Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Dödade jag tråden

  • Anja 19 juli 2008

    Ah ok vad skönt att Lasse åtminstone verkar vara medveten om det! Måste vara tufft att inte kunna säga nåt till dem utan att de ska ta illa upp.

    Hur kommer det sig att mamman är lättare att vara med när pappan ej är där. Menar du att han på nåt vis påverkar henne med sin närvaro så att hon blir annorlunda?

    Är det pappan som är mest kritisk och negativ?

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    tackar

    Usch vet ni jag har egentligen MASSOR att göra. Borde städa, borde laga mat, borde fixa med alla papper inför lägenhetsförsäljningen, borde postat en massa brev, ringt viktiga samtal och så borde jag baka en tårta. jag fyller år imorgon men känner mig inte alls motiverad!!! Jag BÖR ju inte äta onyttigheter heller...

    Får väl se om sambon känner sig manad att baka ikväll

    Här ser alltså ut som f...n och jag bara sitter här. har inte ens gjort mig iordning idag. Orkar inte *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    Kommer ni att göra MENYER??

    Jag vet inte om jag tycker det känns superviktigt... Papper och sånt kostar så mkt! Sen tar allt pyssel så jä..la lång tid!!!

    Jag har köpt en stämpel där det står MENY och vet hur de skulle se ut, men vi ska ju ha 11 runda bord med 8 personer på varje! Måste man verkligen lägga en meny till varje person!!!

    Borde det inte räcka med att göra en meny som så att säga STÅR på bordet!!!

    Så att alla ser men så att jag inte behöver göra 80-90 stycken!!!

    Jag pallar inte!

  • Anja 19 juli 2008

    Sedan när det kommer till festprogrammen... Jag mottager gärna ALLA tips, för jag är helt ute och reser när det gäller festprogrammen!

    vet inte alls vad ett sådant ska innehålla.

    Är det ni som ska göra era eller är det era toastmasters/madames? Jag vill HEMSKT gärna överlåta en hel del av festprogrammet t mina toastmadames för jag känner att jag inte har ork eller tid att fixa med just dessa själv + att jag vill att någon annan håller i själva festen och att mycket av det ska vara en överraskning för mig. Jag vill lixom inte veta nåt!

  • Anja 19 juli 2008

    Nu måste jag rycka upp mig och sätta igång och fixa här. Vägrar fylla år i denna svinstia *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    Mitziemoe

    Nej jag fyller imorgon, jag är en HALLOWEENtjej

    men jag måste ju fixa lite här så det ser fint ut imorgon. På sin födelsedag ska man väl inte behöva göra NÅNTING alls, eller

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    Aaahhh smart att ha menyn i festprogrammen!!! Självklart! det har jag nog sett någonstans nu när jag tänker efter. Typ på första sidan eller nåt. Skitbra, då lämpar jag helt enkelt över hela skiten på toastmadamerna *asg* Såååå glada dom lär bli m tanke på att dom är skitupptagna och jobbar svinmycket och dessutom helt olika tider så att de aldrig lär kunna få ihop att träffas *asg* moooahahahaha

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    Klart du ska få jobb på Scania Håller stenhårda tummar. Själv fick jag precis ett mail om en tjänst jag sökte för nån månad sen, där det stod så fint att tjänsten är tillsatt av annan sökande, nääähääää...

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.