• Mirri

    Värmlänningar?

    Hej! Finns det inga värmlänningar här på BT? Det vore trevligt att byta tips och tankar med någon som bor i samma vackra del av landet som jag...

  • Svar på tråden Värmlänningar?
  • Mirri

    Har inte hållit mig riktigt uppdaterad men vill i alla fall passa på och säga hej och välkommen till alla nya om jag inte gjort det Så hej hej och välkommna!

    Brollop15juli: Jo då, det går framåt... typ Det blir lite ensamt och går inte så fort för vi jobbar långa dagar och sena kvällar båda två och vi ses bara varannan helg men vi tar lite då och lite då. Var som sagt till IKEA idag men tyckte det var lite urplockat så det blev inte så mycket inhandlat. Jag tror jag ska titta på lokalerna och så också innan jag köper för mycket grejer.

    Lycklig78: Värmlänning som värmlänning Var gifter ni er då?

  • lycklig78

    Vi gifter oss på thorskogs slott utanför Lilla Edet. (Troligtvis) Får reda på mer imorn. Skulle vi inte få till det undrar jag om ni vet någon fin herrgård eller nått i Värmland? Det blir ju inte lika långt för gästerna heller.

  • Brollop15juli

    Du hinner Mirre.
    Tur för plånboken det med Ikea.. hihih
    Brukar springa iväg.

  • Mirri

    Lycklig78: Dömle har ju faktiskt egen kyrka om det skulle vara så. Sedan finns ju Alsters herrgård men jag har ingen aning om hur de tar emot bröllop och så.

    Brollop15juli: Jo, just detaljerna är det faktsikt inte så bråttom med. Det känns viktigare att ta sig i kragen och åka och titta på lokalerna igen och bestämma vilken vi ska ha innan vi skickar inbjudningar... Hehe, en saki taget Plånboken blir nog tömd ändå med eller utan IKEA

  • Mamasnest

    Det funkar ju med pulver om man vill ha typ cappuccino eller liknande men ska man ha tex frukt eller choklad så tycker jag att det bli mycket godare om man använder riktig frukt och riktig choklad. Jag vet faktiskt inte hur andra ställen gör, men konditorier och privatpersoner brukar väl inte köra bara pulver vad jag vet... Jag gör mina tårtor själv så jag är inte så insatt i hur andra gör.
    Jag gick på en kurs på Tårtpinglan och hon är supermysig och väldigt duktig, men som sagt så är det synd att det bara finns pulversmaker. Kör på de mer konstgjorda smakerna så blir det nog bra ändå. Ni vet ju ändå att ni kommer att få en fin tårta, vem kommer att minnas hur den smakade?! Själv funderar jag på att köra cupcakes istället för tårta.


    Brollop15juli skrev 2008-01-19 18:04:39 följande:
    Ok, hur gör andra? Från scratch, bra att veta.Tur att jag inte gillar choklad då =)
  • Mamasnest

    Annars tror jag att jag vet en tjej i K-d som gör beställningstårtor och hon gör superfina tårtor. Har ingen aning om i fall hon fortfarande tar jobb men det går ju att fråga om någon är intesserad...

  • Brollop15juli

    Ska passa på att fråga henne nästa helg, sånt skäms jag inte för..

  • Brollop15juli

    Hoppas ni har det gott alla Karlstads brudar så här första dagen i veckan,med massa underbara nya intryck, utmaningar och upplevelser..
    Stressa lugnt!

Svar på tråden Värmlänningar?