• janos

    Äntligen fredag del 14

    Gräset är megalångt, maken håller på att jobba ihjäl sig. Hmmmm, hur gör man när man ska klippa gräset med en aktiv och nyfiken son????

    Jag testade att starta klipparen.....det gick bra.
    Jag testade att bära honom till klipparen.....det gick bra.
    Jag testade att köra klipparen och bära honom....det gick också bra.
    Då hämtade jag bärselen och hörselkåporna och klippte 1/4 del av gräset. Ingen protest alls. Han var bara nyfiken och tittade glatt på vad jag gjorde.

    Imorgon fortsätter vi klippandet! Bra kvinna reder sig själv......eller hur var det?!?!

  • janos

    Nu är vi hemma igen efter två veckor med husvagnen. Vi hann till Örebro i södern. Vi var förbi Parken Zoo och jag kan berätta att ALLA djuren där säger "vovv vovv vovv". Det berättade Elias för oss i alla fall

    Vi har varit med min mor och hennes karl i en vecka och fått avlastning. Dom har tagit pojken på mornarna, så att vi har fått sova ut. Sen fick vi även gå ut och äta middag en kväll (vi hamnade på en hamburgerestaurang pga festival och lite platser att sitta på) och så har vi paddlat kanot ensamma i lugn och ro. Inte illa!!!

    Det var trevligt att träffas mc. Visst är dom vackra mina pojkar!! Jag är så stolt över dom! Elias har charmat halva campingen och trampat runt coh hälsat på alla vovvar och människor.

  • janos

    Hoppas att du fick en trevlig ledighet apg!

    Mc, här håller vi tummarna och inväntar resultat. Lycka till!

    Äpv, jag beundrar dig/er! Vad spännande med kinesisk läkarkonst. *faxar över massor av frukt och grönt till dig* Hoppas att du mår gott med allt nyttigt du stoppar i dig och att kroppen lyssnar på dig. Jag håller alla tummar jag kan för er

  • janos

    Åh vad roligt mc! Stort grattis! *faxar över en hel pall med näsdukar på en gång* Lycka till!

  • janos

    Fy vad hemskt Hilde! Hoppas att maken blir bättre snart. Borrelia är farliga saker. Är han på sjukhuset eller hemma?

    Mc, vet du ungefärligt när liten kan tänkas beräknas? Vi får väl hålla tummarna att det är en tjej, så att ni slipper gå i personlig konkurs.

    Apg, hoppas att du får en trevlig vistelse i hemma trakten.

    Elias har bökat några nätter igen. Tre nätter har han varit vaken kl 3.45-5.15. *gäspar* Jag hade ingen aning om att det kunde vara så jobbigt med barns sömn. *suckar lite lätt*

  • janos

    Jag håller med om att muggarna är fina!

    Visst är det kul med lite action i tråden. Jag saknar också vissa medlemmar. Hoppas att dom hittar hit! Cm kan fortfarande vara på semester.

Svar på tråden Äntligen fredag del 14