• furillen

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    oj vad modigt att ni höll tal. jag tyckte det var rätt skönt att slippa, bara få njuta av middagen. vi hade skrivit in ett tack i festprogrammet. men superfint att ni höll till varandra! måste varit en succé!

  • furillen

    Englali, oj ännu modigare om det var improviserat!

    Hedebris, jättefin bild! morgongåva?

  • furillen

    ah, det är han som tagit den! då förstår jag det fina leendet

  • furillen

    jag gav en secret box. det var uppskattat fast fick ingen morgongåva. men gjorde helt ärlig absolut ingenting. känns som så mycket annat som handlar om bruden, klänning, ring osv. martin kom på det under bröllopsmiddagen och fick panik, bad om ursäkt typ 100 ggr. ganska gulligt jag var bara så lycklig över att vara gift! och glad att han gillade min present. det var lite nervöst...

    kollar på never been kissed, mm gillar high school film! perfekt en ensam hemma kväll

  • furillen

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-08-14 13:27:34 följande:


    Åh furillen vilka foton!! såååå fint allt är. Vilken vigselplats, suck... VACKERT!!!(visst hette platsen just Furillen? eller?) Vidhåller att du ser ut som en filmstjärna. Helt otroligt vacker!Vilken jättehärlig present/överraskning av er vän.
    åh TACK! vad glad jag blir! japp, platsen heter Furillen. det är liksom hela holmen som heter så. vigselplatsen heter Kartviken och restaurangen/hotellet heter Fabriken Furillen.

    eller hur?! blev så himla lycklig när jag fick det mailat till mig! så otroligt gulligt gjort!
  • furillen

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-08-14 13:28:51 följande:


    Åååhhh nu kom cd-skivan från fotografen med högupplösta bilder Såååå nöjd... över 400 foton (många av dem hade vi ju inte sett, sååå kul). Nu ska vi välja ut ett till tackkkorten. Hur lätt är DET!!??
    vad roligt anja!!! kul att ni är nöjda!! förstår att det är svårt att välja
Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.