Inlägg från: Virvel |Visa alla inlägg
  • Virvel

    080809 del 3

    Nu är det dags att starta upp del tre för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.html

  • Svar på tråden 080809 del 3
  • Virvel

    Min blivande kommer att få se den först vid fotograferingen.


    AoM skrev 2008-02-17 19:07:49 följande:
    Vi kommer att fotograferas innan vigseln så han får se den då :)
  • Virvel

    Jag tycker inte du är galen. Det är din dag och det finns inget rätt eller fel när det gäller valet av klänning.


    matteve skrev 2008-02-17 19:12:47 följande:
    Nej, han vill inte se den heller, men bra nyfiken är han! Det är mkt av amerikansk tradition, att han inte ska se mig innan jag går fram mot altaret. Och ang klänningen... tycker ni att jag är galen som ska beställa den blåa klänningen i mitt galleri www.brollopstorget.se/hem/matteve/galleri.php som brudklänning, fast i vitt? Det kanske inte ser ut som en bröllopsklänning, men i vit chiffong och med slöja till blir det väl det?Som det känns nu så skulle jag vilja ha en helvit klänning, och inte den ivoryfärgade som jag valt innan. Dessutom älskar jag hur den blå klänningen lägger sig över axlarna!
  • Virvel

    Vi kommer att dansa vanlig tryckare med ena armparet lite elegant lyftat Vi har valt att dansa till Kents Dina andetag



    Kul video, man får liksom blunda och lyssna på texten för att få den rätta känslan (har dock ingen bögskräck, bäst att lägga till det så jag inte får skäll.)
    2008-08-09 skrev 2008-02-17 19:18:07 följande:


    Kommer inte ihåg om vi har pratat om detta förrut i tråden, men vad/hur/till vad, ska ni dansa brudvalsen till? Vi kommer att dansa vanlig vals, men till Nothing Else Matters-Metallica.Vi har väl fortfarande liiite funderingar på att "bryta" av denna med någon komisk dans, men då min blivande inte känner sig riktigt bekväm på dansgolvet, tror jag vi skippar den idén.
  • Virvel

    Här har vi också magsjuka. Pojken på två och etthalvt kräktes i onsdags och i fredags, igår blev lillan på ett år och sambon sjuka så nu går jag bara och väntar. Avskyr verkligen magsjuka.

    Vi hade från början en budget på lite över 100 000 kr men tyckte att det hade dragit iväg för långt så vi bytte ställe så att vi kunde anlita vatering och köpa drickat själva så nu är vi nere på 75 000 kr. Vi får bidrag från svärföräldrarna på 30 000 kr plus att dom betalade min klänning för 4000 kr, sambons kostym ca 5000 kr och bröllopsresan för 12 000 kr.
    Massor är redan betalt och fixat så det är inte så mycket kvar för oss att lägga ut.
    Med i budgeten har vi inte kostnaden för drickat under festen eftersom det är pengar som vi ändå kommer att få tillbaka eftersom gästerna betalar en liten slant för varje glas.


    lollan82 skrev 2008-02-18 07:20:51 följande:
    lite nyfiken på viöken budget ni har för erat bröllop...
  • Virvel

    Jag ville ha roserna som är på bild i mitt galleri. Dom finns bara att få tag på på ett enda ställe i hela världen och det är utanför Stockholm. Dom kan inte garantera att dom har någon sådan ros förrens tidigast en månad innan bröllopet. Känns inte som att jag vill chansa.
    Svårt att hitta så neutral färg på en ros. Den är varken rosa eller lila. Alldeles perfekt.


    Nufsan skrev 2008-02-18 13:31:00 följande:
    Vad ska ni ha för blommer i eran brudbukett?Jag har fastnat för världens underbaraste... och så finns inte pioner i augusti, blev så ledsen. Nu står jag på ruta ett igen.
  • Virvel

    Vi hade inte tänkt att åka på någon alls men sedan var vi inne på weekend men upptäckte att det var lika dyrt som en veckas solsemester. Övertalde våra föräldrar att vara barnvakt och fixade med dagis så att vi kan få skola in lilltjejen en vecka senare. Så den 16 augusti sticker vi en vecka HELT SJÄLVA till Kroatien och Makarska rivieran. Underbart!www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Kroatien/Makarska+Rivieran/Makarska/Hotel/Meteor.htm&


    Emkalo skrev 2008-02-18 18:52:41 följande:
    Jag har oxå hittat hit! Jag letar bröllopsresa nu, har ni bokat? Var när hur och hur mkt? :) Finns så mkt!!
  • Virvel

    Våra ska inte med och det ska bli så skönt att bara få ägna en hel vecka åt varandra. Det behövs när man har två små med ett och ett halvt års mellanrum.


    lollan82 skrev 2008-02-19 16:21:58 följande:
    1500 kr betalar jag för bruduppsättning+make up+ färgning plockning av ögonbryn 1 vecka innan samt ansiktsbehandling 1 v innan.. ganska billigt tycker jag.. skit duktiga tjejerpga vi drivereget företag får vi väl se om det blir nån bröllopsresa.. ni som har barn ska de med?våran lillprins ska med
Svar på tråden 080809 del 3