Inlägg från: Mamasnest |Visa alla inlägg
  • Mamasnest

    Värmlänningar?

    Jag anlitade en sömmerska i VIken när vi lät sy upp en dopklänning förra året. Hon var väldigt lyhörd för hur man ville ha det och vi var väldigt nöjda med reslutatet. Jag minns tyvärr inte vad hon heter, någon som vet vem jag menar?

  • Mamasnest

    Var hittar man fina kläder till barnen här i Värmland? Jag och sambon ska ha beig/champagne-färgade kläder och vill hitta lika till barnen.

  • Mamasnest

    Jaaaaa, så heter hon ju. Inte det lättaste namnet att komm a ihåg.

    Ok, jag börjar med att kolla in Norrstrand, det ligger nära och bra. Tack för tipsen!

    GME76 080802 skrev 2008-01-12 18:55:14 följande:


    Kan det ha varit Kari Wazz? Hon har sitt på Marieberg (men det är ju nästan Viken).
  • Mamasnest

    Hon är jättetrevlig och gör väldigt fina tårtor, men det är lite synd att hon bara använder färdiga mousser. Det är godare med riktiga råvaror tycker jag.


    Brollop15juli skrev 2008-01-19 16:45:44 följande:
    Tårtpinglan...Verkar väldigt seriös. Och tar 35:- biten, trevligt pris.
  • Mamasnest

    Det är pulver som hon blandar med grädde. Jag tycker att tex chokladmousse blir godast om man gör den på choklad och inte pulver.


    Brollop15juli skrev 2008-01-19 17:26:53 följande:
    Hur menar du med färdiga mousser?Köper färdiga, eller halvfabrikat?Är väl riktiga ingredienser det med..
  • Mamasnest

    Det funkar ju med pulver om man vill ha typ cappuccino eller liknande men ska man ha tex frukt eller choklad så tycker jag att det bli mycket godare om man använder riktig frukt och riktig choklad. Jag vet faktiskt inte hur andra ställen gör, men konditorier och privatpersoner brukar väl inte köra bara pulver vad jag vet... Jag gör mina tårtor själv så jag är inte så insatt i hur andra gör.
    Jag gick på en kurs på Tårtpinglan och hon är supermysig och väldigt duktig, men som sagt så är det synd att det bara finns pulversmaker. Kör på de mer konstgjorda smakerna så blir det nog bra ändå. Ni vet ju ändå att ni kommer att få en fin tårta, vem kommer att minnas hur den smakade?! Själv funderar jag på att köra cupcakes istället för tårta.


    Brollop15juli skrev 2008-01-19 18:04:39 följande:
    Ok, hur gör andra? Från scratch, bra att veta.Tur att jag inte gillar choklad då =)
  • Mamasnest

    Annars tror jag att jag vet en tjej i K-d som gör beställningstårtor och hon gör superfina tårtor. Har ingen aning om i fall hon fortfarande tar jobb men det går ju att fråga om någon är intesserad...

  • Mamasnest

    Är det någon som har koll på när sommarskorna går att hitta i affärerna? Man vill ju kasta sig ut och börja leta redan nu ju!

  • Mamasnest

    RDF: Jag skulle rekomendera fotograf Martin Götenstedt i Molkom, han är jätteduktig!

Svar på tråden Värmlänningar?