• AoM

    Camebridgekuren - tråd 10

    Gamla tråden är stängd, här är den nya!

    Tråd nr 1: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1429039.html
    Tråd nr 2: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1615410.html
    Tråd nr 3: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1790451.html
    Tråd nr 4: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1928984.html
    Tråd nr 5: brollopstorget.se/Forum-2-19/m2007383-1.html
    Tråd nr 6: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2202889-1.h...
    Tråd nr 7:www.brollopstorget.se/Foru m-2-19/m2381116.html
    Tråd nummer 8: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2541880.html
    TRåd nr 9: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2654293.html

    Joina oss på viktresan!

  • Svar på tråden Camebridgekuren - tråd 10
  • Mikabella

    jag har tappat 2,2 kg sedan i måndags! Roligt. Har tränat varje dag o tydligen har det funkat iaf Tycker det är så roligt så jag har inte kunnat hålla mig. Har tagit det hela i lugnare tempo dock. Sprungit 3-5 km per dag o gått morgonpromenader.

    Kommer väl säker gå upp allt så fort jag bara luktar på mat igen...

    Det är så roligt att läsa om allas framgång o jag är verkligen tacksam för allt pepp! Ni är bäst!

    Måste föresten synda lite imorogn kväll...Fest. jag gör maten så jag ska skippa onytta såser, göra en stor matig sallad och grilla kyckling...Lite dumt...Ville ju gå en hel vecka på ren kur...Tror ni jag kommer sabba alltihopa nu? Kört Cambridge i 5 dagar nu...Kör pulver imorgon förytom kvällsmaten, o sen kör jag rent på söndag o måndag.

  • EllaM

    Hej tjejer!

    Här går det fortfarande framåt! Har nu bara 0,4 kg kvar till min målvikt!! Då skulle jag unna mig ett par nya jeans. Fast igår hittade jag ett par nästan oanvända acne stuprörsjeans i garderoben. De köpte jag för två år sedan när jag också bantade (dock ej på cb) fast då satt de riktigt riktigt tajt och jag använde dem därför nästan inte (kunde inte sitta ner i dem med knappen knäppt). Nu sitter de jätteskönt!! Sååå roligt!!

    0,4 kg kvar till målvikt. 2,4 kilo kvar till drömvikt. Framåt!

    Hur går det för er andra tjejer så här i semestertider? Ni är så duktiga!! Kämpa på!

  • LOOM

    Här går det verkligen inte bra!! Har stått still ett bra tag... blev möhippad i helgen och åt och drack och nu har jag gått upp 2 kg Är alltså tillbaka där jag var för 3 veckor sedan.... känns hopplöst!

  • EllaM

    Du har nog inte gått upp 2 kg i fett! Det är vatten du bundit i kroppen!! Ge det ett par dagar, så är du snart tillbaka igen!


    LOOM skrev 2008-07-08 08:12:21 följande:
    Här går det verkligen inte bra!! Har stått still ett bra tag... blev möhippad i helgen och åt och drack och nu har jag gått upp 2 kg Är alltså tillbaka där jag var för 3 veckor sedan.... känns hopplöst!
  • EllaM

    Vatten! Ge det några dagar, du är snart tillbaka igen!


    Mikabella skrev 2008-07-07 22:56:09 följande:
    ...har gått upp 1,5kg igen...buhhu...
  • EllaM

    fortsätter att stadigt gå ner 0,2 kg om dagen (oavsett hur mycket eller lite vatten jag dricker). Fuskar ibland med någon skiva skinka, några kräftsjärtar och till och med ägg ibland. Har inte många dagar kvar på ren kur nu, och kommer nå mitt mål som jag satt upp (dvs nå målvikten). Sedan har jag 2 kg kvar till drömvikten, men jag kommer göra uppehåll i kuren ett par veckor. Jag lär också gå upp något eller några kilon, men det fixar sig snabbt efter ett par dagar när kroppen stabiliserats. Äter man bara mindre än man gör av med så går man ner i vikt!

  • Mikabella

    Inte jag....min kropp är väl knäpp eller bara motsträvig. Tränar, går renkur o äter mer/mindre kalorier än vad jag stoppar i mig...Börjar bli riktigt less nu...

  • EllaM

    Kroppen hamnar på "platåer" ibland. Jag har också för mig att du inte väger så mycket utan bara vill ha bort de sista trivselkilon, preciss om jag. Tro mig, de är jättesvåra att få bort! Eftersom kroppen inte har så stora fettreserver, håller den hårt i den som finns (en överlevnadsmekanism), så ju smalare man blir desto svårare är det att gå ner. Det är bara att hålla ut!! När jag körde ren kur förra gången stod jag still över en vecka. Så har det inte varit denna gång, men då har jag också haft ett långt uppehåll utan bantning så kroppen fått "stabiliseras" på den nya vikten inna jag körde igång ren kur igen. Håll ut!!! Man tycker inte att det händer något i kroppen ibland med det gör det. Man måste bara ha tålamod.


    Mikabella skrev 2008-07-08 08:55:43 följande:
    Inte jag....min kropp är väl knäpp eller bara motsträvig. Tränar, går renkur o äter mer/mindre kalorier än vad jag stoppar i mig...Börjar bli riktigt less nu...
Svar på tråden Camebridgekuren - tråd 10