Inlägg från: Skottdagen2008 |Visa alla inlägg
  • Skottdagen2008

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    Nja, jag vet inte om jag var sarkastisk. Jag äter mycket ren och älg. Min sambo är älgjägare och jag är norrlandstös så jag äter mycket viltkött och så kossa förståss


    Petula08 skrev 2007-10-18 22:40:36 följande:
    Jag vet. Man tror ju att de om tillverkar saker inte stoppar i saker man kan bli dåliga av. Men det gör dom. Sniffar lite sarkasm i meningen om renen/älgen. Det var ju inte så jag menade. Att man måste överdriva. Bara hålla lite koll på vad man stoppar i sig. Det är så lätt när man försöker gå ner i vikt att man byter ut allt och bara äter lightprodukter utan att tänka på vad de innehåller.
  • Skottdagen2008

    Petula08:
    Ja, så tokigt det kan bli när man skriver. Jag är mer förstjust i ren är älg. Älgen blir lite för vilt för mig. Visst som stek, men till vardags är det godare med skav.

    Lite O.T.

    Ja, tillbaka till VK. det beror lite på hur mycket du vill förlora i vikt under hur lång tid som du blir tilldelad ett antal kalorier. Jag ville gå ner lite långsammare och fick då 1500 kcal. Du vill nog gå ner ännu lite långsammare eller så är du helt enkelt längre och yngre då förbränner du mer än jag som är kort och då får du normalt äta mer kcal än jag för att hålla vikten och ska du då gå ner så får du ändå äta mer än t.ex. jag som är kort.

    Hm...hängde du med?

  • Skottdagen2008

    Jag äter nog ganska lika som tidigare fast mindre mängder och hjälper mig på vägen med en nutrilett typ 2-3 gånger högst i veckan då jag känt att det kommer braka iväg på kvällen eller på dagen.

    Klart, jag äter inte lika mycket smågodis eller dricker lika mycket juice. Är juice galen. försöker också att skippa smöret på mackan då och då och hellre ta en skinkskiva än ostskivor. Sådana småsaker så jag inför då jag ser i dagboken hur mycket kcal de eg. innehåller.

  • Skottdagen2008

    du verkar ha bra smak, har cokså svårt att stå emot, men jag tjuvar lite av dem och så drar jag in på annat. Ibland kan min matdag se märklig ut.

  • Skottdagen2008

    usch, idag var ingen bra dag och itne igår heller. i morgon blir också åt fanders.

  • Skottdagen2008

    njo, jag har lyckats gå ner dryga 3 kg totalt på 6 veckor så jag håller mitt "schema" i alla fall, dvs 0,5 kg per vecka så det känns ju bra. Få se som sagt vad måndagens vägning säger.

  • Skottdagen2008

    Har fyllt i så gott jag kunant idag, men det var inte över gränsen. Kan bero påa tt jag inte fick en ordentlig lunch utan bara en ägg och kaviarmacka.

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?