• Svar på tråden Juni 2008 Del 4
  • pallesj

    Ja bara väntar på att det ska kännas på riktigt o verkligt, har nog inte fattat det riktigt än hihi. Ska prata med min frisör idag o visa bilder på hur jag tänkt mig o se vad hon tar för att göra det. Bild finns i mitt galleri på hur jag vill ha det Väldigt enkelt. Annars får jag försöka fixa det själv.

  • Monken

    Ja, jag såg bilderna på frisyrerna. Jättevackert!! Jag har sparat ut mitt hår från en väldigt kort frisyr till nu axellångt och planerar att ha en typ svinrygg eller så...

  • pallesj

    Det är fint och också enkelt, gjorde det ibland själv när jag hade lite längre hår, innan jag snaggade av det hihi så mitt är också bara låtit växt ut från superkort hår, därför är det inte så långt typ som på bilderna kanske lite kortare. Hade tänkt löshår först men kom på att jag vill se ut som jag o inte ha löshår ändå

  • BlivandeFruJohansson

    I fredags var vi nere i Tyskland och inhandlade all sprit (+ MASSOR mer ) Så nu har vi bara allt alkoholfritt att köpa. Vilket kommer bli MASSOR!! Kommer ju gå åt hur mycke läsk som helst!! Har ni räknat på hur mycke sånt ni ska handla?? Sen måste man ju ha mineralvatten & cider till dom som inte dricker heller. Vi väntar svar från 2 st. Har OSA till sista april så dom har ju ett par veckor på sig att svara. Räknar me att ett par kommer o ett par inte.. Vi får se. Alla kläder och sånt är klart, håller på att gå in skorna! Hår + smink är helt ok hur de ska se ut Cateringen är helt okej, håller på att skriva en lista till dom hur de ska va och hur vi vill ha vissa saker.

  • Monken

    BlivandeFruJohansson, vad bra allt låter! Vi kommer att ha allt dricka genom värdshuset, så vi slipper räkna.

    Hos frissan idag provade vi lite olika uppsättningar och kom fram till en frisyr som jag just försökte förklara, men det lät så rörigt så jag raderade all text. Ska leta bild istället I alla fall så blev det väldans fint!

  • Monken

    Lite som denna, fast min lugg är inte fullt så lång att den når ända bak, kommer att få fästas med nålar tidigare... samt att jag kommer att ha lite hår hängande ner bak.

    www.haircomesthebride.com/images/2006%20Brides/Val%201.jpg

    Eller som denna, fast även där med hår kvar i nacken.

    www.haircomesthebride.com/images/2006%20Brides/Stephen-Nicole1.jpg

    Hmm... hittar dock inte alls någon som är precis som jag ska ha det... Ska leta vidare.

  • misstrixie

    Hihi, min syster skrev nyss på MSN och bad om kontaktuppgifter till alla mina tjejkompisar... det vankas nog möhippa!

  • misstrixie

    Förresten, något mystiskt... en kompis till m2b hörde av sig och frågade - åt sin flickvän - om det kommer att finnas möjlighet att byta om mellan vigseln och festen.

    Vad sjutton tror ni ligger bakom den frågan? Jag fattar noll. Det enda jag kan komma på är om hon tänker sig att ha typ folkdräkt i kyrkan eller så... men det känns inte så troligt.

    Jaja, det uppenbarar väl sig så småningom men jag blir konfunderad och nyfiken!

  • Lilla Puh78

    Monken: Ringen är i vitt guld med en nedsänkt sten i upphöjd fattning. Solklart va?Skrattande Resan går till Mallis, Alcudia. Det blir ju med dottern oxå, så skönt med barnvänligt område. Och med All Inclusive...
    Tiaran blir troligen en liten som man nålar fast (den är nog inte längre än 8 cm från kant till kant). Lägger ut bilder på den så snart jag köpt den.

    Idag ringde de från frisören och sa att de pratat med hon som sminkar. Hon vill ha 1000:- för sminkningen och då ingår en "överraskning", men det känns ändå rätt dyrt. Ska svara denna vecka, så vet inte riktigt om jag hinner hitta ngn annan heller.

  • BlivandeFruJohansson

    Lilla Puh78 skrev 2008-04-14 19:42:00 följande:


    Monken: Ringen är i vitt guld med en nedsänkt sten i upphöjd fattning. Solklart va? Resan går till Mallis, Alcudia. Det blir ju med dottern oxå, så skönt med barnvänligt område. Och med All Inclusive... Tiaran blir troligen en liten som man nålar fast (den är nog inte längre än 8 cm från kant till kant). Lägger ut bilder på den så snart jag köpt den.Idag ringde de från frisören och sa att de pratat med hon som sminkar. Hon vill ha 1000:- för sminkningen och då ingår en "överraskning", men det känns ändå rätt dyrt. Ska svara denna vecka, så vet inte riktigt om jag hinner hitta ngn annan heller.
    Va kostar håruppsättningen då? Ja betalar 1800 för 3 personer som sminkas & håruppsättning. Tycker de är ett kanonpris
    Får man fråga va ni betalr för resan. Är sugen på att åka, har vart på Mallis en gång för många år sedan. Vill kunna åka till ett ställe som passar sonen me..
Svar på tråden Juni 2008 Del 4