• Svar på tråden Juni 2008 Del 4
  • anirac1

    jag har som förslag till min m2b och prästen att vi säger "hela livet ut"


    Bellanote skrev 2008-04-19 11:49:43 följande:
    Jo såg det tills döden skiljer oss åt och. och istället nu och för alltid. Vi ska ha -tills livet skiljer oss åt istället.
  • Lilla Puh78

    Ollesmamma: Tar oxå den frasen. Vill inte behöva tänka på döden på bröllopet direkt... Har gått och funderat på ngt som låter bättre, och vipps kom du med ett litet tips.Skrattande

    SeTa: Cheeses! Där går det undan!! Det blir turboplanering på ditt bröllop.

    Misstrixie: Vågar inte riktigt bleka tänderna, är rädd att se ut som Ross gjorde i Vänner... *asg* Däremot är jag helt med Monken när det gäller betakaroten. Ska köpa det i veckan.

    Tror alla era män kommer ogilla mig starkt som tipsat om att "sitta" in skorna. Försöker behålla min anonymitet här ute, annars kommer väl en arg karl och knackar på dörren.

    Igår ringde jag och bokade tårtställningen. Vi har nästan helt bestämt oss för tårtan, det blir nog en White Lady (som prinsess men med chokladmousse, sockerkaka, chokladkaka och vit marsipan) och troligen en av tårtorna som frukt/bärtårta för de som inte äter choklad. Galningar som inte gör det men men, även de är våra vänner. Sen bokade jag provuppsättning hos frisören oxå, och köpte min tiara. Bara underkläder kvar av klädseln nu. Smink tänker jag fortfarande på. Hon som de kunde ta till salongen ville ha 1000:-, tyckte det var lite väl mycket... Så har kollat med en kompis kompis som tar 700:- för smink + provsminkning. Det låter mycket bättre, men ska kolla lite till. Ska jag sminka mig själv måste jag ändå ha nytt smink och då lär det gå på minst 700:- iaf... Jag menar, mineralpuder är inte direkt gratis.
    Fick även menyförslag igår, men förrätten måste vi göra ngt åt. Resten lät bra.

    Om 7 veckor sitter jag troligen och hyperventilerar i förrummet i kyrkan. 7 veckor och 10 minuter till vigseln. Gaaaah, har ju massor kvar känns det som!

  • Lilla Puh78

    Pallejs: Tack för texten. Får se vilken det blir nu. Har ju fortfarande inte fått kontakt med prästen så på måndag ska jag ringa. Har inte gått så bra när jag lämnat över det till m2b. Han glömmer alltid fråga efter kantorn dessutom...

  • misstrixie

    Lilla Puh78 skrev 2008-04-19 13:48:45 följande:


    Misstrixie: Vågar inte riktigt bleka tänderna, är rädd att se ut som Ross gjorde i Vänner... *asg*
    Hahaha ja fyyyy vad hemskt det hade varit!
  • Monken

    Lilla Puh78, mmmmmmmmm nu vill jag också ha en White Lady ju!! Vi ska ju ha chokladbiskvier som jag och min ena tärna ska åka till Gävle till min andra tärna och baka om 2 veckor. Men en White lady låter ju fantastiskt gott!!!

    Berätta om menyförslaget. Vill höra!

    Sen väntar jag med spänning på bilder på diademet!

    När det gäller sminket ska jag ska göra det själv, har redan nästan allt jag behöver. Jag har bokat in en sminkrådgivning hos Face och då får man köpa produkter för samma pris som rådgivningen kostar. Har just upptäckt Face's produkter och de är ju jättebra!!!

    SeTa, välkommen hit! Kul att läsa att det går att planera på kort tid också!!!

  • BlivandeFruJohansson

    När vi fixade på tomten såg vi att en höll på att fxa i lokalen vi ska va i. Så Mamma & ja skyndade dit och frågade om vi fick kolla runt. Och de gick så bra! Så nu vet vi hur borden ska stå och hur allt ska va (tror ja ) Så de känns kanon! Men ska gå dit nån mer gång, våra Mammor & syskon som ska hjälpa oss me dekorationer.

  • Monken

    Vad kul!!!


    BlivandeFruJohansson skrev 2008-04-19 17:29:54 följande:
    När vi fixade på tomten såg vi att en höll på att fxa i lokalen vi ska va i. Så Mamma & ja skyndade dit och frågade om vi fick kolla runt. Och de gick så bra! Så nu vet vi hur borden ska stå och hur allt ska va (tror ja) Så de känns kanon! Men ska gå dit nån mer gång, våra Mammor & syskon som ska hjälpa oss me dekorationer.
  • pallesj

    SeTa Det blir snabbt, men tror det blir bra Jag gjorde ju allt till mitt klart på 2 veckor

    Har också köpt tandblekning men vet inte om jag vågar använda det, stod att man inte skulle ta det om man har problem med tandköttet och det har jag hmmm Ska jag chansa eller inte?

  • SeTa

    Tack för välkomnandet! Jag är en bläckfisk! Så planeringen blir nog inga större problem. *hoppas innerligt*

    Japp, jag vet att klänningen ska vara axelbandslös, så bh:n får tyvär också vara det. Tycker det är helt hopplöst att hitta en bh som sitter bra i den modellen.

    Vi ska gifta oss i uddevalla, finns det fler här?

    Jag fick iallafall köpt papprena till inbjudningskorten idag, så jag har lite att pyssla med i helgen.

  • BlivandeFruJohansson

    Ja kan inte ha nån behå under min klänning men de ska nog inte vara nått problem.. Men har inte kunnat stänga den riktigt än så hoppas de blir ok

Svar på tråden Juni 2008 Del 4