• Mikabella

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Hej..får jag vara med? Behöver peppas i omgångar o är bra på att peppa :) Just nu går det bra. Har inte så mycket att bli av med..3-4 kg...Envisa små rackare!! Sitter på magen...blä! Går till jobbet alt. cyklar varannan, är 14km totalt tur o retur. Jobbar väldigt mycket så gymmet hinns inte med. Tänke köpa mig stavar...Åh dumma våg..ska göra slut med den snart tror jag...måttbandet är inte heller min vän!

  • Mikabella

    Tack! :) Du är verkligen bra på att peppa!! Ska cyckla lite extra snabbt hem ikväll ;) Pepp pepp tillbaka på dig! Du är sååå duktig som tränar så mycket!! Jag jobbade som instruktör på Sats innan o där lärde jag mig att inte träna för mycket...blev så himlans bitig ;) Passar inte min kropp...Är bara 157 lång...Inge kul att ha mer muskler än pojkvännnen.. :)

    Ska dumpa vågen o bli kompis m måttbandet istället ;)

    Soon 2 be Mrs skrev 2008-05-21 14:47:33 följande:


    Har precis samma problem... tror dessa kilon känner sig rätt bekvämma på min väldigt osäkra kropp!! Jag tycker det är så jobbigt för jag har svårt att gå ner i vikt pga min pco... när jag fick min pco gick jag nämligen upp 25 kg på 2 år... och har så otroligt svårt att få bort det nu. Min kropp vill inte sammarbeta hur hårt jag än jobbar på det. Jag håller på med gi och tränar 4 ggr i vekan tyvärr så hinns det inte med mer... Det enda jag kan säga är: Kämpa på !!!! och räkna helst inte kilo, mät er istället... Jag väger hellre 100 kg (överdriver) och ser ut att väga 70 kg!! Ni vet vad jag menar!!Fortsätt kämpa tjejer!!! Det kommer gå skit bra om man bara vill!!
  • Mikabella

    Hej Alexiis :)


    alexiis skrev 2008-05-21 15:11:50 följande:
    hej alla=) känner igen vissa namn från tåden -5 kg=)Jag tänkte hoppa in här. Har tröttnat på att de går så sakta och behöver verkligen en kickstart efter 1,5 veckas totalt frosseri. Har varit och köpt lite olika märken: allevo puler, naturdietbars m.m. Har tänkt att jag nu i ett par veckor ska försöka köra pulver till frukot och lunch och vanlig kvällsmat. Hoppas de ska ge lite resultat. Jag ska också ha som mål att förbränna 500 kcal varje dag. Brukar motsvara en promenad och ca 20 min på motionscykeln, inte helt omöjligt jue=)Och de dagar ja inte pallar och motivationen tryter SKA jag iaf gör antingen promenad/cykling.. här ska bli ordning och reda=)Har även som mål att komma igång med joggandet.. srprang vårruset förra veckan så nu e ja motiverad=)hur mycket ska ni andra gå ner? Och vilken diet har ni valt??kämpa på=)
  • Mikabella

    Inte än. Tänkte köra en kur from juli...om det inte är så bra att man har fått bort de där retkilona innan dess. Man kan ju hoppas! :) Brukar dricka pulver ibland så jag inte hinner, orkar äta 3 mål per dag. Tycker att Allevo är helt ok.

  • Mikabella

    Håller med. Ush. tror inte på detdär att bara dricka pulver heller. Känns som att man går upp allt så fort man börjar äta vanligt igen...

    Jag har 3-4 retliga-sega-tråk-på magen kilon kvar att få bort. Jobbar länge o mycket o hinner inte med något gym. .( Försöker fixa det hela genom att gå från o till jobbet alt cyckla. 13 km per dag. Äta runt 1700 kcl per dag o dra in magen under promenaderna. Puh...Kanske inte går att få bot kilona innan 30 aug :(

    Själv då?

  • Mikabella

    banan/hallon har jag faktiskt inte testat än! Återkom gärna med redogörelse när du smakat. :)

  • Mikabella

    Hej alla! Vilken bra stämmning det är på denhär tråden :) Ni är så rara allihopa :)

    Idag har jaga bara varit halv duktig..Tog cyklen till jobbet...25 min..Får ta mig i kragen o gå min timmes runda ikväll. Kanske man kan få med sig blivande maken? Han tycker inte det är sååå kul att gå i rask takt...Hinner inte se allt då säger han..Knasboll. Han är väl inte direkt motiverad heller då han av naturen har sexpack på magen o riktigt slank o fin . Grrrr...fusk! Kan ju hoppas att kommande barn får sin fars gener :)

  • Mikabella

    Välkommen Valkyriana! Klart det går! Jag hade gärna fått bort 5kg , men får nog vara realistisk o satsar på 3-4...Ska oxå göra en Secretbox...betämde mig igår..Roligt, men lite nervöst oxå..Tror jag väntar lite så att man förhoppningsvis har lite solbränna oxå...får väl bli solariet annars ;)

  • Mikabella

    Jag ska gå till en tjej i Gbg som heter Cecilia. www.fotografcecilia.com. Hon verkar vara jätte bra o väldigt trevlig! Ush är lite nervös :)


    valkyriana skrev 2008-05-22 10:41:05 följande:
    Tack så mycket!Bestämde mig också för secretbox igår Vem ska du ha?
  • Mikabella

    Vad är keto sticks?


    valkyriana skrev 2008-05-22 10:49:39 följande:
    Har ni köpt keto sticks?Det är skitkul att ha för att bli peppad att fortsätta.
Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?