• furillen

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    sommarbrud, 3700:- är sjukt bra! min kostar 10, och jag fick leta för det var ju lätt att hitta dyrare.....

  • furillen

    Anja,
    tack för slöjtipsen!

    och ja, det är fler än du som är galet nervösa. känner hur det blir mer och mer för varje dag. 16 dagar kvar och oändligt mycket grejer att göra... på tisdag natt åker vi till gotland, då blir det lugn och ro runtomkring så får vi bara köra på stenhårt! sitter här framför datorn och lägger då och då märke till att det är sommar utanför fönstret! man borde ju ligga på stranden! åh, vad jag hoppas vi kommer ha tid och råd med en smekmånad i september.

  • furillen

    har letat runt lite var denna fina text kommer ifrån:

    Måhända är han den ende i världen
    som tycker sig veta att hon är den underbaraste kvinnan på jorden.

    Måhända är hon den ende som uppskattar hur fantastisk han är i varje liten sak han gör och i varje liten tanke.

    De tycker sig höra en underton av godhet i allt vad den andre säger och tror att de flesta kanske missar det hos den andre.

    Och de förstår inte hur man kan passera den andre utan att förstå att man just passerat den finaste människan i världen.

    Han har förstått, hon har förstått - därför är vi här idag.

    I de flesta trådar den finns verkar folk inte veta men det står på 2 ställen att den är från Livet från den ljusa sidan (filmen alltså) Nån av er som vet säkert? Man vill ju inte skriva fel i programmet..

  • furillen

    Pärlplattan II skrev 2008-07-11 12:03:47 följande:


    furillen - den texten hade vi på första sidan i festprogrammet. Tycker den är jättefin!Pumpkin - (okej, jag vet att det var några sidor bak) men det är klart att du inte behöver välja mellan bröllopsresan och kursen, det brukar ju inte vara några problem.
    ja, visst är den vi skulle vilja ha den som inledningsdikt under vigseln.
  • furillen

    lycka till imorgon flamora!

    ska strax lägga mig. fick alldeles nyss in jobb imorgon. tur att jag inte var ute med en kompis som planen var. var så himla trött efter jobbet idag så jag bokade av, eller snarare sköt upp. så ringde en projektledare och erbjöd jobb imorgon. hade tänkta att ta det lugnt, börja semestern, fika med kompisar och framförallt bröllopsplanera. men nu blir det pang iväg på 12 timmars arbetsdag. men bra betalt och vi behöver verkligen pengarna nu när det är 2 veckor kvar till bröllopet. fast känns väldigt nervöst att komma helt oförberedd. jaja, ska nog gå bra. ska iaf försöka få några timmars sömn innan!

  • furillen

    var inget jobb igår utan möhippa. grundlurad helt enkelt
    var en rätt mysig dag med lektion i kommunikation med hästar och sedan spa, sedan lite vin och middag i ett hus. glad att de hade fixat nåt. det som var lite märkligt var att ingen av mina vänner var där, inte ens tärnan. en kompis till min m2b verkar ha arrangerat, min brors fru var där och en tjej som jag och min m2b brukar umgås med henne och hennes kille (honom vi känner från början) hon är en skön tjej men vi har aldrig umgåtts bara vi. så där satt vi 4. kvällen självdog nånstans runt 11. försökte mig på en krogsväng men var bara trött och ledsen. spat var mysigt men hade klarat mig utan min m2bs kompis 1½ timmes utläggning om hennes coola möhippa. så slutresultatet är faktiskt ganska besviken. vet att det är mitt i semestern men inte en ända en?

  • furillen

    önskar att det vore som ni tror. men känns högst otroligt. isåfall skulle det nog varit innan. är flera stycken som är bortresta. och jag och min m2b åker till gotland nu på tisdag och stannar där tills bröllopet som ju är om 2 veckor. så det här var det. min tärna skrev nåt mail om att det hade varit mysigt att vara med och att vi får göra nån egen liten grej sen nångång... hon är gravid och har ont. vilket såklart är jättesynd om henne. och jag fattar att hon inte vill göra värsta äventyrsgrejen. men att vara med på en middag?
    känns så himla taskigt mot dom som var världens sötaste och ändå drog ihop en möhippa åt mig men jag är sjukt besviken. om jag ska vara ärlig hade jag hellre inte haft nån alls än att sitta där utan någon av mina "nära" där.

    plus att jag ska vara tärna på min tärnas bröllop i augusti (japp, invecklat värre) måste erkänna att jag inte längre tycker det känns så kul att dra ihop en möhippa åt henne. men det är väl bara att vara besviken ett stund och sen ta nya tag. framförallt koncentrera mig på att det viktiga är att gifta mig med min m2b, inte alla omkringgrejer.

  • furillen

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-13 22:05:18 följande:


    furillenhmmm låter verkligen trist o jag förstår dig. Hoppas bara inte att någon av de personer som faktiskt var med och gjorde en möhippa åt dig läser här inne för det kan ju vara lite trist för dem att läsa att du känner som du gör, även om du förstås inte känner att DOM gjort nåt fel utan att det var bristen på DINA NÄRMSTA vänner som är the issue. Blääää säger jag.Även om din väninna som är gravid har ont osv så kunde hon varit med på utvalda delar av möhippan. Skulle ju lxiom egentligen vara hon som höll i den så hon om någon hade ju faktiskt kunnat vara med och bestämma aktiviterna!!
    nä, den chansen är inte så stor! (att de läser här alltså)
    men som sagt, glad över vad de gjorde! var bara så konstigt allting. skulle nog hellre velat att tärnan i god tid bara berättat att hon tänkte skita i att göra en ordentlig hippa. då hade jag ju kunnat arrangera nåt själv. ja, inte en hippa såklart men kanske en knytis-picnic och krogkväll som flaggas för i så god tid att folk kan planera in det.

    jaja, inte mycket att göra. dags att fokusera på bröllopet, är ju mindre än 2 veckor kvar nu!!!!
Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.