• furillen

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Englali skrev 2008-07-13 22:33:00 följande:
    Furillen: Nu läste jag vad som hänt... förstår om du är ledsen och besviken! Det hade jag också varit.Själv har jag ingen aning om jag får ngn möhippa eller inte. Vågar inte hoppas på för mkt, och får jag en så blir det en positiv överraskning liksom. Nu åker min tärna till Italien på tisdag och är där i en vecka, så då hoppas jag att jag går säker iaf
    tack

    vad tråkigt för dig med massa gnäll! det sista man vill ha är ju negativ energi. hoppas att svärmorn nu när bröllopet närmar sig snart börjar fokusera på allt det fantastiska med att ni ska gifta er istället.
  • furillen

    hej tjejer...
    nu har jag startat krig med min tärna. kanske lite dumt såhär en och en halv vecka innan bröllopet men kunde inte bita ihop. har hellre ingen tärna en någon som bara sprider massa negativ energi!
    skrev ju om min "möhippa" här tidigare. efter att ha varit asledsen hela helgen och undrat vad jag har för vänner egentligen kände jag att det var dags att ta reda på hur det låg till. så snackade ut med martin, min m2b, när han kom hem. visade sig att han börjat undra hur det skulle bli med min möhippa för ca 1 och en halv månad sen. mailade ditte (min tärna), inget svar. väntade några dagar, smsade henne, inget svar. väntade igen. skrev så ett nytt mail som typ var nu måste du bestämma dig om du tänker göra det här eller inte för annars blir det inget. då svarade hon att hon inte tänker göra någon möhippa. det var då hjältarna malou och anna drog igång och ordnade en liten hippa för mig. vilket belv vi och en till. för alla andra var bortresta utomlands eller på semestrar bokade månader i förväg naturligvis. och alla hade velat komma om de bara hade kunnat boka in det. de sa verkligen uttryckligen det till martin.
    och sen pricken över iet då att ditte inte ens kom själv på hippan. inte hörde av sig. när jag mailade och frågade hur hon mådde så skrev hon att hon hade ont. var trött. att det var tråkigt att hon inte kunde vara med på spaet. inte att det var tråkigt att hon missade min möhippa. utan spat. handlade om henne. som allting annat.
    det hon gjort sedan jag frågade henne om att vara tärna är att vara med mig när jag valde klänning. så jobbigt kan inte det ha varit. jag har inte bett henne om nånting. ingenting.
    har haft henne här för shoppingen, bjudit på fika, lunch, middagar, vin, skickat tack-kort. hon har inte frågat om vi behöver hjälp. och jag har väl tänkt att jag är glad om hon fixar möhippan. men det gjorde hon ju visst inte.
    och visst hon är gravid, hon har ont och är trött. men kom igen, det var ju långt efter när hon borde ha dragit ihop en hippa. och grejen är den att jag kräver inget stort eller dyrt. hade bara velat ha alla samlade för att fira tillsammans. men hon kunde ju inte ens rakryggad säga att hon tänkte skita i det så någon annan, eller tom jag själv, kunde dra ihop nåt.
    i vilket fall skrev jag allt detta till henne. svaret var typ 5 rader "ledsen att du är ledsen". bara rann rakt av.
    usch vad jag är trött på det här! vill bara vara glad och fokusera på allt roligt med bröllopet.

  • furillen
    monpet skrev 2008-07-14 18:57:20 följande:
    FyyyyyStackars dig, min mardröm är också att jag inte får någon hippa, jag känner så många att alla tänker nog att någon annan skall fixa det. MIn tärna bor i Paris och kommer till bröllopet men har ingen möjlighet att fixa ihop något.Jag lider verkligen med dig, varför valde du henne till tärna, är det verkligen din bästa kompis.
    ja, det undrar jag också. jag trodde väl att hon kanske skulle växa med uppgiften och ränka aningens på mig också. för vi har varit nära. och har haft kul. trodde liksom inte att det var en så svår grej att skicka ut ett gruppmail. men det var det visst...
    åh, hoppas du får din möhippa! du kanske skulle ge lite diskreta hintar till dina vänner!
  • furillen

    vi mailar lite fram och tillbaka. hon skriver fortfarande en rads mail. verkar inte alls förstå. säger att hon redan förklarat fast hon inte har det. att det inte verkar spela någon roll vad hon säger, fast hon inte säger nåt. och så nu sist skrev hon att hon inte kommer.

  • furillen
    Englali skrev 2008-07-14 19:53:47 följande:
    Pumpkin: Tja... lite, men inte så mkt som man kan tro Men det är ju väl investerade pengar också! Furillen: Fy så trist... menar hon alltså nu att hon inte tänker komma på bröllopet?? Nu ska jag laga mig lite mat, är ensam ikväll... min kärlek är i Jkpg på jobb, mindre kul men som tur är så kommer han hem i morgon kväll redan!
    japp, det ser ut så. det är ju ett skönt sätt att lösa en konflikt på...
  • furillen
    Englali skrev 2008-07-14 21:01:32 följande:
    Furillen: Men fy!! Snacka om att lösa ngt på en 3-årings nivå... så lågt, tror inte det är sant att det här är vuxna människor vi pratar om.Pärlplattan: Haha, han ligger i bubbelbadet på hotellrummet nu så det kan nog bli lite svårt! Telefon fungerar bra... utan telefon o framförallt mobiltelefoner så skulle vi bli tokiga!! Så mkt som vi "umgås" över dom...
    nej verkligen. men börjar på nåt vis mer och mer känna att om hon tänker sluta vara min vän för att jag gav henne kritik. då är det f-n ine en "vän" som är värd att lägga tid på.
  • furillen
    Flamora skrev 2008-07-14 21:13:51 följande:
    Hej hopp! Här har ni fru Ericsson Vi hade en helt fantastiskt underbar dag. Vi fattar fortfarande inte det. Så otroligt härliga släktingar och vänner vi har. Alla verkade ha så trevligt. Det var vackert i kyrkan, roligt på festen och mysigt på hotellet på natten. Kunde inte blivit bättre. Är nöjd med allt: blommor, hår, smink, mat... ALLT! Har inte kunnat skriva det innan pga snokande släktringar, men vi dansade sista dansen i Dirty Dancing efter valsen. Ni kan nog tänka er vilken succé det blev Folk var uppriktigt chockde, haha!Vi åker på bröllopsresa till Tunisien på onsdag morgon. Resan fick vi av min pappa och hans sambo och vi visste inte var vi skulle förrän i lördags En vecka på All Inclusive-hotellet www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogu... Ska bli så skönt. Har lagt in några bilder så länge. Det är från Kristoffers pappa och vår egen kamera i väntan på kyrkan. Vi hade näbbarna med oss efter fotografering och kunde inte sitta med dem i bilen i 45 min så vi stannade vid en liten damm och tog bilder. Berättar mer senare!
    GRATTIS!!!
    vad otroligt roligt med dirty dancing dans. förstår att det blev en succé!!
  • furillen
    Pumpkin skrev 2008-07-15 09:29:37 följande:
    Det är alldeles för lugnt härinne! Det är väl aldrig så att Anja, Nienna, Fröken Planera, Anettan och furillen börjar känna sig stressade?
    nädå, inte alls
Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.