Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Usch jag har en dundrande huvudvärk... kände det på vägen hem från jobbet så jag måste tyvärr gå och lägga mig nu. Är såååå trött!!! Höll nästan på att somna på jobbet när klockan närmade sig 22.

  • Anja 19 juli 2008

    Godnatt skulle jag alltså säga

    Iiihhh imorgon ska jag och några vänner ta en promenad med mina barn bort till nya radhuset och spana in genom fönstren, fniss fniss...

    Älskar att gå dit och titta på hur långt de har kommit... Sist hade de ej satt in vitvarorna så vi får väl se hur långt de har kommit nu

    På tisdag ska det mesta vara klart för då ska vi ju dit på en första besiktning... LÄNGTAR!!!

    Vår puckade kärring t granne är så vidrig. Det har flyttat in en familj här ovanför nu oxå och när vi kom hem ikväll så har hon slängt ut deras barnvagn ur trappuppgången för att den stod ivägen för hennes cykel... Sådär har hon ju hållit på mot oss hela tiden och tydligen så tror hon att vagnen är vår så det är därför hon gör så.

    Hon brukar ställa den så att den blockerar vår ytterdörr när hon tar ut sin cykel på morgnarna. Snacka om störd. Hon är sååååå sjuk!

  • Anja 19 juli 2008

    Loooovar att jag ska kommentera på fotona men nu MÅSTE jag lägga mig, fniss...

    Såg din kommentar på min lilla Alice... Ja, alltså jag är ju partisk men visst är hon sööööt (fast det där kortet togs när hon var ett år, nu är hon tre och inte alls sådär köttbullerund i ansiktet )

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    så tror jag att det är... jag älskar sex, har gärna sex i tid och otid, men ser mig nog inte som någon sexgudinna

    Däremot krävs det vissa saker för att jag ska VILJA och för att jag ska vara SUGEN lixom...

    För att jag ska vara sugen på honom krävs det att han får mig att må bra (självklart omvänt oxå), att han är på gott humör, en tjurig man är såååå avtändande, att han bryr sig om mig, frågar hur min dag har varit, att han rör mig, typ smeker mig när han går förbi mig, tar på mig, SER mig, gör lika mycket som jag i hemmet (jag blir helt anti honom och anti sex om jag känner att jag står och röjer i köket, hänger tvätten och röjer medan han sitter vid datorn, då går sexlusten fetbort) så det händer titt som tätt jag inte jag heller har lust...

    Allt som man gör för varandra (och mot varandra) hänger lixom ihop...

    Så det där du nämner med pussar, kramar, gulliga ord och allmän omtanke och respekt mot varandra hänger ju ihop med hur stor lust man har till den andra personen.

    just nu har jag NOLL lust till min sambo. Han är i mina ögon inte värd ett skit just nu. Är så besviken på honom. Arg och ledsen är jag och tycker han är allmänt vidrig (bråk igår) så jag är riktigt lättad att jag jobbar kväll både idag och imorgon så jag slipper se honom, för jag vill faktiskt inte ens se honom just nu.

    Så sex just nu, eh, nä, det finns lixom inte ens på tapeten!

  • Anja 19 juli 2008

    haha var kanske lite otydlig men jag menade att jag håller med om det pumpkin sa att om man inte pussas, kramas, myser och hånglar lite så lär ju inte sexlusten heller ploppa upp, den behöver ju stimuleras.

    Så är det för mig iallfall, ju mer sex vi har, desto oftare vill jag. Däremot om det går riktigt länge utan sex så är det som att sexlusten ligger på sparlåga. Så funkar ju inte killar men så verkar tjejer funka om jag ser till mig ohc mina väninnor.

    Sen är det ju som du säger oxå Ina, att när man inte KAN, shit då vill man ju inget hellre, hehe...

    Jag har varit ganska överkåt när jag varit gravid, iallafall med pojkarna, lite mindre när jag väntade Alice och jag är väldigt glad att jag kunde ha sex fram till förlossningen

    Men tänk, sen, första gången ni äntligen ska till (när det nu blir ) du kommer känna dig som en oskuld, fniss... FAst det gör man varje gång man har fött barn tycker jag... Jag har varit skitnervös då för man vet ju inte alls hur det kommer kännas. Fast jag har ju aldrig gjort kejsarsnitt, då påverkas ju inte "vaginan" (vilket ORD) och du lär ju inte känna dig annorlunda där nere. Men när man fött vaginalt så är det ju helskumt att ha sex, är ju som att få ett "nytt" könsorgan varje gång, tar ett tag att lära känna det igen lixom

  • Anja 19 juli 2008

    Gjorde ett litet försök till save-the-date kort och gav upp stämpeln (save-the-date) som jag skulle göra m enstaka stämpelbokstäver, det blev ojämnt och fult...

