• Mikabella

    -5 kg

    Vill bara säga att ni är duktigt! 5 kg är jobbigt! Svårt att få bort detdär "lilla extra". Är i samma situation 1.60 väger 57kg nu :( Vill ner till 50-52 innan augusti. Jobbar så ycket o hinner bara gå till jobbet på morgonen o ibland hem på kvällen. Är en timme enkel väg...Roligt att ha er att "kämpa" ihop meD. Nu kör vi tjejer! Inget helg "extra mys".

  • Mikabella

    Ipoden är en skänk från ovan! Har laddat med ljudbok! "Flyga drake" blev det denhär gången. Blir som en liten belöning att få lyssna vidare på boken om man går. Har bestämt att jag bara får lyssna om jag är duktig o går ...Hoppas att det är en spännande bok... ;) Tänkte oxå köpa stavar. Det verkar somn att de är effektiva?! :) 1,2,1,2 nu ska jag gå igen. Puh...kämpa på :)


    Nienna skrev 2008-04-14 12:50:12 följande:
    En timme enkel väg är väl inte så bara!? Själv ska jag äntligen börja med mina stavgångspromenader ikväll, stavarna är inhandlade och iPoden fylld med bra musik!
  • Mikabella

    Hej alla! Duktiga ni är som kämpar på. Jag är inne i den tråkiga bygga muskler= med ökad vikt perioden...Dum man är somn låter vågen påverka en så mycket...Puh...Men men känner faktiskt att man har blivit hårdare i benmusklerna o fastare i hullet :) Går på små moln idag...Köpte min klänning igår! Maggie Sottero, Rosa! Är så lycklig! 36an satt perfekt, men det är snörning bak i ryggen så det går att dra åt lite hårdare när magen har blivit mindre ;) Kämpa på allihopa. Kramar från en toklycklig bride to b :)

  • Mikabella

    javisst är det galet! Jag var tuff o sa att jag skule sälja min efter bröllopet osv...INte en chans!! Vill alltid ha den kvar. Jag erkänner man kan få en Giganstisk crush på en klänning. Min är hos mina föräldrar...vill åka dit o klappa på den hela tiden :) Skönt att veta vilken storlek man måste hålla sig i oxå ;) Nu är man ju verkligen motivrad till att hålla hullet i schakt!


    tingeling2 skrev 2008-04-17 13:05:55 följande:
    Mikabella: Kul! Jag fattar inte att man kan bli så lycklig av att köpa en klänning!! Hade precis samma känsla när jag köpte min!! Väntar bara på att få den insydd nu! Vill ha den hemma så att man kan få titta lite på den.
  • Mikabella

    Jag byter allt godis, snacks o grädde i helgen mot vin :) Solen lyser ju så härligt o vad är inte godare än ett kallt glas vin i solen?! Ses igen efter helgen. Kram på er allihopa :)

  • Mikabella

    God morgon! Hoppas att solen lyser hos er oxå? Hur går det för er allihopa? Själv syndade jag lite i helgen med vin o drink på restaurang...men men det var värt det :) Skonade mitt brott lite genom att röja o plantera mig svettig trädgården igår o raskare promenad till jobbet idag :) 1 timme tog 40 min :) Gott att känna att flåset börjar fixa till sig lite ;)

  • Mikabella

    Sommaregrönt: Ibalnd måste man synda lite för att bli motiverad att fortsätta. Inge kul att bara leva på havregrynsgröt o vatten :) Bra jobbat! 2cm är ju kanon!!

  • Mikabella

    Hope20008: Håller verkligen med! man äter så lätt för mycket och helt i onödan. Jag har börjat dricka mer innan, under o efter maten...Då fylls magen med vatten istället...Hatar när man är på restaurand o får in massor av mumsig mat på tallriken o äter bara för att det är så gott...sen är man så mätt att man knapp orkar lyfta rumpan från stolen...Ush...Skärpning! Jag skall verkliegn ta mig i nacken på denhär punkten.

  • Mikabella

    jag har inte mycket att gå ner...åhhh är såå svårt..är 157 o väger 56..bystig o kurvig...lite monroe ;) Går o går o går..äter tråkig gröt...3 kg som inte vill försvinna :( Behöver uppmuntran o tips....

  • Mikabella

    Sommargrönt: Får väl göra det...Är lite lat.. ;) Nu ska jag äta min två nävars lunch, lite frukt o gå en snabb sväng i solen. Hoppas att ni har en bra dag allihopa och att vädret lockar till promenader och cykelrundor :) Vad sägs om en bilfrivecka kanske?!

Svar på tråden -5 kg