• Svar på tråden Juni 2008 Del 4
  • Monken

    Vilken kul ide med stubbarna!!


    Bellanote skrev 2008-04-25 22:31:23 följande:
    det blir banan och jordgubbesgrädde och ljus choklad mousse i den.. är inte överförjust i den där starka coklad smaken vill bara ha en diskret smak så får bli en liten tunn så att säga.. vår tårta ska va några st och stå på björk stubbar som är sågade i olika höjder.
  • BlivandeFruJohansson

    Vår tårta ska va i 2 våningar i "vit" marsipan. Ovanpå ska det vara lite rosblad & rosor på. Bladen & rosorna kommer börjar på den övre delen och kommer sedan att fortsätta att "växa" ner på den nedre.. Dom ska även stänka på lite skimmer på så tårtan glänser lite
    Det kommer vara jordgubbsmousse på de ena lagret & på de andra ska de vara jordgubbsmousse med chokladcrips i *MUMS*

  • Monken

    Vi ska ha minichokladbiskvier som jag och mina tärnor ska baka nästa helg! Nu när jag läser om alla mumsiga tårtor blir jag liite undrande om vi valde rätt, men vi tänkte som så att efter en 3-rättersmiddag blir ett par pyttesmå chokladbiskvier perfekt till kaffet och avecen


    lillan31 skrev 2008-04-25 23:38:17 följande:
    Monken: vad ska ni ha för tårta då?
  • Bellanote

    Ååh gott det låter med biskvier.

    ja men det med stubbarna såg jag någon bild på någonstans och det verkade så fränt och både jag och min blivande är ju uppvuxen på landet så tycker det blir bra med björk stubbar då...

  • SeTa

    Igår var vi och beställde ringarna. Fy vad priset har gått upp! Vi köpte exakt likadana ringar som vi har, och dom har blivit 2000 dyrare, pga att guldpriset har stigit!
    Där spräckte jag budgeten.

  • Bellanote

    SeTa det var en rejäl höjning det hade gjorts! shit också..
    jag måste beställa min ring med men jag velar. tror nog att det blir en lite billigare tills jag hittat den jag vill ha..

  • SeTa

    japp, jag blev hysat ckockad.. Å andra sidan har faktiskt allt annat blivit billigare än beräknat hittils, så man får väl ändå vara halvnöjd.
    Idag har vi köpt kostym till sambon, och kostymbyxor till de stora grabbarna. Nu saknas bara kostym till lillkillen och skor till de stora, så ska allt vara klart sen! Det tar alltså två veckor att bli klar för ett bröllop. Bra jobbat, Seta! *klappar mej själv på huvudet*

  • Bellanote

    jag fundera på att köpa en vanlig ring och sen byta när jag hittar "den"

  • Lilla Puh78

    SeTa: Det var bra jobbat vill jag lova. Själv är jag inte ens halvklar känns det som och jag har planerat sen jag var 5 år... Nä, riktigt planering har det bara varit sen i höstas då vi bestämde oss för att det verkligen var dax.

    Så där ja. Nu har jag fått mitt hemliga paket från möhippebrudarna som jag inte får öppna. Det är en påse från Stockholms Brud och Fest, men då en kompis till mig gifter sig i sommar, tror jag inte att innehållet kommer därifrån utan är ngt hon tog för att förvirra mig. Sambon har grundligt tejpat igen påsen så han ser om jag tjuvkikat. Nu får det allt bli av snart. Jag kan inte ha en påse liggandes hemma som jag inte får kika i! Jag funkar inte så lixom...Oskyldig Sambons svensexa var igår, så han har vart lite lagom pigg idag. Han fick leka stunt (få flaska i huvudet, brinna och så) och så körde de 5-kamp på grönan. De verkar ha haft trevligt iaf.

Svar på tråden Juni 2008 Del 4