• Troll1

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    Hej!
    Sållar mig till gänget här om det är ok, trots att jag är osäker på vår budget... Vi är fattiga kyrkråttor, som vill bjuda fint.

  • Troll1
    Nufsan skrev 2008-02-27 15:15:57 följande:
    Åh vad roligt!Jag har tittat lite på deras klänningar och många ser då jättefina ut
    Haha, Nufsan så du är här! å får vi tipsa varann...
  • Troll1
    Synthetic skrev 2008-02-29 12:17:40 följande:
    Nu kan jag flytta in här för sparade 8000! på min klänning Så den fick jag för 2000 inkl frakt!!Vi hade en budget på 35000 men krymper den hårt nu. Underkläder fyndade jag på halva reapriset korselette, string och stayups för 150 kr!! Sen ett sexigt siden nattlinne för 100 kr. Skorna 50 kr på Din Sko ! Så jag är klar *så skönt*Sambon hyr vi allt som allt 2500 kläder och fyndade nya skor för 250 kr Så känns billigt och bra!
    Var fyndade du underkläder?

    Apropå barn på bröllop. Har barn själv och tycker inte att det är det minsta konstigt att man kanske inte vill ha 10 barn springandes runt. Vi ska ha barnfritt förutom våra och syskonbarnen. Mina barn är snart 21 år, 9 år och lillskruttan nu 8 mån. Så det är bara den lilla som måste få komma i säng. Den största få man väl hålla från spriten...
    Jag tycker det är oförskämt att klaga på barnfritt. Acceptera eller tacka nej på ett trevligt sätt!
  • Troll1

    Nufsan: HUND??? Nu hade jag missat ngt E folk smått galna eller?
    Konstigt att det är så känsligt att få nej på ngt så självklart. Tar man med sig hund och typ 2 -åringar på fin restaurang kvällstid också då? Vojne, vojne...
    Tänk när hunden letar rester. Eller hoppar upp på gästerna. Jag hade fått astma, alltid lika spännande.

  • Troll1

    Vi får nog vädja med fuktiga ögon för att få ngn att ta hand om lilla dottern. Jag har sagt att på just mitt bröllop tröstar jag INTE övertrött 1 åring! Det är trots allt en mycket speciell dag... Hoppas verkligen att ngn känner att det kanske är läge att hjälpa till lite där.
    På min hemsida står det lite om barn mm
    ingelaochniclas.weddingannouncer.com

  • Troll1

    Har en fundering när det gäller tårtor. Det är ju väldigt dyrt, men på vår ICA Maxi finns det alltid helt fantastiska tårtor. En 12-bitars kostar i snitt 200-250 kr och de är så fint garnerade. Min sambo köpte en mörklila hjärt-tårta (princess) när jag fyllde 40 år i höstas. Har sett jättefina med mousse osv. Kan man inte best därifrån och hyra en ställning? Det måste bli mkt billigare...

  • Troll1
    Blondie77 skrev 2008-03-02 09:23:31 följande:
    Det var jag som sökte efter tips på nattlinne, och det du tipsade om såg ju jättefint ut! ska titta lite närmare på sidan :) tack!
    Aha det var du! Funderar på att köpa det själv, de har så mkt fina kläder så det är rent farligt.
  • Troll1

    SysanneLee:
    Vilka färger finns löparen i? Svårt att se på IKEAs hemsida. Väldigt bra idé.

    Tittade efter Sizoflor hos florist, men hon hade bara sisalmatta. Den var setl, fast mkt töjbar. Ganska snyggt faktiskt. Man får i så fall dela den på mitten och ha som löpare över linnedukarna.
    Vi ska hyra dukar o porslin.
    Jag frågade hos samma florist vad en bukett kunde kosta om man ville ha rosor, hortensia, hjärta på tråd mm. En lagom rund bukett med sidenband osv kunde hon fixa för runt 500:-. Jag får även ta med ex luktärt om jag vill ha det i. (En barndomsdröm... Kan försvinna lite, men då har jag iallafall doften i näsan. ) Tyckte mkt om henne, det kändes som att det inte var några problem med saker o ting. En annan jag tidigare pratat med var så omständlig.

    Helt klart funderar jag på att anlita Ica Maxi vid inköp av tårtor. De har ett jättefint bageri i anslutning här i Gbg.

    Köpte klänningen (Nixa halterneck) och näbbklänningen på Tradera för 2918:- inkl frakt. Det betalade min mamma.
    Min underbara blivande tärna vill betala sin klänning själv.

Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-