• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Ja, han pratar jättebra (var tidig också), nu när vi var nere i Skåne fick han äntligen till R:en så nu uttalar han dem rrrriktigt så fort han säger nåt med r.

    Trist med sånt strul, förstår att du inte tar nåt med hormoner.

    Ja, har tänkt på våra brudar flera gånger idag, strax före 15 hade jag en lugn stund på jobbet och då tänkte jag på hur de måste känna sig precis just då (iaf Pumpkin som gifte sig kl. 15, vet inte vilken tid de andra hade)!

  • Nienna

    Här är en till som ska i säng... Jobbar delad tur i morgon (7,15-12,15 samt 16-21) och under mina lediga timmar ska vi träffa vår vigselförättare. Jag hade ju tänkt ligga på soffan på jobbet och vila men det var enda tillfället hon kunde träffa oss innan vigseln.

    Anja - Fy, vad läskigt! Hoppas att det inte är nån fara med henne!

    Godnatt brudar!

  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-07-06 23:01:07 följande:
    Nu finns det bilder på Facebook, tärnan (Sara Björk) har lagt upp.
    Åh, vad fina ni var! Grattis i massor frun!
  • Nienna

    Ja, jättefina bilder. Saknar dock bild på dig bakifrån! Så man får se frisyren ordentligt menar jag.

  • Nienna

    Fy vad läskigt Anja! Kan du inte ringa hennes mamma, syster eller nåt och höra om de vet nåt?

  • Nienna

    Nu dör snart batteriet i min dator, så jag ska ta och sova, har ju jobbat 10 timmar idag...

    I morgon är jag ledig och då ska jag fixa en massa grejor!

    Godnatt brudar och fruar!

  • Nienna

    Idag har jag fått en hel del gjort! Varit och köpt grejor till håret så jag kan fixa frissan själv (hårrullar, nålar, läggningsvätska osv), beställt buketten (kommer att gå på 330 samt "lösa" germini till övriga familjen och för dekoration av tårtan, borden osv samt beställt tårtor. Det blir rosa marsipantårtor som jag ska dekorera med germini och sidenband.

    Gick även in till en guldsmed och frågade om de kunde ta ut ringarna, han rekommenderade INTE det, tyckte hellre att jag skulle ta kontakt med stället jag köpt dem och höra om vi fick byta storlek. Har ju gjort det en gång men fick ett så snorkigt svar, blev ledsen över det och tänkte att jag går till en guldsmed istället, men nu sket ju det sig.

    Har skrivit ett långt mail till vigselbutiken.se där jag än en gång förklarat hur det ligger till samt att jag påpekade att jag visste att en annan kund fått byta sin graverade ring till en helt annan modell (hoppas det är ok att jag använder dig som utpressning Anja ). Vi vill ju bara byta storlek och våra är dessutom ograverade så det innebär ju inte en massa arbete för dem. Slutade mailet med att som det ser ut nu står vi utan ringar på vår bröllopsdag eftersom ingen av oss kan ha ringarna vi fick först...

  • Nienna

    Pärlplattan II skrev 2008-07-07 15:48:56 följande:


    Nienna - Jag hoppas verkligen att ni får byta storlek! Man ska ju (förhoppningvis) ha ringarna hela livet, så det är ju klart man vill att de ska passa! Det är självklart - speciellt självklart är det ju att man vill att de ska passa på bröllopsdagen! Håller alla mina tummar och tår för att det ska gå att lösa för er!! Har nu redogjort, så gott jag kunnat, för vår underbara bröllopsfest! Det var helt perfekt och det är svårt att beskriva den där underbara känslan man hade hela dagen (och har fortfarande faktiskt). Ni får jättegärna läsa om det på min blogg: sagoland.webblogg.seNu ska vi åka iväg och lämna gästmadrassen till dess ägare, samt passa på att botanisera på godisfabriken till vår alldeles egna slappar dag/kväll vi ska ha imorgon då toastmaster lämnat oss åt vårt öde. Jag är verkligen helt slut i varenda kroppsdel och oerhört trött. Det märks att man inte är helt som vanligt än och lite otäckt är det att gränsen mellan att må bra och att bli destruktiv fortfarande är väldigt tunn hos mig själv.. Men, nu är det över. Jag skulle absolut inte vilja ha det ogjort - men det är ju en stor grej som tar mycket tid och kraft! Jag önskar verkligen er alla som fortfarande har det framför er en lika härlig dag som vi fick!!
    Tack! Nu väntar jag med spänning och lite magont på svar...

    Det låter som att ni hade en alldeles underbar dag!
  • Nienna

    Grattis Snitte! Vad fina ni var! Jag vill också åka häst och vagn, måste nog fråga en här på byn om hon har nån vagn...

  • Nienna

    Nu har jag suttit i ett par timmar och gjort något jag aldrig trodde att jag skulle göra! Jag har sprättat och sytt i min brudklänning! Jag som inte skulle ha axelbandslöst har nu det eftersom axelbanden var så breda och fula.

    Sen har jag lagt upp klänningen 13 cm, jag har suttit och fållat upp den för hand i fodertyget så att det inte skulle bli nån ful söm som syntes. Nu är den i stället liiite för kort, men det gör mig inget eftersom vi ska vigas utomhus och jag kommer att gå omkring på en gräsmatta, vill inte att klänningen ska bli skitig. Dessutom kommer jag nog att byta från mina 8 cm klackskor till mina foppisar senare på kvällen och då kommer den ändå inte släpa i backen.

    Bilder finns i mitt galleri, dock dåliga färger på dem.

    Funderar på om man ska våga sig på att stryka klänningen själv? Om man har en handduk mellan och kör på låg värme borde det väl vara ok, eller vad tror ni?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.