• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Jag sydde för hand. Ska gå och fota den på en gång!

  • Nienna

    Nu finns två bilder i galleriet, den första är på sömmen och den andra på två av vecken. På vissa ställen blev vecken mindre och på vissa större.

    Har du strukit din klänning själv? Hur gjorde du isf då?

  • Nienna

    Hm, mina barn är bruna som pepparkakor och själv är man blek som ett lik... Hinner inte få nån bränna på 11 dagar och här finns det inget solarium på flera mils avstånd.

  • Nienna
    Anettan73 skrev 2008-07-08 11:16:55 följande:
    Skönt att höra ju...Föresten nu nr du ändå är här så vet jag att du läser det.. Din pres bild e as cool!!! Gillar den skarpt!!! Så nu vet du det... Du ser så j*vla cool ut på något sätt!!!
    Instämmer!
  • Nienna

    Nu ska jag snart åka på jobbet, jobbar kväll idag och i morgon och sen även fre, lör och sön. Gillar att jobba kväll fast idag har jag faktiskt ingen lust att jobba, jobbar med en som jag inte gillar speciellt mycket...

  • Nienna

    Men va f-n, jag mailade ju också vigselbutiken igår men jag har inte fått nåt svar!!! Nu blir jag faktiskt lite förbannad! Jag är glad för din skull Englali att du får byta dina ringar, men varför har de inte svarat mig???

    Nä, nu ska jag gå och sova, har precis kommit hem från jobbet...

  • Nienna

    Englali - Ja, har jag inte fått svar i morgon innan jag åker på jobbet skickar jag mailet igen. Det börjar ju dessutom bli lite panik här eftersom det bara är lite mer än en vecka kvar!

    Har inte kunnat somna, först var jag arg och nu är jag mest ledsen, tänk om vi inte får byta ringarna... Dessutom var det nån på jobbet som snott min glass jag hade i frysen, tänk att folk inte kan skilja på mitt och ditt. Nu var det ju "bara" en glass, men ändå, jag hade längtat efter den då jag var ute och jobbade, tänkte äta den då jag kom tillbaka till lokalen ikväll. Kunde heller inte åka och köpa nån ny då macken stänger 20. Ska skriva en arg lapp på jobbet i morgon, orkade inte ikväll.

  • Nienna

    Sist ut och först in... Blev väckt av min minsta goding (5 år) som låg i sängen och läste en bok om vilda djur, han är så duktig!

    Ska ta och skicka iväg mailet till vigselbutiken igen och skriva att det är bråttom, bara 10 dagar tills vi gifter oss!!!

  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-07-09 07:51:57 följande:
    Skönt att det löste sig med ringarna förresten Englali!Nienna: Du ska se att det löser sig för er också!
    Tack, jag hoppas verkligen det!
  • Nienna
    Anettan73 skrev 2008-07-09 07:52:40 följande:
    Morrn.Nienna- Hoppas att det löser sig med era ringar..Ang glassen hade jag mer blivit irriterad..Jag har nästan alltid ost o smös på jobbet då jag brukar äta frukosten där. Kunde komma tillbaka efter 2 dagar av ledighet o hitta en torr äcklig ost som hade skidbacke och nästintill slut, smöret bestod av en sönder grävd smörbytta med brödsmulor i...Vet inte hur många gånger jag röt till men nä... Och d e vuxna människor Jag delar gärna med mig men inte på det sättet... Kunde ju inte försörja alla med smör o ost..
    Tack!

    Ja, det är ju bara en glass men som sagt, vuxna människor som inte kan skilja på mitt och ditt... Man tar väl inget ur frysen som man inte själv lagt dit!
  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-09 10:23:37 följande:


    Niennavigselbutiken svarar inte alltid samma dag, men de svarar ändå ganska snabbt. Ring istället! Är ju mkt effektivare
    Nä, det kan jag förstå, men jag mailade ju FÖRE Englali och hon har fått svar. Har mailat igen nu på morgonen och skrev "Brådskande" som ämne, men ännu inte fått nåt svar.

    Orkar inte ringa, jag är som du, skulle de säga att det inte går att fixa skulle jag börja lipa. Höll på att börja igår när jag pratade om det med sambon.
  • Nienna

    Vi får hoppas det, skrev även i mailet att det är bråttom eftersom vi gifter oss den 19 juli.

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-09 11:08:25 följande:


    Menar att det är ju inte som dom skiter i det utan det finns säkert en förklaring... VAd är det som hänt m ringarna? Fick ni fel eller har de bara inte kommit? Är det något som ska göras m ringarna förutom gravyr (sånt går ju skitsnabbt). Så de kommer ju hinna om det inte är nåt jättekonstigt ni ska ha
    Jag vill byta ut ringarna eftersom de båda är för små. Mailade direkt när vi fick dem men fick då ett så snorkigt svar om att de skickat den storlek vi beställt (det var inte det jag sa, bara att de tyvärr var för små ändå). De ville ha betalt för att ta ut ringarna, de ville tydligen inte byta ut dem helt och hållet. Då tänkte jag att jag tar ringarna och går nån annanstans så slipper jag fraktkostnaden, men den guldsmeden sa att ringarna inte bör tas ut, utan bytas helt och hållet. Så jag skickade ett nytt mail till vigselbutiken och ifrågasatte varför vi inte kunde få nya ringar. Du fick ju byta helt och hållet trots gravyr och nu ska även Englali få byta, samt att jag letade rätt på den där tråden en tjej skrev tidigare i år, hon fick också byta pga fel storlek. www.brollopstorget.se/Forum-1-30/m2796614.html

    Gravyr har vi inte i ringarna eftersom jag ska lämna in dem på samma ställe som gjorde gravyren i förlovningsringarna (handgravyr).
  • Nienna

    Fick svar från vigselbutiken idag, 685:- ska de ha för att byta ut ringarna och de pengarna finns inte. Vi provade ringarna igen ikväll utan förlovningsring på fingret och sambons knogar är större än "fingerroten" så när man fått den över knogen sitter den bra. Mitt ringfinger har ju formats lite efter min förlovningsring så min vigselring sitter också rätt bra utan förlovningsringen.

    Så nu har vi bestämt att vi behåller ringarna, vi tar av oss förlovningsringarna när vi ska gifta oss och har bara vigselringarna. Sen har jag sagt till sambon att jag gärna skulle vilja ha en smal ring med många stenar (typ som Anjas) nån gång i framtiden, för jag vill väldigt gärna ha två ringar.

  • Nienna

    På "glassfronten" är det inget nytt. Jag skrev en lapp som jag satte fast på bordet i vår lokal: "Du som tog min glass (88:an) ur frysen kan väl köpa en ny och lägga dit! Även om det inte står namn på grejorna tar man väl inget som man inte själv lagt dit!?"

    Får väl se om det ligger nån glass där nästa gång jag jobbar, men det tvivlar jag på. Jag har en huvudmisstänkt och hon skulle aldrig erkänna det.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.