• Troll1

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    Karga 81: Det är ett gammalt stall (!) Vitlaserat och bjälkar i taket, stora "kyrkfönster" och hemgjorda kronor gör att det ser så fräscht ut. Egentligen är det rätt enkelt.

  • Troll1

    Hampafrön, då var det väl flera som skrapade upp dem o tog med hem? Eller så var vaktmästa´rn först....

    Jag vet inte vad som ska kastas på oss. Jag tror inte jag låter gästerna bestämma. Ris o rosenblad tror jag nog ändå. Fast fler barn ska jag ju inte ha... hmmm tål att tänkas på.

  • Troll1
    Bellanote skrev 2008-03-05 18:37:53 följande:
    jag har hittat min på fotosidan. så det är en hobbyftograf. hon har mega fina bilder.
    Vem, vem vem??? Nu vill jag verkligen veta.
  • Troll1

    4000:- för en lokal är inte dyrt där jag bor! Här får man vara glad för en fin lokal i den prisklassen.

  • Troll1

    Jag säger bara att i Göteborg är det så svååårt att hitta billig lokal. Vår är dyr som skam, men helt underbar. Vi håller igen på så´nt vi kan istället.
    Jag ringde och fick prisinfo från ca 10 st olika. Antingen var de jättedyra och skulle stå för mat o servering eller så var lokalen för liten. Känns ändå skönt att vi letade innan vi bestämde oss. Den lokalen vi ska vara i har jag varit på bröllop i för bara ett år sedan. Så jag vet vad vi får.

    Är det bara jag som bor i Göteborg här?

  • Troll1

    Det är svårt att hålla nere kostnaderna när man inte har vänner som är florister, sminköser, "makeupproffs" mm. Har verkligen funderat. En del kan ju vissa saker, men många har småbarn osv. Våra föräldrar är lite äldre och orkar inte hålla på med för mkt grejande. Däremot kan de kanske hjälpa till lite vid dekorationen i lokalen. Skor kan jag som tur är köpa i en vanlig skobutik med lite rabatt och jag hoppas det kommer in snygga student-skor snart.

Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-