• jähnke

    MAJ 2009

    Hittade alla månader förutom Maj.
    Så då fick jag ju göra en egen.

    Nån som hänger på`??

  • Svar på tråden MAJ 2009
  • Kärlekensskull

    Vi fick offerten på lokal, middag och festen i dag och det såg bra ut. Nu är det bara att hålla tummarna för att kyrkan är ledig..

  • Jojjo82

    Jag vill också vara med! Vi slår till i slutet av maj i Ystad, inget datum bestämt, men jag ligger i fas i planeringen...

  • Soon and very soon

    9 maj 09 känns super!! kul med maj tråd alla andra e ju för augusti!! hihi! Värmdö kyrka..

  • Moseskatten

    Magglo; Vi har bokat Hakarps kyrka kl 15. Sambon är från Egnahem så han ville gärna ha vigseln där. Det är fint i Huskvarna kyrka också, som är "min" hemkyrka. Det som är bra med Hakarp är att den är lite mindre och äldre. Nackdelen är ju att den ligger ute på landet så det är lite besvärligt med att ta sig till festlokalen. Sen har vi bokat Tvetagården i Huskvarna till bröllopsfesten men där känner jag mig inte helt hundra... rätt så stort och inte jättefräscht. Vad funderar ni på?

  • Magglo

    Moseskatten: vi funderar på Hauvrida, öggestorp, Rogberga eller ödestugu kyrka. Hakarps kyrka ligger väldigt vackert men vi tyckte det kändes "för nära" vår vanliga vardag. Jag tror inte era gärster tycker det är långt mellan kyrka och lokal, de flesta tar ju bilen till kyrkan och ställer den vid feststället sen. Då är ju tvetagården perfekt om man tex bor på Huskvarna stadshotell eller smidigt om man ska ta taxi. Vi funderar på slottsvillan, Riddersbergs wärdshus, tokeryds herrgård...ja, det var väl de ställen vi kommit på än så länge. Ni vill ha en lokal man har catering till då?

  • SweetSun

    jag tycker det är svårt att räkna ner till den stora dagen innan det är ett år kvar.. Vi ska ju tex berätta för sambons familj exakt när det är ett år kvar, och då känns det mer som att man kan börja "räkna ner" Nån som känner lika?

  • Magglo

    Sweetsun: håller med dig. Det känns lite overkligt och inte konkret på något vis. Redan i samband med vår förlovning sa vi att vi skulle gifta oss om ca ett år. Nu har jag fått totalförbud av min sambo att ange exakta datum, präst, kyrka osv. Han vill överraska, men hur ska jag kunna hålla mig ända tills inbjudningskorten skickats ut? Det är ju hur länge som helst!

  • SweetSun

    Magglo; haha ja jag kan inte hejda mig, jag pratar om detta varje dag! hehe tror min sambo blir lite trött i öronen ibland ;)

  • Magglo

    Sweetsun: Vi får nog skaffa öronproppar åt våra blivande Det är ju så himla roligt att planera. 3 av mina bästa vänner gifte sig dessutom förra året så då var jag djupt insyltad i deras bröllopsplaner så gissa om det är roligt att äntligen få bröllposplanera själv! Vart på västkusten bor ni? Jag älskar västkusten; mina föräldrar har stuga i Varberg och ett tag funderade vi på att ha bröllop och fest i fästningen

  • SweetSun

    ok, ja vi bor i kungälvsområdet, mer vill jag inte säga förren vi berättat för hans föräldrar ;) men vi har planerat vigsel i bohus fästning =P

Svar på tråden MAJ 2009