• jähnke

    MAJ 2009

    Hittade alla månader förutom Maj.
    Så då fick jag ju göra en egen.

    Nån som hänger på`??

  • Svar på tråden MAJ 2009
  • Carolina1979

    Hej hej!

    Har idag preliminärbokat kyrkan till den 23 Maj 2009!
    (det som kunde vara hinder var hur konfirmanderna nästa år skulle ligga - så vi får besked i dagarna, håll tummarna för oss)

  • Kärlekensskull

    För oss blir det nog bara en weekend till någon romanstisk stad. Hade jätte gärna velat åka till Thailand men nu är det så att vi har ju vår lille prins på 1 år att tänka på. Känns svårt att kunna lämna honom i 2-3 veckor.
    Nu är kyrka och loak/middag bokat. JIPPIE!
    Gud vad man längtar nu, igår började vi luska i bordsplaceringen,hahaha! Lite tidigt kanske men jag kan inte hålla mig. Tycker detta är sååå skoj!!

  • MissieA

    Hej alla majbrudar vad kul att det fanns en maj 2009 tråd, det visste jag inte om. Vi kommer förhoppningsvis gifta oss i maj även om datumet inte är bestämt än men vi är inne på 9 maj.

    Hur långt har alla kommit med planeringen?? Vi har inte kommit så långt faktiskt. Vi kommer ha en ganska stor fest med 150-200 gäster och budgeten är väl ganska stor men försöker att minska ner den så gott det går

  • Rebellen75

    Tänkte det var dax att skriva lite

    Vi har bokat kyrka den 9maj 09 kl 16.00. Känns ganska overkligt. Har även varit och fixat lokalen men ej lagt någon handpenning. Funderar på att boka fotograf redan nu också så har man det gjort. Men det är så länge kvar, önskar att det var i år det var dax. Jag tittade mycket på alla bröllopsidor i början men nu tycker jag det är mycket som är samma. Det blir väll mer sen och då får man väll panik och undrar varför började man inte tidigare.

    Borde involvera mina vänner som jag vill ska vara med, men har inte frågat än om de vill vara tostman och tärnor. Sambon tycker vi ska vänta. Vill även be min syster att sjunga men men jag får lugna mig. ( Fick reda på igår att hon troligtvis ska sjunga på POWER MEET i Västerås i sommar, de ska anordna drive in bröllop under bil träffen. MEN man måste ha alla papper klara innan. )

  • MissieA
    Rebellen75 skrev 2008-04-29 18:53:39 följande:
    Sambon tycker vi ska vänta. Vill även be min syster att sjunga men men jag får lugna mig.
    Känner igen det där vill med bara fixa allt nu men min m2b tycker med att vi ska vänta lite till, o ja får väl med lugna mig. Men lika bra för om vi köper allt nu så kanske vi ångrar oss hehe Håller med om att nästan alla har samma grejer på bröllopen men därför ska vi försöka göra vårt bröllop mer personligt och annorlunda men ändå fint o elegant wish me good luck with that haha..
  • SweetSun

    Nu har vi bokat fotografen! Så nu är det klart också..SKÖNT!

  • SweetSun

    glada emma; ja visst känns det mer och mer verkligt när man får boka alla saker?? Det kryper närmare!

  • GladaEmma

    Verkligen! Det känns helt underbart. Nu måste jag bara lägga band på mig själv så jag inte gör allt under sommaren och inte har något kvar sen... *tsss*


    SweetSun skrev 2008-04-30 11:39:18 följande:
    glada emma; ja visst känns det mer och mer verkligt när man får boka alla saker?? Det kryper närmare!
  • SweetSun

    glada emma; ja lite så tänker jag med! man bokar å planerar hej vilt nu! Tänk om man sitter sysslolös i höst?? Haha, nä.. man hinner väl ändra sin aplaner 100 ggr innan det är klart ;) jag kommer säkert ändra färgtema flera ggr innan det är dags!

Svar på tråden MAJ 2009