Maj 2008 fortsättning
Jag såg ingen annan som hade hunnit starta upp vår tråd igen, så jag gör det... Jag hoppas ni hänger på! Vill ju fortsätta att ha våra trevliga stunder och höra hur det går för er.
Jag såg ingen annan som hade hunnit starta upp vår tråd igen, så jag gör det... Jag hoppas ni hänger på! Vill ju fortsätta att ha våra trevliga stunder och höra hur det går för er.
Vi ska oxå skicka med svarskort, så kan ingen skylla på att man aldrig är hemma.
Vad ska ni bjuda på för mat? Har verkligen ideetorka här nu *suck* vill inte ha nått överdådigt iaf gärna nått enkelt men gott
Detta är våran preliminära meny...
Ganska "basic"
Förrätt: Klassisk Toast Skagen
Varmrätt: Grillad Oxfilé med portvinsglaserade smålökar, potatisterrin och messmörgräddsås
Dessert: Bavaroise på tahitivanilj med björnbärskompott & dekor
Där är fördelen med att ha festen på restaurang: de har redan ihopsatta menyer, vi får välja mellan ett begränsat antal. Att bestämma helt själv måste vara jättesvårt det förstår jag!
Jag vet dock inte vad vi ska ha än, när vi pratade med dem sist var inte menyerna för 2008 klara.
Vi får välja mellan ett tiotal förätter, varmrätter & desserter... Men så måste man ju fråga dem så att det passar i hop. Skall vi göra i morgon då vi skall dit!
Kul!!
Jag är nog inne på att ha buffe tror jag, då jag hoppas på att några i min familj är villiga att hjälpa till Men vad buffen ska inehålla det vet jag inte det får jag fundera på, några förslag?
Vi kommer ha buffé. Vi kommer ha festen på en resturang, så de hjälper oss med allt. Vi har kombinerat ihop olika delar av deras buffér för att få lite av varje... finns något som allla äter...
*Grillade kycklingbröst med chilimarinad
*3 sorters kallskuret kött på fläsk-, lamm- och oxkött. Serveras med en klassisk potatisgratäng samt sallad.
*sweetchili marinerade räkor
*Grillade grönsaksspett
*Krämig potatissallad med dill, tomat och vitlök
*Ljummen potatis med crème fraiche och paprika.
*Glasnudelsallad med räkor, chili och lime
*Grönsallad med färska frukter
*Smör, bröd och dressing
som det ser ut nu ska vi ha
räktoast till förrätt...
fläskfile´och potatisgratäng till huvudrätt
glassbomb till efterrätt....
Är en kock som m2b känner... så han gör det privat...
Som sagt det är så det ser ut nu... visar sig väl på bröllopsdagen om det blev så eller om JAG hunnit ändra det... Är väldigt velig.. men det visar sig...
Jag är också velig... Eller rättare sagt, tokvelig, när det gäller vårat bröllop