• Anja 19 juli 2008
    Äldre 15 Oct 22:33
    285360 visningar
    5228 svar
    5228
    285360

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Englali

    priset för buffén lät toppen... Vi skulle betalat 350 kr per person för den buffén vi hade valt från början och det tyckte jag oxå var ett toppenpris

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 15 Oct 22:35

    Mmmm greys är underbart... följer det ju usa-takt, så för mig är det fredagmorgnar som gäller Brukar lämna barnen, gå hem, göra mig en supergod frukost och sätta mig framför datorn och drömma mig bort till Seattle Grace

    Men nu plöjer jag igenom gamla avsnitt för typ tredje gången och är på säsong ett nu, typ femte eller sjätte avsnittet... Du vet INNAN Addisons inträde så nu är ju allt sådär superlyckligt fortfarande *asg*

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 15 Oct 22:36

    Annim

    Oj så billigt... Men så är det säkert på mindre orter.

    Vi blir runt 80 personer...

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 15 Oct 22:39

    Nu är jag ARG...

    Jag hade sparat godis sen i lördags, gått o längtat hela kvällen efter att få ha min godispåse i knät och riktigt njuta av mina greys-avsnitt... Öppnar skåpet och känner mig för på hyllan (gömt den såklart) och den är borta.

    Rusar in t sambon som nästan somnat och vrålar, var är mitt godis, varpå han bara svarar, helt nonchalant. Det har jag slängt!!!

    Jag är nästan gråtfärdig... Alltså jag jobbade till 21.30 och hade lixom visualiserat denna jä..la godispåse framför mig som en stor belöning

    Jag blev såååå arg och han säger bara -Vill du gå ner i vikt eller inte?

    Jo det vill jag men IBLAND får jag faktiskt unna migoch jag bestämmer väl f..n själv när ELLER...

    Det är inte bra för ett förhållande att slänga någons välförtjänta godis. Jag kommer nog sura ett ganska bra tag.

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 15 Oct 22:41

    Alltså han bryr sig ju inte ett dugg om jag går ner eller ej men han blir så irriterad på mig när jag gnäller över vikten och ändå äter en massa strunt... jag FATTAR det, men jag är ändå rasande.

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 15 Oct 22:42

    kram och godnatt på er allihop... ska sätta igång greys nu så jag kan glömma bort hur arg jag är

    Englali

    hoppas att din lillkisse blir bättre.

    nattinatti

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 18 Oct 00:49

    Annim

    jag är ju precis som du, vi väger ungefär lika mkt (jag lite mer) Jag är urusel just nu. Du låter såååå duktig i mina öron!!!

    Äter sådär nyttigt och tränar massor.

    har precis kommit igång och börjat simma och tänker mig styrketräning oxå snart men måste gå ner lite innan jag vågar mig t ett gym.

    vi kan ju peppa varandra lite och ge varandra tips!!

    Jag har aldrig testat GI för jag fixar inte heller att utesluta kolhydrater men tänker att jag ska minska på dem faktiskt.

    Håller med dig om att det är bättre att ha en kaka mörk 70%ig choklad hemma än att ta nåt "nyttigt" och tro att sötsuget ska gå bort ohc sen sluta med att ÄNDÅ vräka i sig skit.

    Det jag är usel på är att stoppa när jag äter. Jag tar en portion till för att maten är god! SEn är jag VRÅLDÅLIG på att byta ut de goda feta sakerna i maten till nyttiga produkter. jag älskar smör och grädde, suck...

    Sedan kommer jag in i såna jä..la perioder där jag bara inte har någon karaktär och vräker i mig ohc blockar ut alla förmaningar i mitt huvud coh går emot ALLT SOM JAG JU FAKTISKT VET... Fattar inte varöfr. Är så medveten men gör det ändå!

    Så korkat!!!

    jag har ju 15 kg att gå ner... Vill så otrolit gärna landa på 70 kg (helst mindre) när jag gifter mig... Är ju van att väga så mkt mindre än detta.

    Om du kommer på några knep så snälla dela med dig. Jag lovar att göra detsamma

    Pratar supergärna om detta för det är den största frågan för mig inför bröllopet. Känner ju nästan att jag inte vill gifta mig om jag ser ut så här!

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 18 Oct 00:49

    Tack allihop för alla grattis till lägenhetsförsäljningen Känns sååååå bra!

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 10:57

    Pumpkin

    fy så jä..la trist och jag är right there with you idag

    Vi kommer ju ha en hyra på 10.000 och maten kommer gå på ca 40-50.000 kr. Men nu fick jag precis veta (av en annan tjej härifrån som oxå ska ha samma ställe som vi) att de ändrat sina regler där nyligen så nu ingår inte serveringspersonalen i priset, vilket är de uppgifter vi har fått tidigare. De har inte sagt ett ljud, eller hört av sig till oss om detta och informerat.

    Denna tjej kommer att ha ungefär lika många gäster som vi och de hade nu fått prisuppgift på att serveringspersonalen kommer att kosta ca 10.000 kr.

    Det är ju inte klokt! Hur kan de ändra en sån sak utan att höra av sig och informera detta till folk som bokat salarna för länge sedan coh fått helt annan info???

    Jag känner mig inte bara nedslagen, jag känner mig rasande.

    Dessutom dog min dator när jag höll på att få ner nya Greys anatomy-avsnittet så nu sitter jag vid sambons dator. Grrrr...

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 10:59

    Annim, att du inte struntar i potatisgratängen och gör en ostpaj istället (västerbottenpaj) det är ju så otroligt gott och hör ju till kräftbordet så att säga... Detta kan barnen OCH ni äta och det passar till kräftorna! Sedan kan du steka upp lite kasslerskivor till barnen eller nåt, eller korv?

    Jag brukar köpa inlagda kräftstjärtar t barnen när vi har kräftis, sen får de små varsin riktig kräfta att suga på, de klarar ju ej att skala, medan äldsta sonen på 7 skalar dem själv och äter ALLT i dem utom magsäcken. Han är duktigare än jag som bara äter klor och stjärt och blir jätteretad av son och sambo

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.