• Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 11:00
    286873 visningar
    5228 svar
    5228
    286873

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Annim igen

    Om barnen gillar räkor så kan de ju få detta till en ev ostpaj!

    Om du ej gillar västerbottenpaj så gör en vanlig quiche m ost och purjo eller nåt! Du kan ju ha bacon i oxå så blir den mer matig...

    Tror att jag hade gjort en paj av nåt slag iallafall!

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 11:02

    Pumpkin

    Det ingår ju onekligen MYCKET i detta pris. Så egentligen är det nog inte speciellt dyrt för allt det ni får.

    Finns det INGEN chans att ni kan få ihop 15 000 till, för då hade jag nog svalt, bitit ihop och tagit detta pris trots allt! Det låter rätt fantastiskt + att ni ju verkligen gillade stället!!!

    Vad tror du?

    Kan ni tänka om?

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 11:06

    Kollade IGEN på allt ni får för detta pris. Det är rätt så WOW...

    Tror du att ni skulle komma billigare undan någonannanstans? Har ingen koll på hur priserna ligger i stockholm men detta låter ändå ganska superbra... Så billigt blir det nog inte för oss om vi hade haft alla de rätter som ingår i erat pris.

    Tänk, där ingår tre glas vin och en fördrink bara det är ju hur mkt pengar som helst (restaurangpriser) sedan är det 2 rätter, TÅRTA och även vickning...

    Hmmm jag hade nog slagit till även om det var mer än jag tänkt mig och försökt tänka så här: i sammanhanget, då det rör sig om såååå mkt pengar ändå, så är 15.000 inte så mycket (faktiskt lurar mig själv lite) och man vill ju ha dagen så perfekt som det bara går!

    Nu har ni letat så länge efter lokal och detta låter otroligt bra! Det är 9 månader kvar typ och om ni sparar liiiiite mer än ni gjort hittills så får ni kanske inte ihop 15.000 men en bit på vägen! Hade ni klarat att spara lite till?

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 11:07

    shit klockan är skitmycket... snart blir jag hämtad av en väninna, för en tur på stan (panduro och lite andra pappersbutiker för att fixa save-the-date-kort) och sen ska vi till ikea.

    Ses ikväll

    kramar

    Anja

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 15:48

    Pumpkin

    Vi ska oxå åka på vår bröllopsresa i november. Till Karibien

    Tänkte precis så, att jag vill ju inte fly landet på sommaren, utan det vill jag verkligen göra i den tristaste, regnigaste och gråaste månaden Det tycker jag är perfekt!

    En annan sak som är så bra med det tror jag är att när man väl gift sig, då är denna enormt stora dag som man planerat för i typ två år, över. Kan tänka mig att man får en liten dipp i psyket efter det, att det känns lite "tomt" även om man är lycklig och gift och allt är bra och romantiskt. Förstår ni hur jag menar??? En tomhetskänsla, för alla förväntningar, all planering all spänning är ju över!

    Då är det perfekt att ha en underbar resa att se framemot längre fram, när man landat i äktenskapet. OM man åker direkt så är allt "över" när man kommer hem och om jag känner mig själv väl så hade det inte passat mig

    Jag hade nog deppat ihop! (hur lycklig jag än var så hade ju ALLT jag drömt om och planerat så länge varit "avklarat" även om själva äktenskapet/giftermålet i sig fanns kvar)... Äh fattar någon hur jag menar *asg*

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 15:50

    Pumpkin

    Om det är så att ni kan lägga undan så mkt i månaden, så hade jag inte bekymrat mig ett dugg om resan.

    Jag hade tagit denna restaurang, fixat tårtan själv och tagit fördrinken vid kyrkan (eller så hade jag valt rubbet så som du räknade upp det i tidigare inlägg) och så hade jag faktiskt, när det var dags för resa, om vi ej fått ihop pengarna då, tagit ett lån på resterande summa och betalat av det supersnabbt sen. Kan ni avvara 5000 i månaden så är ju det en baggis!

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 15:52

    Oj Snitte

    Har ni bokat biljetter långt innan? Är det kryssning eller resa m hotell osv...

    jag har hittat biljetter med all inclusive (sista minuten osv) för ca 13.000 per person på trestjärnigt hotell, både på aruba, dominikanska, tobago, guadeloupe, curacao, bonair osv...

    Vi vill ju till barbados eller st-lucia och även där hittar man resor för runt 15.000 per person och då är det all inclusive, sen måste man ju ha fickpengar oxå såklart! MYCKET fickpengar

    Vi tänker vara där i två veckor så det lär ju gå åt en del!

    Det kommer ju definitivt vara den dyraste resa vi någonsin gör!

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 15:53

    Snitte

    ni får ta en resa till i november, hehehe...

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 15:55

    jag är egentligen helt anti all inclusive men när man hittar det till sånt superpris så är det ju toppen. Vi lär ju ändå inte äta middag på hotellet utan se till att hitta de där underbara inhemska restaurangerna, dit the locals går (vi avskyr turistställen) för vi är så intresserade av mat och vill gärna äta den lokala maten så mycket vi kan.

    Sen är det ju faktiskt toppen när lunch, frukost, alla snacks och ALL dricka är gratis för det skär ner på kostnaderna nåt enormt tror jag!

  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 19 Oct 15:56

    Snitte vart i karibien ska ni? Ah det har jag redan frågat men det drunknade kanske i alla inlägg, fniss...

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.