• grabbarna

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    jag har förstått att jag inte är ensam om att vilja hålla den budgeten och nu när det börjar närma sig tänkte jag att vi skulle hjälpa varandra framöver...ska kolla genom nån gammal tråd och lägga ut lite av dom tipsen här senare också

  • Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-
  • 2008-08-09

    Ja det borde jag med! Måste ut med hunden först bara...-10 grader...*brr*..

  • malous

    Jag har nu kollat upp receptet i boken och det är fyra sidor med instruktionsbilder. Ska försöka se om det går att scanna in det och ladda upp i mitt galleri senare. (Måste koppla in scannern dock så det kanske inte bli idag).


    lillamaa skrev 2008-01-12 18:07:45 följande:
    malous: vill du dela med dig av receptet? ;)
  • malous

    Haha, well det är ju Martha Stewart också ;).


    lillamaa skrev 2008-01-13 12:08:45 följande:
    malous: OJ, det var inte så lite de!
  • lillamaa

    har ni funderat på bröllopsresan?
    vi vill gärna åka rätt snart efter bröllopet. har funderat på grekland men vi ska gifta oss i feb så fungerar det tror ni?

  • malous

    Jag kommer att vara nyexaminerad när vi gifter oss så jag vet inte när jag kan ta semester. Kommer nog ta det på vintern det året istället (vi gifter oss i augusti). Har då resan utanför budgeten.

    Om vi skulle åka till ngt billigare ställe så skulle jag helt klart välja Thailand för där får man verkligen valuta för pengarna :). Gärna Koh Chang där det inte är spec. mkt turister.

  • lillamaa

    jag funderade också på thailand men sambon vill inte flyga så länge! haha

  • malous

    Aha, på så vis. Är det av tristess eller flygrädsla? För om det är för att det är tråkigt så kan man ju ta en flight där man sover bort resan. Eller åka med Air France om de flyger dit och få en privat teveskärm på stolsryggen att välja film till :).


    lillamaa skrev 2008-01-13 14:15:29 följande:
    jag funderade också på thailand men sambon vill inte flyga så länge! haha
  • lillamaa

    jag vet faktiskt inte. kanske lite rädsla, han har aldrig vart utomlands!

  • 2008-08-09

    Vi vet inte riktigt hur vi ska göra med resan än. Klart är att det blir inte förrän till vintern 08/09 iaf.
    Men saken är den att jag har varit utomlands 1 gång -95 och min blivande har aldrig varit det!! (Ja, ni läste rätt! ..) Så vi är liksom inte så kräsna, en charter till Turkiet skulle duga fullgott för oss!
    I feb-09 fyller min pappa 60 och nu håller vi systrar på att peppa honom att bjuda med hela familjen utomlands! Lyckas vi med det, så får det helt enkelt bli vår bröllopsresa, ev att vi stannar 1 vecka längre, eller åker på någon utflykt på några dagar därifrån, för att få vara lite själva.

Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-