• Gable

    Äntligen fredag del 14

    Nu är det dag för en till! Välkomna!

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-12= 26141 inlägg.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-06 15:33
    + 396 totalt: 26.537

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 14
  • anne på grönkulla

    *undrar hur det går för Rystall*

    Tänkte extra på det eftersom jag själv blev lite småkär nu i veckan - helt oskyldigt dock (kunde dock ha spårat ur när vi båda var rätt på örat igår...). Men visst kan man känna helt otippad kemi suga i magen fast man är gift - frågan är ju fortfarande vad man gör av det. I det här fallet vore det lika tokigt för oss båda men jag såg ju att han inte heller var opåverkad av känslan (men vi skötte det ju snyggt och proffsigt båda, inga problem så). Vi ska ju jobba ihop mer, om än på distans, dessutom. Och känslan går över om man inte agerar på den, inte gör den mer märkvärdig än den behöver vara när man har sitt på det torra på rätt håll redan.

    Men det kan ju såklart hända att det är för stort för att missa också.

    Jag tror ändå att man inte ska avsluta en relation för en tredje parts skull - utan just fundera först på vad man vill med sin nuvarande.

    Men det var ju inga nyheter... *flummiga torsdagsfunderingar i lätt baksmälla?*

  • mammacatta

    Va gulliga ni är!
    Strumporna, de var ju skitsnygga! Undrar om man skulle ta å köpa dem...

    Tack för att ni finns mina galanta damer.
    *kjaam*

    Äh, ni får ett *hångel* med!

  • anne på grönkulla

    Ja du MC - det är inte lätt. Sålänge barnen mår bra och får det stöd de behöver för att utvecklas i sin takt måste väl det vara det viktiga, dock? Jag har ju inga egna barn, men vad jag hör av kompisars så kan det ju vara så individuellt relativt deras ålder i år också.

  • äntligen på väg

    Hej raringar .

    Jag har köpt en sak från TV-shop. Töntvarning?! Den verkade helt fantastisk så jag kunde inte låta bli! Den kommer antagligen förändra mitt liv och allt kommer bli fantastiskt!! www.tvins.com/products/tobi/tobi.php

  • janos

    Äntligen fredag!

    Jag är så seg idag. Om jag inte hade haft Elias hemma, så hade jag lagt mig på soffan under en filt och tittat på en film.
    Elias och jag har tänt årets första brasa. Det känns både mysigt och trist. Det är bara att konstatera att hösten är här.

  • Gable

    Äntligen fredag! Jobbar, jobbar och jobbar. Hinner aldrig surfa numera

    Tänker på er!! Kramar till alla!!!

  • janos

    Jasså, du har börjat jobba igen Gable. Hur känns det? Är maken hemma, eller är E på dagis? Tänker på dig lite nu och då.

  • Fru Hilde

    Äntligen söndag

    Jag orkar knappt läsa ikapp. Hoppar in o ger ifrån mig ett livstecken helt enkelt. Mitt liv är både stressigt och upponerpå, men mitt i alltihop så känns det ändå som om jag själv mår lite bättre. Jag är inte så deppad längre och känner att jag åtminstone börjar ha mer distans till min chef som trackasserar mig. Hur som helst är det ju möjligt att jag slipper honom snart. !!! den dagen är jag en lyckligare anka!!!

    Kjam och hångel på er allihopa.

Svar på tråden Äntligen fredag del 14