en muffin som har blitt stekt i bare noen få minutter slik at den indre kjernen er flytende.) SweetSun: Jeg skal finne på noe uten mjöl til deg.
  • Myrmor

    Vi kommer ha en blandning av trad och otrad. Runda bord och honnörsbord, en vid det kommer inte bara de som "borde vara där" sitta, utan de som är viktigast för oss

    Vendel och Angelica skrev 2008-08-27 09:59:38 följande:


    Tx2 det låter som ett rejält följe tycker att den versionen av High way to Hell låter strålande! Personligt o bra !!Själv så blir det 1 tärna och sen vår son som då kommer vara 3½ och hans kusin Lucas som kommer vara nästan 6½ Så det blir två små gossar Klart så Har ju M2b sin bestman/marshalk oxå!!Hur ska ni ha det med bordsplacering o så tjejer, den traditionella? el ska ni ha ngt eget!+Vi kommer inte följa et traditionella utan vi kommer sitta med tärna och bestman och deras respektive! Frånskilda föräldrar bortgången pappa etc.. och en ny ingift mammas man blir bara jobbigt!
  • Myrmor

    Abslout!! Vi ska försöka få platser på första raden så barnen kan ligga på en filt framför oss Vi är fyra stycken än så länge tror jag. Min lilltjej har nog röda manchesterbyxor och svart body och jag svarta byxor & svart kavaj, blont hår och glasögon.


    baver skrev 2008-08-27 10:15:01 följande:
    hej allajag har inte skrivit många gånger men jag försöker läsa då och då, kul att alla är så aktiva. det känns som om ni har känt varandra i en evighet..skulle väldigt gärna vilja vara med och fika och planera, som sagt gubben är nog lite trött på allt prat om tema färg hit och sidenband dit haha. men i vilket fall, jag vill inte tränga mig på hemma hos någon.artist, jag ska också på barnvagnsbion på torsdag, har e n 9,5månaders liten Sixten. vi kan väl ses?ha det gott allap.s. skrev inget om bröllop så jag lägger till att jag bestämt mig för att beställa klänning från kina och jag har hittat en tjej som ska göra håret och makeupen. hon kommer hem till en, det känns väldigt personligt och kul. ja så fick jag med det
  • Myrmor

    Åh det finns så många schyssta färgkombinationer beroende på vilken nyans av blått och vilken feeling man vill ha. Ljusblått och turkost eller brunt och kritvitt ger en fräsch och lite beachig känsla, medan djupblått silver och vitt ger en mer klassisk stiren vibb! Projectwedding.com har mycket bilder där man låta sig inspireras


    skille skrev 2008-08-27 10:22:54 följande:
    baver: Jeg møtte ikke disse jentene før for en uke siden, så ingen ting er umulig.Tx2 hva med 1830 filmen værer i 1timme och 49 minkan du sende en sms til D og spørre omdet passer, blir det bra med Biopalatset?har noen forslag til hvilkefarger vi skal ha, blått hva kan man ha til?
  • Myrmor

    Samma krångel här... har släktingar som bör (läs måste) sitta lååångt ifrån varandra för att jag ska kunna slappna av och njuta av festen..

  • Myrmor

    Vad tar de på 8 stolar för uppsättningen (hon "bor" på min gata ju ? Kan ju vara en idé att fixa frisyren här på morgonen, och åka till vänersborg efter det *funderar*..


    Danielaa skrev 2008-09-02 21:58:13 följande:
    Tx2 och Skille: Tack för ikväll tjejer! Trevligt me fika å alltid kul me bio! Ojoj, kanske borde fundera på hur långt man kommit nu när ni ändå börjat... Tror nog vi ändå kommit rätt långt me lite av allt...?Har bestämt mig för klänning (99,9% säker nu!) ska bara beställas! Sambon vet vilka kläder han ska ha, ska bara köpas/hyras, färgtema klart, inbjudningskorten e på g, ring kollar vi fortf på, frisören e klar (inte smink...), fotograf bokad, kyrka å festlokal bokat, blommor delvis planerat å tom köpt pärlorna till!, tiaran ska designas (*lucky me*), skor klart, slöjan finns här, smycken klart,världens sötaste caketopper... Fick hem mitt ursnygga strumpeband me våra namn på idag! Hmm, nåt mera.. ojoj, vi har ju massa klart! Men oxå hur mycke som helst kvar... Bringsoniou: Ahh, surt me lokalen då! Viss prisskillnad kan man väl säga...?!Har ni funderat nåt på va som ska stå i inbjudningskorten? Hur ni ska skriva alltså...?Frisör förresten kan jag tipsa om "min" frisör! Anki på "8 stolar" i Olskroken. Hon e verkligen sueprduktig å så snäll å go! (Känner henne privat oxå ja... ) Till alla utom Tx2 då!
  • Myrmor

    Tusen tack för igr tjejer!! Ville inte åka, nästa gng får lilltjejen hänga med pappa! Bubbel... mmm...

    Tycker det låter som ett grymt pris! Om man bara bodde i dina hoods... .


    Tx2 skrev 2008-09-05 11:18:51 följande:
    Tack för igår. Alltid lika kul att få bubbla av sig.Börjat kika på frisörer o sminkning i mina hoods. Är 440 för brudsminkning (1h + konsultation ) och 700/h för hår (antagligen två timmar för min del) ett ok pris?Nu är blåbyxorna på, dax att ta tag i hallprojektet på.
  • Myrmor

    Tusen tack för igr tjejer!! Ville inte åka, nästa gng får lilltjejen hänga med pappa! Bubbel... mmm...

    Tycker det låter som ett grymt pris! Om man bara bodde i dina hoods... .


    Tx2 skrev 2008-09-05 11:18:51 följande:
    Tack för igår. Alltid lika kul att få bubbla av sig.Börjat kika på frisörer o sminkning i mina hoods. Är 440 för brudsminkning (1h + konsultation ) och 700/h för hår (antagligen två timmar för min del) ett ok pris?Nu är blåbyxorna på, dax att ta tag i hallprojektet på.
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2