Inlägg från: Skottdagen2008 |Visa alla inlägg
  • Skottdagen2008

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    själv är jag så less på allt just nu, känner mig nästa deprimerad. har för mycket att gröa på jobbet, ska sitta nu också några timmar och försöka få bort lite. blir ite så mycket av varken bröllopsplanering eller träning = FAN. har gått upp i vikt = SUCK! får nog starta om nästa vecka när helgen är över.

  • Skottdagen2008

    Funderar på att starta om programmet. har inte varit inne på veckor och har inte heller tränat eller ätit bra. har inte ågtt ner ett gram sedan 3 veckor tillbaka utan upp. blev bara SÅÅÅÅ less. Kommer att ha kvällsfika imorgon med tårta, m2b fyller år. ska kanske ta en bar till lunch så jag kan gotta på kvällen. samvetet kännns nog bättre då.

  • Skottdagen2008

    Går inte alls. Jag stod helt still sedan 3 veckor och ikväll blir det TÅRTA. M2b fyller år och då är det fika och tårta och jag är inte sådan att jag missunnar mig det utan tänkte ta en nutrilettbar till lunchen istället.

  • Skottdagen2008

    blev inge tårta, lilla gubbenhar blivit magsjuk så sambon fick hämta hem honom från dagis, suck!

  • Skottdagen2008

    Hur länge sedan är det du födde? 20 kg är ju mycket, GRATTIS!


    gossis skrev 2007-11-15 23:15:53 följande:
    Blev medlem på viktklubb idag! Måste få lite push och motivation att gå ner de sista 5 kg! Har gått ner ca 20 kg efter graviditeten i april....men de där sista rackarna....suck! Så, vid 17 tiden idag hade jag förbrukat alla kalorier jag ska ha i mig...och här sitter jag nu..vrålhungrig!!! Skulle kunna vräka i mig vad som helst! Äh, bättre att gå och lägga sig och hoppas man somnar fort! Dessutom har jag redan misslyckats idag...råkade pilla i mig 8 chokladbitar...suck! Livsfarligt för mgi! ÄR en riktig godisgris!
  • Skottdagen2008

    Min kotte kom för 1 år och 10 månader sedan och jag gick itne upp mer än 15 kg totalt, men kämpar med de sista 3 kg, fast det får gärna bli några extra kg till. Var lite mullig redan vid starten .

    Det gick ju urfort för de första 20 kg. 7 månader är ju ingen tid alls. Jösses, hann du amma ordentligt.

  • Skottdagen2008

    Kul att höra att andra har samma "problem" dvs markerad midja. Ja, även fast min mormor är över 100 kg strecket så har hon en markerad venus midja och det har alla kvinnor i släkten. Trodde också att jag skulle kunn ha lite kläder längre när jag blev gravid, men de är som du säger ett omvänt problem. Jag var ganska smal tills halva tiden gått då började även resten av kroppen att öka på. Magen ökade tidigt för mig. Redan i vecka 12 köpte jag mina första mindre mamambyxor.

    Ska också fixa nytt måldatum för mig. Sista månaden har vart åt tjottis. Ingen träning, ingen vikt neråt.


    viktualia skrev 2007-11-16 14:04:06 följande:
    gossis - en del kläder har jag sparat till om/när jag blir gravid, men tyvärr tror jag inte att jag kommer kunna ha så många av dem. Jag har alltid haft en mycket markerad midja, även när jag var som tjockast, och det är ju precis vad gravida INTE har... Mitt nuvarande måldatum är 28/1 - och då hoppas jag ha blivit av med de sista 10 kilona.
  • Skottdagen2008

    Ja, nu är midjan inte lika markerad som den var innan graviditeten, men det är ändå så att jag inte kan ha byxor utan bälte för det glipar i ryggen, kan ju i och för sig också bero på att jag har ett stort arsle , men det blir alltid löst i midjan fast det sitter snyggt på kroppen i övrigt oavsett vikt jag gått igenom. Byxor med stretch är bra


    viktualia skrev 2007-11-19 11:16:56 följande:
    Skottdagen - intressant att höra att min teori om midja och gravidkläder stämmer! Då fortsätter jag med att spara endast utvalda för stora kläder!!
  • Skottdagen2008

    Jag kan inte logga i på VK, är det fler med samma problem. Blir utsastad hela tiden.

  • Skottdagen2008

    Ok, trodde att jobbet stoppat mig. Brukar nämligen gå in på lunhcen och fylla i, men man vet ju inte om man inte får det, hm..

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?