Inlägg från: Ida Halmstad |Visa alla inlägg
  • Ida Halmstad

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    jäkla skit dag...ahhhaaaaaaaaa !!!!!!!

    va tvungen att avreagera mig lite, fy fasen vilken jäkla dag. Jäkla chefer som tror att dem kan säga och göra precis hur fasiken dem vill. Vilka tror dem att de är...bara för att de har en jäkla chefsposition behöver dem inte behandla folk hur fasiken dem vill !!!!!!!!!

    Gud va skönt det ska bli med helg, timmarna räknas ner !!!!

    Nu har jag avreagerat mig lite... hur är det med er tjejer annars då, bra hoppas jag !!!

  • Ida Halmstad

    inget svar på mailet *skratt*, men det e klart de kunde nog inte tyda det ...*hehe*

  • Ida Halmstad

    en blomsteraffär/florist i falkenberg som tydligen ska ha väldigt väldigt bra priser på brudbukett och allt där till !!!

  • Ida Halmstad

    hallojs

    Åh ikea eller gekås hade varit super nice, dock efter lön nu e det väldans tomt i plånboken !!!

    E det inte lite dyrt med frakten eller vad tycker ni ???? vill ju dock gärna ha de där diamanterna! vilka är vi som vill beställa?

  • Ida Halmstad

    oj här va det ingen full rulle !!! har idag varit och pratat bröllopstårta, gud va mycket man kan hitta på, mycket trevlig tjej hon vi prata med! vi var även och kollade in lite hotellrum, *bröllopspaket*!! vissa va inte alls märkvärdiga dock blir vi lite osäkra på om man ska bo på hotell på natten, det e ju ganska mycket pengar! men det kanske inte heller e så roligt och tillbringa natten hemma! ..hmmmm får tänka på saken!

  • Ida Halmstad

    Grand var inget speciellt alls och tjejen där va rent av otrevlig...usch å fy! Norrekatts va mysigt och i det priset ingick det saker när man kom på natten, det gjorde det inte på Grand, där fick man beställa till !

  • Ida Halmstad

    Det va värst va det varit lugnt här i helgen då..!! idag har vi varit på norre katts hotell och tittat, super mysigt rum. Bättre än alla andra och billigare! Så nu e det bokat.

    Usch vi satte oss ner idag och räknade efter på ett ungefär vad allt skulle kosta, dock räkna vi inte med min ring och resan...detta har vi inte en aning om vad det kan kosta. Känns skönt dock att ha lite kontroll över allt. Nu gäller det bara att spara spara spara!!!!!

  • Ida Halmstad

    Har ni köpt nya "allt om bröllop"??? åhå där e så fina saker jag blir helt tossig!!!!!

Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd