• jähnke

    MAJ 2009

    Hittade alla månader förutom Maj.
    Så då fick jag ju göra en egen.

    Nån som hänger på`??

  • Svar på tråden MAJ 2009
  • GladaEmma

    Jag kommer nog göra inbjudningarna under semestern i sommar (om det inte är strålande solsken såklart) - annars gör vi det mesta under jul eller nått sånt...

  • Soon and very soon

    Sweet.. trevligt att du håller med min man var sååå skeptisk, fast enligt honom skulle man inte behöva servetter alls!

  • GladaEmma

    Det finns även jättesnygga Duni-servetter. Heter nått med linne tror jag, det är "fejklinne" men ser ganska äkta ut - de är hur fina som helst i alla fall...

  • Soon and very soon

    kanske något för brudskålen och tårtan? hmm nu vart det svårt!

  • SweetSun

    klrt man måste ha servetter, alla sölar ;) det har man ju hemma på middagsbordet med! Sen behöver man ju inte köpa servetter för 200kr/st ;) Nä vi kommer ha billiga, men fina och tåliga servetter. Vadf vet jag inte än.

    Glömde säga att vi bokat hotell för bröllopsnatten också. Vi kommer att ha folk hemma, så himla skönt att få sova barita då. Lite trist är det ju att man kommer in mitt i natten, och sen ska vara ute 12 igen, så man får ju inte mycket valuta för sina pengar, men himla skönt att få komma undan endå.

    Hur tidigt ska man skicka injudan då? Jag har många långväga gäster, men de kan man iofs ringa och "bjuda" lite innan kanske.. hur gör ni som har gäster som ska åka lite längre.?

  • GladaEmma

    Vi funderar på att skicka våra i januari, men vet inte riktigt...

  • Jojjo82

    Jag är en norrländska som skall gifta mig i skåne. Halva bröllopsföljet kommer således långväga och dessa tänkte vi skicka ett "Save the date"-kort till med alla reseförslag vi kan komma på (tåg, olika flygbolag, samåkning, buss etc). Vi tänkte skicka ut STD-korten så fort vi bara bestämt datumet och platsen exakt och det borde bli nu någon gång... Man måste nog se till att inte skicka det då det är längre än ett år kvar, för annars kanske gästerna tror att det är i år vi gifter oss

  • Lilla Fröken Fräken

    Hej alla ni som har bokat festlokal redan!

    Vad ska man "tänka på", vad är det för viktiga kriterier som lokalen måste ha? toa, kök, garderob etc.
    Hur mkt betalar ni för er lokal? Jag har ingen uppfattning alls vad det kostar, har tänkt oss att ha catering (tillsammans med lite hemlagat kanske) o egen servering av alkohol.

    Börjar närma sig "årsdagen", 30e maj, och det kanske är lika bra att börja fundera på lokal redan nu. Om inte annat kan man ju åka dit ock "reka" vid rätt årstid, så man slipper gå i november och fundera på hur lokalen kan tänkas te sig i full maj-blomning!

    Ha en trevlig fortsättning på kvällen!

  • GladaEmma

    Hej Lilla Fröken Fräken

    Vi betalar ca 4.000 för vår lokal inkl personal, dukning, städning. De fixar även maten. Det vi står för är ev dekoration, tårta och dricka. Perfekt tycker jag.

    Ser att ni siktar på pingstafton så det är nog hög tid att leta lokal - framförallt om ni vill ha egen dricka för de lokalerna är rätt så populära kan jag tänka mig. Våran var bokad för pingst 09 redan i januari i år... Var bor ni? Har kanske några tips...

    Lycka till med letandet!

  • Kärlekensskull

    Vi har bokat lokal till den 30 maj 2009. Känns bra att vara ute i god tid när det är en högtid.
    Vår lokal kommer att kosta omkring 30 000:- Men då är det med mat, tårta, kaffe, chokladbit, dukning, bordsdekoration, servering, städning, och hyra för själva festen oxå. så det är väl överkomligt eftersom det är så mycket som ingår. vi kommer att bjuda omkring 60pers.

Svar på tråden MAJ 2009