• Svar på tråden Juni 2008 Del 4
  • Lilla Puh78

    Bellanote: Så kan man ju göra, byta "upp sig" på en bröllopsdag. Jag har hittat min ring, och det blev ett antal kronor dyrare än jag tänkt. Men jag älskar den! Nästa helg ska vi hämta den är det tänkt.

  • BlivandeFruJohansson

    Vis ka hämta våra ringar i MORRON!!!!! Är så spänd på att få se dom!! Längtar massor. Hoppas dom sitter bra me.

  • misstrixie

    Vi planerar inför Tysklandsresan just nu och hjälp vad svårt det är att räkna ut hur mycket alkohol vi ska köpa... M2b:s pappa tyckte att vi verkar tänka helt uppåt väggarna, han menar att folk inte kommer dricka så mycket "eftersom det är bröllop". Vi resonerar tvärtom! De flesta av våra vänner är partymänniskor som festar mycket när de går ut så man får väl räkna med att de gör det på bröllopsfesten också? Jag vet inte, men man vill ju inte riskera att drickan tar slut... hemska tanke.

    Fick iaf reda på igår att min bästa vän kommer på min möhippa, blev såååå glad! Hon bor ganska långt härifrån och jag hade faktiskt inte vågat räkna med att hon skulle komma men hon berättade igår att hon gör det. Har fortfarande ingen aning om vad som ska hända men jag längtar jättemycket!

  • BlivandeFruJohansson

    Undrar när min hippa kommer.. Säkert när man minst anar. Men de pirrar massor i magen när ja tänker på de Vi köpte ganska mycke dricka, hellre blir över än de tar slut!! Svårt att räkkna va folk ska dricka, kanske inte alls vill ha vin på festen utan bara drinkar. Eller tvärtom!

  • Monken

    Vi funderade länge på hur mycket dryck vi skulle köpa, sen när vi bytte ställe för festen löste det sig naturligt med att vi inte kunde ta med oss eget dricka längre, utan köper allt genom dem.

    Jag vet när Mannens svensexa kommer att bli men har inge aning när min hippa blir, eller för den delen om det blir någon. Det ger sig!

    BlivandeFruJohansson, har ni hämtat ringarna ännu?

  • Nabben

    Misstrixie: Hur många gäster ska ni ha? Ska ni bjuda på allt?

  • JuniBruden6

    vi ska gifta oss den 7 juni,, det är ju snart
    ska till tyskland på fredag o handla,, det ska bli kul,, vi ska ha öl o vin som bas,, cider , sprit ,whisky, o bailys blir bara ett plus,,, vi har ca ett 50 tal festande gäster o ett 20 tal smuttande gäster o ett 10 tal icke drickande gäster,,
    men vi har räknat ut att ha med oss ca 7000 kr att handla för,,, det som blir över får de som har hjälp till med allt,,, om det blir ngt över

  • Monken

    Tjohoo!! Nyss fick jag ett mail om att tärnklänningarna är på väg! Vilket ju passsar jättebra eftersom jag och mina tärnor ska ses nu i helgen. Hoppas hoppas hoppas bara att paketet hinner fram till mig innan fredag eftermiddag!!!

  • misstrixie
    Nabben skrev 2008-04-28 15:20:23 följande:
    Misstrixie: Hur många gäster ska ni ha? Ska ni bjuda på allt?
    Ja vi bjuder på allt. 95 gäster men ca 80 som dricker alkohol... Vi ska ha bar med några olika sorters drinkar och så klart öl och vin till maten.
Svar på tråden Juni 2008 Del 4