• Mikabella

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Nej nej nej!! Inte känna dig tjock! Du är ju jätte fin! Jag vill mest ner i vikt för att min kropp skall bli fastar o för att få bättre propotioner. Jag har liksom allt det extra på magen o tycker att armarna kunde vara mer slimmade. De här 3-4 kg är ett rent hallsiki att bli av med. Pust...Bekvämlighets kilon...

    Soon 2 be Mrs skrev 2008-05-28 16:53:22 följande:


    Usch fy och ni vill gå ner i vikt...!!??? fan ni är mkt mkt mindre än vad jag är *skäms* nu känner jag mig verkligen tjock...
  • Mikabella

    Hej svejs! Välkommna alla nya! Rolig att vi är så många!! Pepp pepp!!

    Idag känns det riktigt bra!..Trots att vågen har pekat uppåt. Känner att jag bygger muskler. Magen har blivit hårdare, låren fastare, o mina vader har börjat återfå sina forna former...Gammal fältrittsryttare som man är :) Såndär sjuk bulle bak på vaden...Hmmm...Känner mig starkare!!

    Iad ska jag börja med Midiform. Byter ut ett mål till att börja med. Behöver verkligen inte bli av med mycket men behöver få igång min ämnesomsättning. Var hos doktorn igår,(har mega problem m matsmälltning, kramper o krånglande magsyror/tarmar) o han rekommenderade att byta ut ett mål per dag till Midiform. Då får i mig lite mer av det jag borde o kroppen klara av att bryta ner det.

    Som sagt man kan bara utgå från sig själv när det gäller vikt o självkänsla. Nej jag är inte så tjock, men jag är för mjuk o mitt midjemått är inte helt ok.

    Puff puff på er allihopa! Ni är väldigt duktiga! Det vet ni va!?

  • Mikabella

    drack min första Nutrillett idag. Blä..inte god...Är redan hungrig Krämv lite jäklansannama för att fixa detta! Ni som kör ren kurer är ju grymt duktig!!! Beröm till er!

  • Mikabella

    Jordgubb eller rättare sagt rosageggasmak.. . Inge gott Får försöka mig på Forest fruit istället. Tack

  • Mikabella

    Tack tjejer. Ni är så snälla som kommer mied råd Imorogn blir det ny smak! Kram på er allihopa!!


    alexiis skrev 2008-05-29 15:17:42 följande:
    ta i massa is och en halv banan..lovar de blir suupergott=)rekommenderar allevo hallon/banan!
  • Mikabella

    Nopp ingen ren kur för mig. Känner inte riktigt att jag behöver det, så banan tipset tas emot med glädje Om man bara ska byta ut ett mål per dag, vilket är bäst att byta?


    alexiis skrev 2008-05-29 15:41:36 följande:
    mikabella:du ska inte köra renkur va? så då kan en halv banan kvitta=) för mig blir dieten mycket lättare om ja får den halva banenen.. shaken blir såå mkt godare! Mrn visst kolhydrater tar ju en ur den där ketosen så då blir resultatet längsammare, om man nu går på ren kur vill säga!valkyriana: går du på ren kur?? åh ja gjorde de i förgår, höll på att dö=)hihi
  • Mikabella

    Undar oxå...

    Byte ut lunchen idag. Är inte riktigt lika hundrig nu...Ska iaf bli gott me lite mat ikväll Tror lunchen är lättast..Eller?


    FruRålin080808 skrev 2008-05-29 16:44:13 följande:
    Okunnig är jag...vad är ketos?
  • Mikabella

    Åh har testad Allevo nu. Tusen miljoner gånger bättre i smak o konstistens än alla andra! Jummi. Choklad med isbitar in. Redan sugen på nästa faktiskt!

    Det skiljer så lite i pris+ att man måste verkligen gilla den för att motivera sig själv till att drika....så är det för mig iaf.

    Jippi!


    valkyriana skrev 2008-05-30 01:11:59 följande:
    Det vet jag faktiskt inte.Naturdiet kanske eller allevo- de finns ju båda på min ICA och ligger likvärdigt i pris.I vilket fall så är det billigare än mat....
  • Mikabella

    var ju tvungen att kika å dina bilder...måste hålla med om att du är väldigt söt!


    glowbyjlo skrev 2008-05-30 21:41:06 följande:
    Tack men verkligheten är långt ifrån sanningsenliga på mina bilder i galleriet. Dom är tagna för ett ganska bra tag sedan och hade du sett mig idag så hade du inte trott att det var samma person. Dom flesta bilderna i mitt galleri är endast ansiktsbilder så dom visar inte kroppen
  • Mikabella

    Hej hej! Äntligen måndag! Då var det väl bara att at sig i kragen igen...Ush..jag har bytt ut 2 mål per dag mot allevo, ätit duktigt runt omkring. Inge godis, chips, onödiga saker. Händer ingenting! Har håll på i 6 veckor nu...promenader, cykel, bra kost. 3 dagar m allevo. Nada resultat! Blir tokig....o lessen...

    Tips någon?! Kan ju vara så att jag inte levt helt tokigt innan heller...Äter vettigt o har ju inte så många kilon att bli av med? Men vad ska jag göra för att få igång förbränning o börja tappa kilon?! Hjälp.

Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?