• jähnke

    MAJ 2009

    Hittade alla månader förutom Maj.
    Så då fick jag ju göra en egen.

    Nån som hänger på`??

  • Svar på tråden MAJ 2009
  • Lilla Fröken Fräken

    Hej igen majbrudar!
    Har ni funderat på hur ni ska göra med bröllopsresa?? Vi gillar mest att resa på vintern, så vi har funderat lite på att ta en resa på hösten 2009. Men å andra sidan vill vi kanske börja lite bebisverkstad efter bröllopet, så då kanske man vill ut o resa på en gång, innan man kan tänkas vara gravid alltså??

    Hur gör ni?

  • Kärlekensskull

    Vi funderar på att bara åka på någon weekend till Paris eftersom när vi gifter så är vår son 2 år. Känns som om det är lite väl länge att lämna bort honom i 1-2 veckor om man skulle åka till värmen...Vet inte alls hur det blir. Hade ju verkligen varit jätte skönt att komma iväg till solen och värmen..
    Men vi kommer nog inte åka direkt efter bröllopet iaf.

  • SweetSun

    Vi har inte planerat nån resa.. vi tar det nog när vi har råd efter bröllopet. Vi ska önska oss bidrag ist för presenter, så vi får väl se efter den stora dagen, vad vi har fått i present.. har vi fått oss en förmögenhet kanske vi åker ;)

    Drömmen är USA för oss..

  • Magglo

    Vi hoppas kunna åka på en 6 v lång jordenrunt resa måndagen efter bröllopet. Vi vill blanda både storstad, kultur, äventyr, sol och bad och att åka som backpacker och bo lyxigt.

    Sweetsun: vad mysigt det lät att vara i fästningen!

    Idag ska vi ner och titta på förlovningsringar. Min sambo hade köpt en ring att fria med så vi kunde bestämma tillsammans sen. Spännande! tror ni det ser konstigt ut med 3 ringar? Jag såg en som hade det och det var snyggt. Isåfall tänkte jag mig alla i vitt guld. Den första slät, den andra ganska smal med stenar tätt nästan hela vägen runt www.brollopstorget.se/Gallerier/&val=0&selected_category=4# och den sista med tre stenar i www.brollopstorget.se/hem/marie72/gallery/phpkpghq6.jpg

  • SweetSun

    Magglo; oj 3 ringar! lite ovanligt, men säkert snyggt! Se till så de är tunna och fina då.. annars kanske det kan kännas obekvämt?

    Ja det ska bli fint i fästningen tror jag, ska dit och titta nu i april, vart vi ska ha vigselt.. det finns en damm där och fina grönomården med, så man får se. och är det dåligt väder får man vara i tornet, det är tur!

  • Magglo

    Sweetsun: Jo precis, det får ju inte bli blaffigt. Det kommer bli ca 9 mm totalt i bredd och jag är jättelång och har långa fingrar så det ska nog få plats

    Det låter helt underbart med ert ställe. Hade Jönköping haft en fästning hade jag absolut varit där. Det är ju både klassiskt, romantiskt, häftigt och vackert. Skönt att ni har ett bra aternativ vid dåligt väder. Jag måste gå in på nätet och titta på "din" fästning.

  • Magglo

    Åh, det ser perfekt ut. Nästan svårt att bestämma vilket av alla vackra ställen man ska ha vigseln på!

    Vi var precis nere och tittade på ringar men det verkar nog som jag nöjer mig med två ändå.

  • SweetSun

    Ja och vi ska inte ens köpa vigselringar.. ;) Vi ska putsa upp hans förlovningsring, och jag ska ta in och putsa en gammal släktring...

Svar på tråden MAJ 2009