• Mirri
    Äldre 9 Nov 22:48
    50307 visningar
    149 svar
    149
    50307

    Värmlänningar?

    Hej! Finns det inga värmlänningar här på BT? Det vore trevligt att byta tips och tankar med någon som bor i samma vackra del av landet som jag...

  • Svar på tråden Värmlänningar?
  • åttond­e august­i
    Äldre 25 Jan 08:11

    Mirri- He he, ja mitt nick kanske avslöjar lite när vi tänkt oss
    Vi är ca 70 pers och vi har ett band som ska spela.
    Så vi behöver helst en lokal med scen, men det går att lösa ändå om det skulle behövas.
    Bara vi får nånstans att vara överhuvudtaget!

  • Mirri
    Äldre 25 Jan 10:04

    åttonde augusti: Jag ska fundera lite. Har du kollat karlstads hemsida, hotell och restauranger, eller vill ni ha lokal bara och fixa egen mat?

  • åttond­e august­i
    Äldre 25 Jan 16:09

    Mirri- vi är ganska öppna för förslag, men det vore ju skönt att kunna få ha med egen alkohol och ev ha catering.
    Men som sagt, alla förslag är välkomna!

  • Äldre 28 Jan 19:20

    bar bayard på hammarö, progården
    statshotellet, men där får man inte ta med eget...

    K6, inte heller eget trooor jag...

    träfotre ute vid grava... hmn,,, ja några bra lokaler iallfall

  • Mirri
    Äldre 28 Jan 21:59

    Alsters herrgård?
    Dömle Herrgård?
    Café August?
    Ska det ligga inne i själva Karlstad eller kan det ligga utanför?

  • Mirri
    Äldre 29 Jan 08:09

    Jag har förresten också funderingar runt lokal. Jag har två lokaler att välja mellan. (Trevligt problem men ändå svårt ) Bilderna finns i mitt galleri. Spegelsalen är mer rymlig men dyrare och har inget kök. Prostgårdslagårn är trängre, har trååååkiga omgivningar men har ett loft där man kan ha dans. Det är lika långt för gästerna att åka till båda så det gör ingen skillnad. Hjälp! Vilken skulle ni valt? Jag frågar i Karlstadtråden också men men ni behöver ju inte svara på båda om ni inte vill

  • åttond­e august­i
    Äldre 29 Jan 13:52

    Café August hade öppet för almänheten vår dag så det funkade inte.
    Vi har tänkt oss att försöka hålla oss så centralt som möjligt, vi får väl se om vi lyckas
    Tack för alla tips!!!

  • Äldre 29 Jan 22:05

    lilla fröken fräken: ooo pingst! då ska du absolut inte skämmasa för att vara ute i god tid! sånna populära datum går ruskigt fort!

  • GME76 080802
    Äldre 29 Jan 22:44

    Vi ska vara i Forshaga Folkets Park. Betalar 800:- för serveringslokalen och dansbanan (dom har scen).


    Mirri skrev 2008-01-29 08:09:12 följande:
    Jag har förresten också funderingar runt lokal. Jag har två lokaler att välja mellan. (Trevligt problem men ändå svårt ) Bilderna finns i mitt galleri. Spegelsalen är mer rymlig men dyrare och har inget kök. Prostgårdslagårn är trängre, har trååååkiga omgivningar men har ett loft där man kan ha dans. Det är lika långt för gästerna att åka till båda så det gör ingen skillnad. Hjälp! Vilken skulle ni valt? Jag frågar i Karlstadtråden också men men ni behöver ju inte svara på båda om ni inte vill
  • GME76 080802
    Äldre 29 Jan 22:45

    Och det finns alla maskiner man kan tänka sig i köket. Kan vara br att veta .

  • RDF
    Äldre 1 Feb 11:07

    Åhh vad glad jag blev när jag hittade denna tråd! Vi har äntligen bestämt oss för hur vi ska gifta oss, vi har nog planerat alla möjliga typer av bröllop och till sist hamnade vi i Värmland och det känns sååå bra! Vi är alltså inte från Värmland, så därför hoppas jag få lite hjälp med tips om följande, gärna i Filipstad, eftersom vi ska gifta oss på "bröllopsstenen" på Hennickehammar!

    * Frisör som sätter upp hår och fixar med make up
    * Fotograf som fotograferar utomhus
    * Florist

  • Mirri
    Äldre 1 Feb 20:56

    Välkommen RDF! Kul att du hittade hit ! Jag tittade precis hit för att hämta länken att ge dig på din fotograf-tråd Hoppas någon här kan hjälpa dig.

