• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin - Var in och kikade i er blogg, läste att din mormor och morfar firade 14-årig bröllopsdag igår. Mina farföräldrar firar 60-årig bröllopsdag i år eller nästa år! Lite skillnad.

    Och dessutom skulle min mamma och bonuspappa firat 20-årig bröllopsdag igår men de skildes för några år sedan och sen dog han i julas.

  • Nienna

    Nä, själv kommer man nog inte att komma upp i 60 år, gifter sig nog för sent för det, sambon är blir ju 33 i år.

  • Nienna

    Nu är klänningen jag köpte på ebay äntligen i Sverige! Kommer säkert inte komma hit förrän tidigast på måndag, men den är på väg i alla fall!!! Nu är det bara att hoppas att den passar, annars får jag gifta mig i t-shirt och jeans...

  • Nienna

    a wife to be skrev 2008-07-03 16:14:00 följande:


    gah, nu vet jag inte vilken jag ska välja av dekorationsskålarna. Hittade en när jag var på IKEA som jag tyckte jätte mkt om. men nu när jag ställer den bredvid blockljusen vi tänkt ha så känns den så himla hög! Såg en annan skål här inne tack vare Anja som är lägre, kanske blir det bättre. Vad tror ni ? Bilder finns i mitt galleri!
    Tycker båda är fina, svårt att svara på vilken som skulle bli bäst när man inte ser ljusen brevid.
  • Nienna
    furillen skrev 2008-07-03 22:52:43 följande:
    hej tjejer...shiiiiiiiiiiiiiit vad jag är helt galet j-la nervös!! imorgon blir det av, private gift fotografering. kan inte riktigt fatta att jag frivilligt (och betala för det dessutom!!!) ska låta någon plåta mig i underkläder. det är faktiskt bland det knäppaste jag gjort. är så himla rädd att det inte ska bli bra. att jag bara ska vara nervös och stel och bara se alla mina fel när jag kollar på bilderna. usch!måste peppa mig själv nu. har packat alla grejer jag ska ha med mig och lagt under sängen. har duschat, lagt ansiktsmask, målat naglarna... imorgon är det dags!
    Det kommer att gå jättebra! Du kommer att gå därifrån jättenöjd och tycka att det var skitkul!
  • Nienna

    Fast mina bilder är ju helt oretuscherade, kostade extra att få dem retuscherade och min sambo ser mig ju oretuscherad varje dag så jag tyckte det var onödiga pengar. Men med ljussättning, vinklar osv kan man göra mycket!

    Ska också gå och lägga mig, jobbar i morgon och måste upp vid 5.

    God natt!

  • Nienna

    Har lite panik nu, klänningen jag köpt på ebay kom men den var för liten! Nu hade jag ju likom blivit inställd på den, en kort klänning, och så finns det inte en chans att jag kan ha den, den är alldeles för liten i midjan, plus att passformen över bysten inte var speciellt bra då jag har lite större byst är "normalt".

    Ska ringa en syateljé och höra om de hinner med min klänning på mindre än 2 veckor och vad det kan tänkas gå på, annars får jag väl kanske ge mig på den själv med risken att jag förstör den, känns inte bra.

  • Nienna

    Anja - Den måste läggas upp minst 1 dm samt att axelbanden måste fixas till på något vis. Vet inte om nån sömmerska hinner fixa det i tid, vi har ju inte direkt nära till någon...

    Lite ljus i mörkret är att det trillat in 10' på mitt konto, bröllopspresent från farmor och farfar.

  • Nienna

    Anja - Nja, jag tror inte jag skulle ge mig på det själv faktiskt iom att det är ett fodertyg också och ingen synlig fåll, skulle jag göra nåt skulle det nog bara bli fult och buckligt... Funderar också på att ta bort axelbanden om jag hinner lämna in den, men jag trivs inte i axelbandslöst, isf vill jag ha "spagettistraps". Sen vet jag inte om jag ev. måste ta in den över bysten om axelbanden ska bort och då blir det inte så lätt eftersom det är massa broderier och pärlor.

    Jaja, vi får se. Ringde en ateljé idag men fick inget svar. Är också ledig på måndag och ska sitta och ringa runt, sömmerska, florist och tårtstället står på listan och på måndagkväll ska vi iväg och träffa vår VF.

  • Nienna

    Åh vad jag önskar att jag inte behövde jobba de närmsta två veckorna, känns som att jag har så mycket att göra! Vi ska ju inhysa min mor + sambo samt ena syster och ena bror här under bröllopshelgen och det ser ut som ett bombnedslag i hela huset! Vi har högar med tvätt som vi aldrig får bort ("sällantvätt" som jag kallar det, täcken, filtar, jackor, dukar osv). Måste ju prioritera jobb- och vardagskläder och det går ju minst en sån maskin om dagen, mer hinner man inte plus att det inte funkar att köra fler pga vårt dåliga vattentryck (egen brunn och pump som vi är två hushåll på).

    Sen är vårt sovrum (stooort rum där vi har vår säng och ett jätteskrivbord och som man måste gå genom för att komma till barnens rum) till hälften belamrat med kartonger! Vi flyttade in för ett år sedan och har fortfarande inte fått upp dessa grejor, vi har helt enkelt ingenstans att göra av dem. Till sist är det gästrummet, samma sak där, fullt av kartonger som vi inte vet var vi ska göra av. Hur ska vi få nån ordning här på två veckor då vi jobbar hela dagarna båda två? Har bara lust att slänga ut alltihop...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.