Inlägg från: Skottdagen2008 |Visa alla inlägg
  • Skottdagen2008

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    Välkommen tillbaka Viktualia. ja, man måste få njuta då och då annars har man ju ingen "kraft" att orka med de andra dagarna

  • Skottdagen2008

    Fast du har ju lyckats gå ner såpass mycket hittills så du vet ju hur du ska lyckas även fast du "fuskar" lite de närmaste helgerna. Du kommer tillbaka under veckorna till de nya matvanorna och vet att vi önskar att vi också fick 7-rätters .

  • Skottdagen2008

    Jag hoppas på att det inte är uppåt, står jag still blir jag lika glad för denna vecka har varit dålig.

  • Skottdagen2008

    Jo och kunna stå emot skitmat. Lyckades i alla fall få en pizza till att bli ett Happymeal med hamburgare, minipommes, minibröd, äppelbitar och cola light. De andra åt kebab och det hatar jag verkligen annars också.

  • Skottdagen2008

    Jo, men jag försöker att bara ta en gång.klart med tacos både på fredag och lördag och jag som verkligen ÄLSKAR tacos var det svårt att bara äta sig mätt utan det blev så att jag kände mig spyfärdig som vanligt.

    M2b har gjort korvstroganoff, hans älsklingsmat som han tyckte jag kunde ta med mig i lunchlådan. Själv vet jag att korv bara sätter sig på låren och att det inte är nyttigt precis, men jag äter ändå när jhan ändå lagar. Kan liksom inte börja klaga på det han lagar. Äter mer grönsaker och pasta än korv så förhoppningsvis är det väl ok.

  • Skottdagen2008

    De som varit på en "korvfabrik" brukar INTE är korv igen. såg du skippers program där de visade vad korv är tillverkad av. tur att man inte är känslig

  • Skottdagen2008

    -0,5 kg, nästan stadigt sedan vecka 37 så det känns bra! Trodde att jag skulle ha gått upp, men nädå, jag har nuddat en magisk siffra . Nu är det bara 4 kg kvar tills jag är i den form jag trivs bäst i, inte den som viktväktarna vill se på min längd, utan min trvselvikt.

    Blivande svärmor såg att jag gått ner. Hon är längre än mig och ligger nu på 1 kg under den vikt jag drömmer om och hon vill gå ner ytterligare 2 kg. Herrejösses, jag skulle se mager ut enligt mig, men man har ju olika kroppsform för hon ser inte mager ut utan hälsosam. Det bevisar ytterligare att man måste se på sig själv i spegeln och dömma och inte via vågen, fast vågen är ett hjälpmedel.

  • Skottdagen2008

    Jag skulle precis som du satsa på att nå den magiska BMI på 25, fast samtidigt beror det ju också på hur pass muskulös man är. Det finns ju bodybuilders som enligt BMI har grav fetma så BMI är ju ganska missvisande om man inte har normalt med fett/muskler.

    Jag tänker lite så här om man är t.ex. 172 cm så borde 72 kg vara lagom, 164 cm så kanske 64 kg. Vet inte men jag har fått för mig att en tjej är snyggast då hon väger 10 kg mindre än centimetrarna metern borträknat. Jag tycker att en tjej som är t.ex. 172 cm absolut inte ska väga mindre än 67, men det är ju mitt synsätt. Jag vill att en kvinna ska ha lite former. Jag är t.ex. 158 cm och skullejag gå ner till 48-52 kg som viktväktarna tycker så skulle jag enligt mig själv se alldeles för mager ut. är inte sugen på en s.k. size zero utan tycker att 56-58 kg är lagom för mig. en vikt jag också kan hålla då den är i mitten på BMI.

    Hm.... förstod du hur jag tänker?


    viktualia skrev 2007-10-22 10:10:07 följande:
    Skottdagen - jag är lite avis på dig där... jag har liksom ingen aning om vad min trivselvikt är eftersom jag varit kraftigt överviktig i all evighet. Har liksom inte en blekaste om vid vilken vikt jag ska "stanna" bantningen egentligen. Just nu siktar jag på ett BMI under överviktsgränsen, men egentligen är det ju SKITSVÅRT att veta när det är lagom.Jag har inte några behov av att bli pinnsmal, vill bara ha en vikt som kroppen mår bra av... och vilken är den?!?!?!
  • Skottdagen2008

    sitter framför tvn och väntar på desperate housewifes.

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?