• Gable

    Äntligen fredag del 14

    Nu är det dag för en till! Välkomna!

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-12= 26141 inlägg.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-06 15:33
    + 396 totalt: 26.537

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 14
  • Fru Hilde

    HEJ

    Jag vill bara hoppa in här o ge er allihop en kram innan jag går o lägger mig *kramar om allihop*

    nu är det pyjamasdags för en trött arbetande mamma i sina bästa år... natti natti

  • Gable

    Vad tråkigt att höra Rystall! Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag håller med de kloka kvinnorna som huserar i den här tråden. Är precis som Janos skilsmässobarn och även mina föräldrar borde ha skilt sig långt innan de verkligen gjorde det.

    Därmed tycker jag inte att du ska skilja dig bara därför, fundera igenom hela situationen, väg fördelarna mot nackdelarna och är det så att plussidan väger över - då ska du stanna. Väger minussidan starkare, då ska du gå.

    Min mamma sa en gång, efter de hade skilt sig, att det var värre att vara ensam i en tvåsamhet än att vara helt ensam. Det har jag alltid burit med mig. Man ska inte leva med en annan människa om man är mer ensam tillsammans än utan varandra.

    Jag kan faktiskt ibland sakna det, att få vara helt själv. Inte bara vara själv i ett par timmar utan leva ensam. Inte så att jag ångrar mitt äktenskap eller barn, utan bara den där känslan att jag råder helt själv över min tid och egna tillvaro.

    Jag har sett exempel på där det har varit rörigt i samboskapet/äktenskapet och den ena parten har hittat en annan. I ett fall gick det käpprätt åt h-vete och i det andra lever h*n och den nya väldigt lyckligt ihop. Jag vet därför inte vad jag ska råda dig när det gäller den vackre...

    *faxar massor av kramar till dig*

  • Gable

    Kan vi inte träffas snart? Jag saknar er! Är skitdålig på att hänga här, tiden räcker inte riktigt till. Har även börjat jobba och det var på tiden. Jag o maken ska inte gå hemma tillsammans i flera månader, det sliter nåt j-vulskt på oss.

    Vi har lyckats gräla nåt så otroligt om en BALKONGDÖRR!! Det var skrik i 1,5 timma!! Helt otroligt!

  • anne på grönkulla

    Mycket klokt har sagts. Man ska inte hålla ihop för länge eller för barnens skull. Även mina föräldrar skildes på tok för sent eg (jag var vuxen, så riktigt skilmässobarn är jag ju inte).

    Sen håller jag helt med om att det är klokt att skilja på funderingar om sin nuvarande relation och förhoppningar om något kommande. Flirta lite och bli lite kär får man - det tror jag alla drabbas av nån gång (jag definitivt!). Men inte blanda ihop det med vad man vill med en långvarig relation man redan är i.

  • anne på grönkulla

    Kan ni gå i professionella samtal så är det nog en klok invetsering för framtiden oavsett om ni håller ihop eller inte. Att avsluta på ett bra sätt är viktigt inte minst då ni har barn ihop - oavsett om ni själva vill leva ihop eller inte!

Svar på tråden Äntligen fredag del 14