Inlägg från: BlivandeFruJohansson |Visa alla inlägg
  • BlivandeFruJohansson

    Juni 2008 Del 4

    I fredags var vi nere i Tyskland och inhandlade all sprit (+ MASSOR mer ) Så nu har vi bara allt alkoholfritt att köpa. Vilket kommer bli MASSOR!! Kommer ju gå åt hur mycke läsk som helst!! Har ni räknat på hur mycke sånt ni ska handla?? Sen måste man ju ha mineralvatten & cider till dom som inte dricker heller. Vi väntar svar från 2 st. Har OSA till sista april så dom har ju ett par veckor på sig att svara. Räknar me att ett par kommer o ett par inte.. Vi får se. Alla kläder och sånt är klart, håller på att gå in skorna! Hår + smink är helt ok hur de ska se ut Cateringen är helt okej, håller på att skriva en lista till dom hur de ska va och hur vi vill ha vissa saker.

  • BlivandeFruJohansson

    Lilla Puh78 skrev 2008-04-14 19:42:00 följande:


    Monken: Ringen är i vitt guld med en nedsänkt sten i upphöjd fattning. Solklart va? Resan går till Mallis, Alcudia. Det blir ju med dottern oxå, så skönt med barnvänligt område. Och med All Inclusive... Tiaran blir troligen en liten som man nålar fast (den är nog inte längre än 8 cm från kant till kant). Lägger ut bilder på den så snart jag köpt den.Idag ringde de från frisören och sa att de pratat med hon som sminkar. Hon vill ha 1000:- för sminkningen och då ingår en "överraskning", men det känns ändå rätt dyrt. Ska svara denna vecka, så vet inte riktigt om jag hinner hitta ngn annan heller.
    Va kostar håruppsättningen då? Ja betalar 1800 för 3 personer som sminkas & håruppsättning. Tycker de är ett kanonpris
    Får man fråga va ni betalr för resan. Är sugen på att åka, har vart på Mallis en gång för många år sedan. Vill kunna åka till ett ställe som passar sonen me..
  • BlivandeFruJohansson

    Vet att ja kommer få en möhippa, så börjar bli nervös nu när ni pratar om de. Mina systrar & vänner viskar ibland och ja får inte veta.. Hatar hemlisar

  • BlivandeFruJohansson

    När min syster gifte sig va ja som fixade me hennes möhippa och vi gjorde bara saker som hon tyckte om. Åkte Gokart, massage, resturang, utekväll, m.m. Så tror hon kommer göra nått sånt för mej! Dom vet att ja absolut inte gör nått aom ja inte vill, tex gå på stan i fula kläder och sånt! Det är de värsta ja vet!!

  • BlivandeFruJohansson

    Sandra: Dom papprena är vi me klara med, och de e ju de ända man behöver Fast mycke roligare blir de ju me allt annat

  • BlivandeFruJohansson

    Var tvungen att gå tillbaka 3 sidor för att uppdatera mig!! Ni har skrivit massor brudar. Just nu är de mycke att pyssla i trädgården så ska va uta mycke & bli brun Har inte gjort så mycke, går/sitter in mina skor om dagarna Ska börja fixa med programmen snart. Har fortfarande inte hört nått från kyrkan. Ska maila runt alla och kolla möte me alla.. Tex fotografen, prästen, m.m.

  • BlivandeFruJohansson

    Mina skor är snart jättesköna. Inte lika hårda som förut! Annars händer de inte mycke Handlade läsk i igår, så nu har vi 18x2 l läsk i källaren. Men kommer gå åt massor mer, men de är en början Måste börja slipa på festhäftet. Men tråkigt att några inte har osat än De ska nog gå ändå! Ha en trevlig helg alla!

  • BlivandeFruJohansson

    När vi fixade på tomten såg vi att en höll på att fxa i lokalen vi ska va i. Så Mamma & ja skyndade dit och frågade om vi fick kolla runt. Och de gick så bra! Så nu vet vi hur borden ska stå och hur allt ska va (tror ja ) Så de känns kanon! Men ska gå dit nån mer gång, våra Mammor & syskon som ska hjälpa oss me dekorationer.

  • BlivandeFruJohansson

    Ja kan inte ha nån behå under min klänning men de ska nog inte vara nått problem.. Men har inte kunnat stänga den riktigt än så hoppas de blir ok

  • BlivandeFruJohansson

    Båda mina systrar har köpa Free Bra 8tror ja de hette..), det är en behå utan några band. Får se om de funkar

Svar på tråden Juni 2008 Del 4