Inlägg från: Skottdagen2008 |Visa alla inlägg
  • Skottdagen2008

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    Föresten, startade om för de sista 4 kg, har totalt gått ner 4 kg och har 4 kg kvar till målet och hamnade på 1300 kcal. Jag som tidigare fått äta för 1560 kcal, men så har jag ju stått still en månad och då får man straffa för det nu.

  • Skottdagen2008

    Det låter ju nice, jag ska ner 4 kg på 6 veckor, men jag tror INTE att jag fixar det utan dt blir kanske 3 högst. Jag tror nämligen att det är tufft för mig att fixa mer än 0,5 kg i veckan.

  • Skottdagen2008

    Vad kul med en annan 3 äpplen hög donna. Är själv 158 cm. Jag har gått från 63 kg till 59 kg och ska ytterligare ner till 56 är det tänkt. Dvs vikt innan barn. När kotten föddes vägde jag 74 kg fast det gick ganska fort ner till 64 och stannade där tills jag nu i höstas tog tag i kg:na.

    Vad du har lyckats, GRATTIS!


    MSW skrev 2007-11-20 09:15:50 följande:
    Mitt måldatum är första januari, men har "bara" 2,1 kg kvar.. Så jag hoppas att de är borta till jul (lagom för att gå upp allt igen*suck* ).. Då kommer jag väga ca 60kg till mina 157cm ist för 82 som jag började på...
  • Skottdagen2008

    Nä, det hänger ju ihop med hur många kg du vill gå ner på hur lång tid du vill göra det. Ju längre tid du har på dig desto fler kalorier kan du äta. Se det positivt. Du har ett realistiskt mål. Jag hade 1560 kcal tills jag nu startade om då jag varit sjuk osv med mer och inte gick ner utan upp den sista månaden. Nu har jag bara 1300 kcal, 1500 kcal är lätt att hålla, men inte 1300 kcal tycker jag.


    gossis skrev 2007-11-20 11:09:57 följande:
    Jag ska äta max 1585 kalorier om dagen enligt VK...är inte det lite mkt?
  • Skottdagen2008

    Har bokat in tid nu för en secret box, så nu har jag verkligen ett MÅL som jag önskar nå. Måste ta tag i träningen igen så armarna blir lite fastare också. Har tid den 12 januari. Sedan gäller det att hålla nollan efter det. Ska även sy in klänningen i januari så januari är mitt slutdatum tydligen.

  • Skottdagen2008

    bebisfabriken har funkat och vi ska väl börja träna "osäkrat" på allvar efter bröllopet på ett syskon. känns lite som om jösses, här går man ner blir snygg och så upp igen och så blir det förhoppningsvis ner igen sen då, men jag vill inte bli gravid igen, det var så tungt, men målet är värd resan, jag vet.

  • Skottdagen2008

    Fast om man går upp endast de normala dvs 12-15 kg och allt ändå inte försvinner är det ändå "vanlig" övervikt, hm, ja, det är det väl, man vande sig vid sin acrawings och fikade MASSOR under amningen med andra mamamvänner på stan. En lattemamma var man helt klart.

  • Skottdagen2008

    Ego inlägg är ju positiva inlägg och det peppar ju

  • Skottdagen2008

    Ja, själv har jag nu bara 2,5 kg kvar och är superorolig för att klänningen inte kan sys in så mycket som den behövs utan att tappa formen.

  • Skottdagen2008

    Själv har jag både köpt underkläder nu och provat klänningen med dem och har fått veta att jag varken får gå upp eller ner om det ska sitta perfekt. Hm.... jag som hade satsat på 2,5 minus till, numera 3 minus till då jag gått upp.

    Tyvärr hade de inte en torslette i en mindre omkrets dvs 70 och mindre kupa dvs D och den modellen satt som gjuten 75 DD så jag vågar inte gå ner mer nu för den satt så skööönt. Jag frågade om de inte kunde beställa in i rätt strl, men hon sa att hon hade beställt åt en kund förra augusti 2006 och ännu inte fått hem det.

    Dessutom har jag kollat i Sthlm och inga modeller där satt snyggt över min tunga nerhasade gamla ammade byst föutom panache som jag endast hittat här i V-ås.

    Ska åtminstone försöka få lite form på armarna, dvs träna lite triceps så de blir lite fastare form på dem utan vikförändring. Det blir till att hålla nållan eller i alla fall hålla samma tuttstrl. Kanske kan fuska med kuddar om jag går ner mer, hm....

  • Skottdagen2008

    Ja, lite fejk kan man kanske fixa ändå. Det känns lite förargligt att inte få gå ner de sista gravidkilona nu när jag kommit igång och det verkligen är så nära nu.

    Ska försöka träna upp styrkan och formen istället då på rygg och armar som kommer att synas ganska mycket. Inte många vekor kvar nu, dvs 13. Aaaahh.

  • Skottdagen2008

    Har levt på coca-cola, blåbärssoppa, nyponsoppa, te och vitt kritvitt formbröd med smör i 2 dagar. Har fått i mig tonvis med socker, men vad gör man när man är magsjuk och det är det enda magen tar emot.

    Vikten har i alla fall fått stå still och det känns ju bra

  • Skottdagen2008

    Ja, fy F-N vad man var illa ute. Sov och sov och sov och ingen energi fick man i sig. bad därför m2b att handla hem allt jag kom på som är "bra" för magen, coca-cola och soppor.

  • Skottdagen2008

    Sorry, har inte varit inne på varken VK eller BT på urminnes tider. Har gått upp nästan 2 kg = F-N! Har varit borta med jobbet, ätit massor och druckit en del fast inte så mycket. Kände på kläderna att det gått uppåt igen. BLÄ!!

  • Skottdagen2008

    Tog en stooor pommes fristes, cheddardip, colalight samt liten hamburgare på McD. Var så djädra hungrig och stressad och köerna till andra vanliga ställen var enorma.

  • Skottdagen2008

    Så var julhelgen över och jag har verkligen inte brytt mig ett dugg om vad jag ätit och det har resulterat i 2 kg PLUS! å jag som ska fota secret box och sy in klänningen om 2 veckor = F-N! Måste skärpa mig och ta tag i vikten på allvar nu igen. Att gå upp 2 kg går superfort att gå ner samma kg tar verkligen tid. Känns så himla onödigt och trist. Jag som har varit så stolt över min viktnedgång och nu sitter mina underkläder till bröllopet inte alls bra.

    Några fler i samma trista sits?

  • Skottdagen2008

    Jag hade inte mer än 8 kg att gå ner till min före graviditetvikt och har nu endast 3 kg kvar, men jag vigs om 2 månader och känner att det är lite tajt då jag måste sy klänningen om 3 veckor och efter det så måste jag ju "hållan nollan". Jaja, bättre än utgångsläget i alla fall.

  • Skottdagen2008

    Har nu endast 1,6 kg kvar till målvikt. Önskade att jag nått det redan nu då jag ska fota SB nästa lördag och nu på lördag är det tårtkalas (sonen fyller 2) och det är jag som bakar så jag antar att det inte blir så nyttigt. Om mindre än 2 veckor måste min klänning sys in.

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?