• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4

    Åhhhh vet ni vad.....igår hittade jag mina skor. Ska lägga in bilder på dom med en gång. Älskar dom!!!

  • AyBee

    Astriden - det finns en ganska så gullig mammabutik runt hörnan från magasinsgatan. Nästa granne med Prickig Katt - vet inte vad det gatan heter.

    Tack för álla fina kommentarer om skorna. I´m in love myself!!

    Långse - Tittade också runt på tiara också men usch vad svårt det var att hitta. Var i Viktoriapassagen, i den butiken där de har Pilgrim osv. De hade men jag hittade ingenting mera. Sen är jag inte ens säker på att jag vill ha en tiara......eller slöja dör den delen. Ågren!!!

  • AyBee

    Idag ska jag sätta mig med två vänninor och göra inbjudningskorten....ÄNTLIGEN. Tror att det kommer att bli bra men jag är inte riktigt säker på hur jag vill att de ska se ut. Har iaf köpt in material så vi kan iaf börja med nånting.
    Insidan får jag o M sätta oss med ikväll tänkte jag så att den också blir klar och att vi kan skicka korten i början av nästa vecka kanske...?

  • AyBee

    Nu är framsidan på inbjudningarna klara. Ska fota dom så att ni få se.....

  • AyBee

    Hej tjejer....tusen tack för alla fina ord om korten. Är super nöjd själv. Nu ska bar ainsida spikas också. Har fastnat lite med vägbeskrivningen. Någon som vill "tjuvläsa" och berätta om ni fattar eller inte??? Snälla...!!

    Astriden - Tack för idag. Det var supermysigt. Axel hälsar att ha gillar stället skarpt. Härligt att få spring omkring och busa. Körde förbi ert hus på tillbaka vägen och det kommer att bli kanonfint!! Hälsade även på en snabbis hos mina vänner som hade flyttat in i sitt hus precis som du sa. Blev inte alls avundsjuk....

    Imorgon bär det av till stugan tills måndag så det blir nog inte mycket BT i´m afraid Ska läsa ikapp mig på måndag kväll. Fast många verkar ju vara borta så det kanske inte skriv så mycket.....eller?

  • AyBee

    Men Ida då.....kan förstå dina panikkänslor!! Bara en vekca kvar. Shit vad tiden har gått fort Hoppas att dina känslor lugnar ner sig och att du hinner njuta nu din sista vecka som ogift Snart är du fru....
    Inte många brudar kvar nu. Det är fler gifta nu än ogifta

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4