• Mirri
    Äldre 9 Nov 22:48
    50306 visningar
    149 svar
    149
    50306

    Värmlänningar?

    Hej! Finns det inga värmlänningar här på BT? Det vore trevligt att byta tips och tankar med någon som bor i samma vackra del av landet som jag...

  • Svar på tråden Värmlänningar?
  • Äldre 20 Nov 15:53
    #31

    Tjollahopp - manskör och säckpipeblåsare: Ring till Ingesunds musikhögskola och kolla läget med dem! Går säkert att skaka fram båda delar från dem. Annars är ett tips att googla på manskör + värmland eller karlstad och se vad du hittar!

  • Mrs200­9
    Äldre 20 Nov 20:01
    #32

    hej alla värmlandbrudar..
    vem var det som var från Forshaga?? Här kommer en till iaf. har börjat funder på giftemål i karlstadtrakten men jag tycker inte att jag hittar någon bra lokal. Vi vill ha en lokal dit man kan ta med egen alkohol, är det någon som har nått bra förslag? Det var ett tag sen man bodde i värmland så jag har inte så mycket koll längre... tyvärr.
    Hjälp tack..

  • Äldre 20 Nov 22:02
    #33

    manskören CMB universitetets kör är jätte bra!

    Hur vill du bo med dina tärnor? hotell finns ju alla möjliga men vad hade du tänkt? 8 stycken, vad kul!!

    mrs2009: det var jag som kommer från forshaga! Vi gifter oss i forshaga och har festen i hembygdsgården, mysig lokal dit du tar med allt själv. annars finns ju PRO- gården i Karlstad.
    bar bayard ute på hammarö tror jag också man tar med eget till...

  • GME76 080802
    Äldre 20 Nov 22:19
    #34

    Här är en till värmlänning . Är från Karlstad (uppväxt i Forshaga) och vi ska ha festen i Forshaga Folkets Park 2/8-08.
    Ett tips till dig Mrs2009 förresten. Billigt och det mesta man kan behöva finns.

  • Mirri
    Äldre 21 Nov 15:45
    #35

    Jag tror bestämt att det blivit inflation på Forshaga-brudar

    Mrs2009: Hur stor lokal är det ni letar efter? Hur många behöver den rymma. Karlstad är större än man tror och det finns ganska många lokaler som tillåter att man tar med egen dryck.

    Mia O: Det finns ju vackra stränder (även om vattnet inte är grönt)också i Europa om det är så att Thailand är för långt bort och ni inte vill vara ifrån barnen för länge. Jag har hört att tillexempel Kroatien skall vara jätte vackert,och för att inte tala om Grekiska övärlden eller medelhavsområdet över huvud taget men det beror ju förstås på vilken årstid "ert" datum infaller...

    Tjollahopp: Angående boende i Arvikatrakten, kolla www.arvika.se under "turism" och "boende" där finns allt från hotell till camping
    Angående säckpipor, ingen aning men kolla med Ingesund både för säckpipa och manskör. CMB är ju universitetskören och generellt brukar de pojkarna vara ganska utspridda under sommaren. De är lättare att anlita under terminerna. Ingesund är ju musikhögskolan så det kanske går bättre där...

  • Mrs200­9
    Äldre 23 Nov 22:21
    #36

    Mirri vi planerar att vara runt 80 personer så en lokal som klarar upp mot 100 gäster är det vi letar efter. Tänkte ta bilen och leta lite när man kommer hem nu över jul..
    Kul att det är så många som är Forshaga, det är ju nästan så vi borde känna igen varandra =). Håller med om att hembygdsgården är mysig men jag har så mycket andra minnen där ifrån så det är nog inte akutellt för oss. PRO-gården känns inte så lockande.. är inte så gammal (hihihi).
    jag har börjar kolla lite på att vara på stadshotellet också, någon som har koll på priser där?

    Planera på allihop!

  • mia o
    Äldre 24 Nov 00:04
    #37

    Mirri den 22 november

  • Mirri
    Äldre 24 Nov 20:50
    #38

    Mrs2009: Stora festsalen på Stadshotellet rymmer 280 pers så där får ni ju lugnt plats. De har mindre lokaler men man får höra av sig till dem för offert. Det var någon annan som pratade om stads hotellet men jag minns inte vem... Det var kanske inte den här tråden... CCC arrangerar också bröllop. Kanske någon av restaurangerna som Munken, Café Artist (tillhör Scandic hotell Winn), Grands matsalar, eller Freden? Café August ligger ju lite trevligt avsides och så men jag har ingen aning om någon av dessa fixar bröllop. Man får väl helt enkelt kolla med dem.

    Mia O: Jag har inte en aning om hur vädret är runt medelhavet i november men det vet kanske ni

  • FredOc­hSara
    Äldre 24 Nov 21:15
    #39

    Vi ska va på stadshotellet...
    De har (som jag har förstått det) ingen egen restaurang utan samarbetar med Munken. Munken är ju en av stans bästa restauranger så maten lär ju bli grym.

    Vi har ännu inte bestämt meny och därmed inte bestämt prisläge men om man går in på stadshotellets hemsida (www.elite.se) så kan man begära en offert från dem...

    Fast 28/6 är det ingen idé ni frågar om ;P

  • GME76 080802
    Äldre 25 Nov 20:21
    #40

    Mirri:
    Café August fixar bröllop. Kuvertavgift för buffé ca 200:- har jag för mig. Och så har dom bar då förstås. Gick helt bort för oss dock då de stänger kl.01. Vi ska ju dansa hela natten !

Svar på tråden Värmlänningar?