  • Mirri
    Äldre 3 Feb 09:24

    Puff puff! Var har alla tagit vägen?

  • Mamasn­est
    Äldre 3 Feb 13:12

    RDF: Jag skulle rekomendera fotograf Martin Götenstedt i Molkom, han är jätteduktig!

  • värmla­ndsbru­den
    Äldre 6 Feb 16:55

    Nu har vi äntligen bokat lokal. Det känns så skönt. Vi hittade ett ställe som hade kyrka och restaurang på samma gård. Så skönt. Då slipper vi ju kostnaderna för tranport från kyrka/vigselplats och platsen för middagen! Nu kan vi ju gå i ett följe dit!!! SÅ NÖJD. En stor sten har rullat av mina axlar. Nu är det ju inte så mycket kvar... Vi har ju lokal, mat, dryck, kläder, präst, datum... En bra bit på väg!

    Nu blir bröllopet mer och mer verklighet. Måste prata med prästen och sedan kan jag ju fixa inbjudningarna... Det är bara texten som fattas.... Vi funderar på att skriva inbjudningarna från barnen.... Typ : Mamma och pappa ska gifta sig! De skulle bli glada om ni ville vara med.......
    Vad tror ni om det?? Vi kommer ju inte att ha en fest utan mer middag med dessert och tårta, så det blir ju väldigt barnvänligt eftersom vi själva har två små... Vi vill ju att det ska vara familjens dag och högtid och då tycker jag att det är självklart att våra ( & andras barn) får vara med!

  • GME76 080802
    Äldre 6 Feb 17:16

    Va kul!! Alltid skönt när man känner att man kommer ngn vart.
    Gullig idé med barnen tycker jag.
    Vi är nästan klara med inbjudningarna. Vi ska skriva på dem och sen adressera kuverten och göra ngn schablon på dem för kuverten är helsvarta. Sen åker dom . Har satt 25/2 som deadline för sambon som ska göra schablonen.
    Känns ballt när inbjudningarna gått ut för alla vet ju inte än att vi gifter oss .


    värmlandsbruden skrev 2008-02-06 16:55:34 följande:
    Nu har vi äntligen bokat lokal. Det känns så skönt. Vi hittade ett ställe som hade kyrka och restaurang på samma gård. Så skönt. Då slipper vi ju kostnaderna för tranport från kyrka/vigselplats och platsen för middagen! Nu kan vi ju gå i ett följe dit!!! SÅ NÖJD. En stor sten har rullat av mina axlar. Nu är det ju inte så mycket kvar... Vi har ju lokal, mat, dryck, kläder, präst, datum... En bra bit på väg!Nu blir bröllopet mer och mer verklighet. Måste prata med prästen och sedan kan jag ju fixa inbjudningarna... Det är bara texten som fattas.... Vi funderar på att skriva inbjudningarna från barnen.... Typ : Mamma och pappa ska gifta sig! De skulle bli glada om ni ville vara med.......Vad tror ni om det?? Vi kommer ju inte att ha en fest utan mer middag med dessert och tårta, så det blir ju väldigt barnvänligt eftersom vi själva har två små... Vi vill ju att det ska vara familjens dag och högtid och då tycker jag att det är självklart att våra ( & andras barn) får vara med!
  • Hassel­mus
    Äldre 8 Feb 01:05

    Är et någon av er som ska ha solist under vigseln? Vi har en jättefin flygel på plats som vi gärna vill använda, så vi söker en solist som kan spela piano!

    NÅgon som har tips? Vi gifter oss som sagt i Torsby

  • Mirri
    Äldre 8 Feb 21:07

    Värmlandsbruden: Vart blev det då!? *nyfiken i en strut* Det låter lite som Dömle *spekulerar vilt för att stilla nyfikenheten*
    Håller med GME76. Det låter jätte gulligt med en inbjudan från barnen

    GME76: Å vad duktiga ni är med inbjudningarna! Vi ska vara klara nästa vecka onsdag och har typ inte ens börjat Ja, texten är ju klart men allt pyssel är kvar!

    Hasselmus: Vi ska ha flera musiker i kyrkan. Min lillebror kommer sjunga en sång och min tärna och hennes syster sjunger den andra. Det finns flera duktiga solister och om ni kollar med kantorn kan säkert h*n rekomendera någon. Törs ni kan jag sjunga

  • Äldre 9 Jul 15:00

    hej, jag undrar om det är någon av er som vet vart man kan hyra veteran bilar här i karlstad? jag behöver hyra en den 5/9 då vi ska gifta oss, tacksam för svar. :) 

Svar på tråden Värmlänningar?