• Gable

    Äntligen fredag del 14

    Nu är det dag för en till! Välkomna!

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-12= 26141 inlägg.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-06 15:33
    + 396 totalt: 26.537

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 14
  • äntligen på väg

    Vilket häftigt hus ni bor i Hilde . Blir nyfiken på hur ni gjort om det inuti, från skola till hem. Blir så imponerad av folk som är duktiga på att inreda och göra fint. Tapeten i hallen är ursnygg!

  • Fru Hilde

    äntligen på väg skrev 2008-09-23 20:57:17 följande:


    Vilket häftigt hus ni bor i Hilde . Blir nyfiken på hur ni gjort om det inuti, från skola till hem. Blir så imponerad av folk som är duktiga på att inreda och göra fint. Tapeten i hallen är ursnygg!
    Tack Vad gäller tapeten så fullkomligt älskar jag den. det är faktiskt en specialare som inte finns med i deras kataloger. Köpte den direkt på fabriken. Lite kul att vara udda
  • anne på grönkulla

    Ja den var galet snygg. Synd att jag inte är renoveringsintresserad - men snygga resultat kollar jag gärna på. Ids bara inte fixa själv, även om det är kul med saker där mans er tydliga resultat.

  • janos

    Grattis herr och fru apg i efterskott!

    Idag är det äntligen fredag! Här har en förkylning kommit för att hälsa på. Hoppas att den inte blir så långvarig. Igår kom maken hem från jobbet, så att jag kunde få gå och lägga mig och vila. Imorgon ska jag egentligen jobba, så vi får se hur det går med det.

    Fredagskramar på er! *bullar upp med popcorn och en bra film till kvällen*

  • chamor

    Änteligen fredag! Blir nog hem, köpa ramar till bröllopsbilderna , göra tacopaj, kolla på ett missat idolavsnitt, en varm lång dusch tillsammans och gå på cafekväll tror jag

  • Bäste vän

    Ja i helgen blir de kalas för mina barn o deras kusin.. Mina barn fyller år på Söndag o Måndag så vi slår ihopa de.. Deras kusin har sitt 1 års kalas på Lördag men fyller år på Söndag.. Många kalas på en gång.. Mat skall lagas o fotboll ska spelas ja allt.. Men de ska kännas att man lever.. Hahaha.. Annars e de skönt att de e fredag o helg.. Kram på er allla.

  • Fru Hilde

    Kramar tillbaka då

    Nähä.. vet ni vad? Det är konstigt mycket enklare att sitta här framför datorn o jäsa än att städa Måste sluta jäsa... kommer tillbaka senare.... eller ännu senare.

    KJAM O HÅNGEL (som vår MC brukar säga)

Svar på tråden Äntligen fredag del 14