• Gable

    Äntligen fredag del 14

    Nu är det dag för en till! Välkomna!

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-12= 26141 inlägg.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-06 15:33
    + 396 totalt: 26.537

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 14
  • Cybermamman

    Ajajaj janos ... nu är det illa ... avgrunden både här och IRL. Här räcker det inte med stödstrumpor nu tar vi fram det tunga artilleriet.

    På med raggsockorna damer, nu måste vi rusta för strid!

  • janos

    Äntligen fredag!

    Nu har jag rustat med stödstrumpor, stödbh, raggsockor, tumvantar och halsduk. Nu ska vi klara striden!!!

  • Fru Hilde

    Taskigt MC Du är inte sämst, du är bara fast i en dålig situation i ett mindre lyckat system. Det låter kanske klämkäckt, men jag håller verkligen tummarna för dig! För du förtjänar bättre än detta.

    Själv har jag ju i måndags blivit meddelad att jag ska sägas upp. Många tvära kast har det blivit nu i veckan. Jag orkar inte gå närmare in på det, men kan väl summera med att jag känner mig som en urlakad hästlort.

    Mina chefer skulle jag vilja skicka ner i en svavelosande avgrund ihopknutna med väldigt färgglada stryktåliga stödstrumpor, så de kan få finurla i en het evighet på hur man blir en bättre människa.

  • Fru Hilde

    föresten så kom jag på en sak till att meddela. Min blogg hildes.se funkar tydligen inte i internet explorer. Där både försvinner bilder och inlägg. Har ni firefox funkar den finemang.

  • äntligen på väg

    Åh... Nedrans chefer du verkar ha Hilde. Finns det nåt positivt att ta med sig från det hela så är det väl att du slipper ha med dem att göra mer...

  • Fru Hilde

    äntligen på väg skrev 2008-09-20 16:03:39 följande:


    Åh... Nedrans chefer du verkar ha Hilde. Finns det nåt positivt att ta med sig från det hela så är det väl att du slipper ha med dem att göra mer...
    Ja du har en poäng där!!! Smart tänkt Äpv

    Jag har tydligen haft för mycket kring mig den här veckan. Jobbade ju sexdagarsvecka också. Jag vaknade för en stund sedan och var alldeles uppe i varv. Så det blev lite surf på nattkvisten istället för sömn... nu ska jag nog gå och värma mig en kopp mjölk så ska jag väl förhoppningsvis somna igen.
  • anne på grönkulla

    *kramar om alla som behöver det*

    Här går allt på högvarv också som vanligt, MEN jag är helt stolt över att ha hunnit träna 2 gånger nu i helgen!

  • Fru Hilde

    anne på grönkulla skrev 2008-09-21 07:47:49 följande:


    *kramar om alla som behöver det*Här går allt på högvarv också som vanligt, MEN jag är helt stolt över att ha hunnit träna 2 gånger nu i helgen!
    oooo jag är rejält impad ! Själv sitter jag i soffan. Hemsk mensvärk blandad med en större nypa förkylning och en mindre nypa stressreaktion. Kan inte rekommenderas.
  • anne på grönkulla

    Ja har du sovit dåligt dessutom så behöver du ta det lugnt!

    Men visst är det så att du ska ta med dig lärdomar om hur du inte själv ska ha det framöver (och kanske inte själv ska bli) - mest lär man sig av riktigt bra chefer och katastrofdåliga chefer. De indifferenta är kanske lugnare, men inte alls så nyttigt, professionellt. *knyter svarta strumpor kring Hildes chefer - frägglada har de INTE förtjänat - tjära o fjädrar är more like it!*

Svar på tråden Äntligen fredag del 14