• furillen

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    samma här!
    fast hade bara mobilen så vart inte så bra..

  • furillen

    sommarbrud 080802 skrev 2008-08-09 21:14:32 följande:


    Anja: ligger lite bilder på min blogg nu.Kika in ni med som inte har Facebook. steffiiis.blogg.se/Pumpkin: de hoppas jag. Ser så tråkigt ut..
    vad kul att få se! superfint! och wow vad snygg frisyr du hade!
  • furillen
    Pumpkin skrev 2008-08-09 21:44:51 följande:
    Min lillasyster har blivit inlagd för djup depression
    oj, vad tråkigt! hemskt ledsen. men hoppas hon blir bättre nu när hon får hjälp!!
  • furillen

    usch verkligen supertråkigt. fy fan, 16 var verkligen inge kul. är det någon tid man aldrig skulle vilja göra om så är det väl runt den åldern. hade också några vänner som mådde riktigt dåligt då. förstår att det känns helt fruktansvärt. och så vill man så gärna hjälpa fast man kan inte.
    men förhoppningsvis så är ju det här nu början på vägen tillbaka. med hjälp och eran kärlek så kan hon säkert klara sig upp. håller tummarna för er.

  • furillen

    Hedebris, wow superfina bilder!!! vilka ögon du har. ni måste verkligen vara supernöjda med fotografen! tyckt speciellt om paraply-bilderna.

    men oj vilket meck ni hade! fast det syns inte minsta lilla stress på bilderna när ni kommer till kyrkan. tur att allt ändå löste sig så fint! GRATTIS!!!

  • furillen

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-08-11 11:06:12 följande:


    Här är äntligen länken till våra foton. Inte lika många som du hade Hedebris men vi hade ju inte fotografen med hela dagen.www.tannus.se/080719/index.htmlVälj bildserie där nere på sidan, finns tre stycken (vigsel, hyllningar och bröllopsfoto)
    åh, superfina bilder anja!!!! ni såg helt underbara ut! vad söta bänkbilderna var när daniel hade huvudet i ditt knä! och sista bilden på dig var jättefin!
  • furillen

    bra att du ringde iaf så att du vet!
    annars hade du ju grämt dig över det hela semestern!

  • furillen

    Englali, GRATTIS!!!!!!!!
    vad härlig att ni hade en så lyckad dag! fast usch vad tråkigt att ni hade en så misslyckad natt. fy fan vilka "vänner" jag hade också blivit tokarg och ledsen!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.