• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4

    Nu har jag också hittat hit.....(tack för tipset Astriden )

    Men Stjärnis - vad skriver du. Usch vad otäckt!!! Kommer inte ihåg vad du jobbar med så jag vet inte om det är vanligt eller inte i din branch....

    Amor - Jag kommer nog på fredag jag me. Kommer så fort jag kan. Är ledig och om M är upptagen så får jag väl ta med mig Axel en sväng. Ska kolla hur det blir.

    MrsD - jag är uppvuxen bland en massa präster och inte för att detta kommer att hjälpa dig men de allra allra bästa jag känner är alla kvinnor!! Så träffa henne, ha en avspänd inställning och känn av vibrationerna när du träffar henne. Det är ingen ide att du jagar upp dig nu i förväg. Hon kanske är kanongo Kram på dig!!

  • AyBee

    Ojojojoj vad ni har skrivit....

    Grund - Självklart kan jag fota dig på din stora dag. Igår fick jag mitt nya objektiv så nu du ska det fotas Ersättning kan vi prata om när vi träffas...okej?
    Men gumman - vad tråkigt att läsa om din pappa. Förstår att ni är oroliga och du ska veta att jag tänker på dig. Har du varit uppe och hälsat på ännu? Tveka inte att säga till om du behöver prata eller hjälpa till med vad som helst! Vi är där för dig många av oss - det kan jag nog garantera!!!!!

    Amor - Var det kl 18 imorgon? JÄTTEFIN bukett.....kan bli kopierad den me Var inne på rosor men så idag så köpte jag världens finas rosa hortensior och planterade utanför dörren så jag är nästa helt hundra på att jag vill ha desa i buketten.....men finns de på hösten tro?

    Majsis - Jättefint tal!!

    Malinlars - Skönt att det har löst sig med musiken!!

    Åhhhh nu kommer jag inte ihåg mer av det jag skulle kommentera.Ni har ju skrivit sååååå mycket!!!!

  • AyBee

    Godmorgon brudar.

    Tack själva Amor & Astriden - vad hade jag gjort utan Er!!! Ni är guld värda.

    Idag har vi datastrul på jobbet - sådär kul på en måndag Mellan varje order vi lägger stängs programmet ner.....grrrr liiiiite irriterande

    Majsis - Babyvipes definitivt! Lycka till på lördag!!!! Och njut av dagen - alla säger att det går så fort.

    Igår satt vi och gjorde inköpslistan till Tyskland. Gjorde våran och dubbelkollade mot din Astriden - hade ni tillräckligt? Vi verkar tycka samma. Så listan ser hittills ut så här till 45 drickande personer (en gäng gravida o ammande = billigt )

    2 lådor vitt
    4 lådor rött
    2 Whiskey
    1 Baileys
    1 Konjak

    20 flak Öl
    2 BiB Rött
    1 BiB Vitt
    2 Barcardi Razz
    2 fl Gin

    Ser det bra ut tycker ni?

  • AyBee

    Astriden - visst är det mysigt att de bebben. Åhhh kommer ihåg varneda sekund som vi såg Axel när han låg i magen. Helt underbart!!

    Ja jag är lite skeptisk på det vita vinen men samtidigt är det höst och då dricker iaf jag mer rätt än vitt, så jag tror att det blir bra. Hur många flaskor bubbel kommer det går åt tro?

  • AyBee

    MrsD - Har nu kollat av läget lite med min mamma som jobbar inom Svenska Kyrkan.
    Det enda ni kan göra och säga är att ni "av principiellt skäl inte vill vigas av en kvinlig präst". Ni har tvärr bara tillgång till de präster som jobbar just då och om inte de är villiga att byta så är det inte så mycket som kan göras, förutom att fixa en egen präst. Det behöver ju inte vara en präst från GBG eller Skåne Utan kanske någon från pastoratet bredvid. Har ni kollat med dom? Det kostar lite e-xtra när det inte är inom samma pastorat/stift men varför inte kolla?

  • AyBee

    Astriden - Urgullig bild på magen!!!! Hur går det med valen till huset. Är de gjorda nu?

    31 maj - 4 dagar kvar..... Och vilket väder ni kommer att få!

    Grund - Kul att se dig igen. Du har varit saknad!! Bra fråga du ställde - det undrar jag me?
    Hahahaha när du sjöng skönsåg för din m2b stod jag med huvudet upponer i badkaret Skönt att pappa har fått komma hem. Vet de ännu vad det beror på?

    Idag håller jag på och fixar all logistik för min kompis som gifter sig på lördag. Det slutar antagligen med att jag hämtar henne o tärnan och kör de till frissan, hämtar vid 14-tiden upp deras dotter som jag ska passa över natten, vi två åker sen till frissan när de är klara och kör min kompis o tärnan till kyrkan. I kyrkan har jag superkoll på lilla Elin och går ut med henne ifall hon är bökig (bestämd liten dam förstår ni) och sen har ska Elin o Axel har en myskväll hemma hos oss och förhoppningsvis somna båda kl 19 (håll tummarna!!)

  • AyBee

    Stjärnis - Spännande med löshårletande
    Ja jag hoppas också att lördag kommer att fungera för allt o alla.
    Jag är också en läppglanstjej och tycker att jag blir jätte konstig i läppstift!!! Vet inte hur min frisör kommer att hitta på.

  • AyBee

    Stenis - Ja visst är hon mysig, som sagt, jag är henne evigt trogen Hon har dig på fredagen och en annan av mina vänner på lördagen så det blir en busy helg för henne. Jag ska till henne den 12:e och jag längtar....ser inte klok ut i håret just nu tycker jag (hatar att spara hår)

  • AyBee

    Godmorgon brudar

    Gissa vem som försov sig idag.....flr 2 gången denna veckan!!! Vet inte vad det är med oss. Är såååå trötta båda två. Är det fler som känner sig trötta?

    På tisdag (3/6) är det dags för hudvårdskväll hos mig kl 18. Någon som känner sig sugen på att få kanonfin hy innan somamren och alla bröllop? Jag bjuder på nybakat bröd och lite godsaker

  • AyBee

    Långserud - tråkigt att du inte kan med det får bli en annan gång. Åhhh vad skönt att sitta ute i solen - en annan är instängt på kontor Fast jag smet ut nu på lunchen och köpte lunch, köpte doppresent och påbörjade studentpresent.

    Grund - Kul att du kan!! Du är så välkommen så!!!!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4