• janos

    Äntligen fredag del 14

    Vilken hurtig och flitig liten sjukling vi har här! *hihihi* Skönt att höra att du mår bättre.

  • janos

    Det lät inte som en lätt historia på något håll Rystall! Jag tycker att apg kom med bra ord: förälskad får man vara, men frågan är vad man gör av det! Hoppas att allt löser sig på alla plan för det bästa. Det är ju inte alltid bra att bara hålla ihop för barnens skull, eller för att det ska vara så.

    Jag är själv skilsmässo barn, där min mamma försökte för våran skull, men borde ha lämnat pappa för LÄÄÄÄNGE sen. Det hade varit det bästa med facit i hand.

  • janos

    Själv så kan jag lätt gå och muttra på min man. Han är en klippa i stormen, men jag brukar undra vart han finns när det småblåser, då får jag klara mig själv

    Igår när jag jobbade kl 12-20 och sen storhandlade mat, så hade han förutom att ta hand om våran son, tvättat fönsterna, dammsugit, plockat i och ur diskmaskinen, spelat innebandy med sonen m.m......m.m.
    Han är verkligen en klippa i stormen och jag skäms ofta över att jag muttrar. Han är underbar och jag vet att han finns här för mig i grund och botten!!!

  • janos

    Vad konstigt bt har varit sista dagarna. Igår kväll var jag in vid midnatt och kollade.....inga nya inlägg. Nu var det två nya........från IGÅR!!?!?! *märkligt*

    Igår var det inventering och jag ställde upp och hjälpte till. Vad hemma kl 0.35 och sov kanske vid kl 1.
    Kl 3 ville sonen ha välling och kl 6 slog han upp sina vackra blå och busade i full fart. Det har kännts som en låååång dag idag. Jag ska lägga mig tidigt ikväll.

  • janos

    Jag är imponerad av alla fina ord och råd som ni kan. Det är bara att konstatera åter igen att fredags tjejer är toppen. Vuxenpoäng till er alla!

Svar på tråden Äntligen fredag del 14