• AoM

    Camebridgekuren - tråd 10

    Gamla tråden är stängd, här är den nya!

    Tråd nr 1: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1429039.html
    Tråd nr 2: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1615410.html
    Tråd nr 3: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1790451.html
    Tråd nr 4: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1928984.html
    Tråd nr 5: brollopstorget.se/Forum-2-19/m2007383-1.html
    Tråd nr 6: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2202889-1.h...
    Tråd nr 7:www.brollopstorget.se/Foru m-2-19/m2381116.html
    Tråd nummer 8: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2541880.html
    TRåd nr 9: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2654293.html

    Joina oss på viktresan!

  • Svar på tråden Camebridgekuren - tråd 10
  • AoM

    Nu ska jag köra igång igen med ren kur.

    Dock funderar jag en del på detta med träning. Jag cyklar fram och tillbaka till jobbet fem dagar i veckan. Det är ca en mil enkel resa. Kan jag fortsätta med detta även om jag går på ren kur? Efter jobbet tänkte jag stanna till på gymmet kanske tre gånger i veckan, vad tror ni om det?

  • Anja 19 juli 2008

    Som sagt tidigare så är nog konditionsträning ingen hit när man går på cb, då vill inte kroppen släppa ifrån sig fettet för den behöver energin på nåt vis. Men styrketräning som INTE bränner fett funkar utmärkt. Så gå du till gymet kör dock enbart styrka.

    Ang cyklingen så tror jag att du kommer behöva minst en extra påse pulver om dagen för att orka med det. Men det är väl ok?

  • Anja 19 juli 2008

    Augustibruden

    ja, jag beställer därifrån (tror jag, måste kolla, haha)...

    www.cambridge.se/

    här beställer jag (men det är väl en länk från viktklubben)

  • EllaM

    Men alltså, all träning bränner väl fett?? Styrketräning är lågintensiv träning och därför säkert bättre när man går på cb, men mer muskler förbränner mer fett även i vila. Att jogga eller cykla fort är högintensiv träning och säkert sämre om man går på ren kur, eftersom mer energi krävs just i träningsögonblicket och då kan det bli så att kroppen bryter ner sig själv till viss del.
    Men som jag förstått det kan man väl träna en del om man bara lägger till en påse om dagen (de dagar man tränar)?
    Man vill ju inte gärna tappa konditionen...

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-06-24 09:38:05 följande:


    Som sagt tidigare så är nog konditionsträning ingen hit när man går på cb, då vill inte kroppen släppa ifrån sig fettet för den behöver energin på nåt vis. Men styrketräning som INTE bränner fett funkar utmärkt. Så gå du till gymet kör dock enbart styrka.Ang cyklingen så tror jag att du kommer behöva minst en extra påse pulver om dagen för att orka med det. Men det är väl ok?
  • Mikabella

    Nu har jag fyllt i detdär foruläret på CB...Undar när de ringer?...

  • Duchess

    Så duktiga ni alla är!

    Själv har jag syndat en del de senaste dagarna och gått upp nästan ett kilo från lägstanoteringen i torsdags, men nu ska jag skärpa till mig. Jag är glad att jag inte har någon deadline för viktminskningen (är ju redan gift).

    Jag ska beställa fler påsar idag. Tänkte höra om någon testat vaniljshaken? Det är den enda smak jag inte testat själv. Är den god? Jag är lite skeptisk på förhand....

  • EllaM

    Idag är min andra dag på ren kur (omstart på riktigt för andra gången). Åt visserligen 4 kräftstjärtar igår kväll men det vara bara för att jag var så hungrig att jag inte kunde somna annars. Drack alldeles för lite igår! Men fixade paj med vaniljsås till våra gäster igår utan att smaka en endaste bit. Så jag känner mig ändå duktig.

    Sedan igår har 1 kilo försvunnit. Visserligen bara vatten, men nu är jag tillbaka till min lägstanotering igen (vilket är super eftersom jag inte bantat på flera veckor och ätit väldigt mycket snacks och skräpmat, alltså jag gick bara upp ett kilo på det!)

    Mina två största problem i cb-sammanhang: Dricka tillräckligt med vatten och avgöra när det är ok att bryta kuren alt komma på en motivering varför jag går på stenhård kur trots att jag inte har ngn övervikt (ingen vet ju om bröllopet...).

  • Mikabella

    Köp dig ett riktigt snyggt tajt designer fodral. I rätt storlek! Ska sitta slurp! Det har jag gjort o nu har jag all motivation jag behöver. Nu banne mig ska magen bli platt, hård och benen riktigt välsvarvade


    EllaM skrev 2008-06-24 11:13:20 följande:
    Idag är min andra dag på ren kur (omstart på riktigt för andra gången). Åt visserligen 4 kräftstjärtar igår kväll men det vara bara för att jag var så hungrig att jag inte kunde somna annars. Drack alldeles för lite igår! Men fixade paj med vaniljsås till våra gäster igår utan att smaka en endaste bit. Så jag känner mig ändå duktig.Sedan igår har 1 kilo försvunnit. Visserligen bara vatten, men nu är jag tillbaka till min lägstanotering igen (vilket är super eftersom jag inte bantat på flera veckor och ätit väldigt mycket snacks och skräpmat, alltså jag gick bara upp ett kilo på det!)Mina två största problem i cb-sammanhang: Dricka tillräckligt med vatten och avgöra när det är ok att bryta kuren alt komma på en motivering varför jag går på stenhård kur trots att jag inte har ngn övervikt (ingen vet ju om bröllopet...).
  • Mikabella

    Dvs..jag kan ha den lilla klänningen redan nu, men det kan bli sååå mycket bättre! Är inte heller överviktig, men lite för mjuk och har väldigt sega kilon som vägrar att släppa trot träning och rätt kost...

  • LOOM

    Jag hänger på:

    Dag: 41
    Längd: 163 cm
    Vikt: 86,6 kg (-9,5 kg)
    Byst: 104 cm (-3cm)
    Midja: 97 cm (-7cm)
    Höft: 117 cm (-5cm)

Svar på tråden Camebridgekuren - tråd 10