    Har tänkte mig denna framsida, typ och sen texten m snygg stil, utskriven på dator på kortets baksida

    vad tror ni???

    Ska lägga in det i bröllopsbloggen nu så kolla om några minuter ok

    www.anjasbrollops.blogg.se

  • Anja 19 juli 2008

    Sådär... nu har jag lagt in fotot KOmmentera jättegärna

    Nu ska jag rusa till jobbet...

    kram kram

  • Anja 19 juli 2008

    Annim

    vad fin ringen låter

    JOdå, vi har nog "försonats". Vi har ju varit på tillvalsbesiktning i radhuset idag så vi hade ju inte så mkt val än att prata med varann m tanke på att vi gick omkring med andra människor. Men det är fortfarande mkt stelt och trevande. Han är ju inte precis lite långsint min karl. Suck... Han håller sig i skymundan, på sin kant, läääänge efter ett sånt här bråk, man kommer inte riktigt åt honom då. Jaja, det GÅR ju över så småningom.



    Om ni vill titta på bilder från radhuset, nu MED tapeter och köksskåp etc så får ni JÄTTEGÄRNA titta här. Kommentera supergärna i bloggen. Vore kul för mig

    Snart ska jag gå och jobba så här händer inte så mycket. JObbade kväll igår och det var en jobbig kväll så jag är ganska trött och har en grym huvudvärk. Inget kul alltså!

    Får väl se om jag hinner titta in här något ikväll

    kramar så länge

    Anja

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    Minns inte riktigt HUR bråket startade men jag har varit såååå tråkig på sistone. Inte orkat umgås, prata lixom, jobbat så mkt kvällar o när jag kommer hem har han lagt sig osv...

    Så han har väl känt sig försummad??? Jag sätter mig vid datorn på kvällen, på med hörlurarna och plöjer igenom gamla greys anatomy avsnitt och gnäller över egentid och så exploderade han till slut eftersom jag jobbar så mkt helger och kvällar så har jag ju ofta en dag i veckan som jag är ledig på (utan barn) medan han som jobbar mån-fre endast är ledig på helgen och då är han m barnen 100% av tiden så då blir han väl skitirriterad på mig när jag sen inte orkar umgås utan vill ha "egen"tid istället. Känner mig nästan elak nu när jag tänker på det.

    Fast han är så jä..la le när han blir arg. Han kan nästan säga vad som helst för han eldar upp sig så grymt coh då sårar man ju ofta den andra en hel del, så därför är det svårt att känna dåligt samvete eller vilja gottgöra honom. Om han talat om lugnt hur han kände hade jag ju reagerat på ett annat sätt lixom, men när han vrålar och hetsar upp sig ohc kommer med en massa fula ord och sånt så blir jag helt anti bara och när man bråkat så är han världens mest långsinta person. Trist tycker jag som kommer över ett bråk på två sekunder.

    Är inte känslokall, utan bara väldigt positiv och förlåtande. Daniel är negativ och ickeförlåtande. Vi är ganska olika men älskar varann ändå.

    Kan dock vara jä..ligt svårt ibland, för vi har olika sätt att kommunicera oxå. Jag skriker inte och jag kallar honom inte för fula saker, men så bråkar han (sen har vi ju olika bakgrunder och referensramar). Tack och lov är det inte ofta vi bråkar på det här viset.

    Sen handlade det lite om ekonomi oxå, SJÄLVKLART... den där jä..la ekonomin kan ju göra en del. Vi håller på att betala av mina skulder nämligen och det känns nog rätt jobbigt för Daniel för han har ju egna skulder (till sin morfar)som får stå tillbaka pga att min mamma verkligen behöver sina pengar nu och det gör inte Daniels morfar, tja, inget dokusåperoligt bråk alltså utan bara ett riktigt TRÅKbråk

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.