Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Ok Pumpkin... klisterpapper??? Förklara detta för mig och HETER det klisterpapper i butik?

    var finner man det? Panduro??? Hur funkar det, är det enbart texten som ska klistras på sen för det blir ju superpilligt eller klistrar man på hela ytan som texten står på? Isåfall blir det en blank yta för det får ju inte synas att jag klistrat på en blank bit på ett matt strukturpapper lixom...

    suck... dessa i-landsproblem som känns så ofantligt stora

  • Anja 19 juli 2008

    Nix du kan inte använda en hårfön inte tillräckligt varm för att smälta pulvret, man KAN hålla pappret över en varm platta eller så men risken att det blir FÖR varmt, bränns och blir fult är stor.

    En embossingpistol kostar på panduro tex 298 kr

  • Anja 19 juli 2008

    hmmm vet inte varför jag skrev embossingpistol, fniss, det är en fön

  • Anja 19 juli 2008

    Alltså jag VET att jag har lyckats att skriva nerifrån och upp i words en gång förr. VArför hittar jag inte hur man gör!?

  • Anja 19 juli 2008

    En annan fråga...

    Vilka saker har ni köpt? Vet att du köpt din klänning Pumpkin och den är ju så himla fin... Men mer?

    Något annat?

    Ska du ha korsett eller något sånt under din klänning Pumpkin... Hmm troligtvis inte m tanke på att din midja är grymt smal som den är

  • Anja 19 juli 2008

    din bh-storlek är ju verkligen en ganska ovanlig sådan pumpkin men har du varit på change? Där ska väl finnas bh:ar i ALLA storlekar har jag hört!!! Snygga sådana alltså! De har nyligen öppnat en butik här i Lund så jag tänkte köpa nåt fint där.

    Är nog snörning på min klänning oxå va??? vet du pumpkin... Lillys 3004:a? men jag lovar, det räcker INTE för en mage med jätteustående bukmuskler och fett och skinn från tre graviditeter och dessutom 20 kilos övervikt (om det nu kommer vara så hemskt att jag väger så mkt när det är dags)... Jag MÅSTE ha en riktig korsett med stålskenor och rubbet!

  • Anja 19 juli 2008

    brud 080525

    brödrosten funkar såklart oxå Jag kommer nog ändå köpa en embossingfön för jag har velat ha en så länge nu och det här är ju en toppen-anledning att köpa en, hehehe...

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin!

    har du möjligen någon bild på dig i den klänningen????

    skulle så jä..la gärna vilja se EN RIKTIG bild på någon i den klänningen även om den inte var för dig!

    Isåfall får du supergärna maila mig anjaoemil@hotmail.com



    Skulle VERKLIGEN vilja se!!!

    Vad var det som inte var bra med den? Jag har ju aldrig sett den i verkligheten, bara på bild. är livrädd att jag inte ska gilla den i verkligheten *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    vilken klänning har du köpt?

    Pumpkin

    jag fattar att den kändes slät om du provade den efter 3006:an, den är ju mer prinsessig (på ett bra sätt) med den där vågiga kanten vid bysten och med tyll/organza?? på kjolen och så vidare, och visst är där som en blomma på höften oxå?

    Så det förstår jag. Om jag ska vara ärlig så är jag liiiite inne på samma linje som du och funderar på om jag m hjälp av den sömmerskan vi känner skulle kunna hotta upp den lite (ifall den passar mig och jag känenr att det är den jag vill ha), för jag vill ha ett sånt där flortunt lager organza, som faller mjukt utanpå klänningen med lite glittrande små pärlor i, som att de är strödda på.

    Undrar om det går att fixa till!?

  • Anja 19 juli 2008

    Önskar att Lillys hemsida var bättre... vill ju kunna se deras bilder i större format. Är så små bilder.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.